Uitstekend, kon niet beter
Uiterst plezierig dankzij uitstekende adviezen, waarbij alle tijd genomen werd om ons zaken duidelijk te maken
12 August 2026
Frank
Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 582 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews geven aan dat Autobedrijf Broere overwegend positieve ervaringen levert, met aandacht voor uitleg en oplossing van problemen. Klanten waarderen snelle hulp, duidelijke afspraken en transparante communicatie. Het bedrijf komt betrouwbaar over en zet klantgerichtheid centraal, waardoor een prettige koop- en service-ervaring ontstaat.
12 August 2026
Frank
Krimpen aan den IJssel
Geholpen, zoals je als klant geholpen wil worden, vakkundig en vriendelijk !
Dick
Moordrecht
Bij Aflevering van auto was geen boekje van gebruik van auto en geen tweede sleutel van trekhaak wat wel afgesproken was.
Dirk v meerkerk
Krimpen a d ijssel
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Jammer om te lezen dat de aflevering niet volledig aan de gemaakte afspraken heeft voldaan. Dat is uiteraard niet de bedoeling en daarvoor bieden wij onze excuses aan.
Zoals zojuist telefonisch besproken komt u binnenkort bij ons langs voor het gratis wassen van uw auto. Dan zullen wij direct het sleutelnummer noteren en alsnog een extra sleutel van het slot op de afneembare trekhaak bestellen.
Voor wat betreft het instructieboekje zijn wij helaas afhankelijk van de fabrikant. Zij hebben enkele jaren geleden (mede uit milieu-overwegingen) besloten niet standaard het volledige instructieboekje geprint bij de auto te leveren. In plaats daarvan is een digitale versie beschikbaar. Zojuist hebben wij de digitale versie van het instructieboekje naar u gemaild.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen, en graag tot ziens in ons bedrijf aan de Lekdijk. Groet, team-Broere
het was heel erg leuk vooral het uitpakken van de auto en daar dan een film van maken ik heb hier erg van genoten
ronald
LOENEN AAN DE VECHT
Wij waren opzoek naar een nette, betaalbare auto met lage km stand -- lastig in deze markt. Kwamen eigenlijk, zonder afspraak, kijken naar een andere auto, maar werden gewezen op onze uiteindelijke aankoop. Zeer tevreden over de gang van zaken en zou Autobedrijf Broere zonder reservatie aanraden.
Jeffrey
Utrecht
Bij Peter de auto aangeschaft. Fijne en nette service. Ze denken over alles na en leveren de auto zeer netjes af!
Beveelt niet aan
Myrthe
Beverwijk
Je wordt vriendelijk geholpen met goede uitleg van de auto
KJRADDER
Nieuwerkerk aan den IJssel
Ik heb een occasion gekocht bij Broere. Na een paar dagen begon die kuren te vertonen. Na een eerste reparatie was het probleem nog niet verholpen. Toen heeft Broere de auto bij mijn huis opgehaald, gerepareerd en weer teruggebracht. Ze lieten me niet in de steek. In tegendeel zelfs! En allemaal onder garantie. Dikke pluim voor Broere!
4 May 2026
Esther
Haarlem
fijn dat wij bij het leveren van de auto opgehaald werden van het treinstation Rotterdam Alexander door Dhr P. Broere zelf . waarvoor alsnog of alweer dank. verder netjes behandeld door de verkopers Dhr P Feleus en bij aflevering Dhr Molenaar
15 April 2026
Jo barten
Nijmegen
Bij kopen van auto en ook bij de noodzakelijke beurten altijd op tijd en vakmanschap
12 April 2026
Pieter van Keulen
Capelle aan den IJssel
Hoewel het lang duurde (levertijd) is Broere altijd helder geweest in de communicatie over de nieuwe Peugeot. Ook de aflevering was tiptop verzorgd.
Jan
Heinenoord
Fantastisch bedrijf met deskundig personeel, klantvriendelijk en goede service! Ik ben al een kleine 20 jaar cliënt. Dit bedrijf is een aanrader.
Carel
Krimpen aan den IJssel
Fijn gesprek gehad tevreden gevoel
Edu
KAMERIK
Geweldige service
Roel
Rotterdam
Ik heb hier mijn eerste auto aangeschaft en ben echt super goed geholpen. Er werd met mij meegedacht en ervoor gezorgd dat ik de beste keuze maakte voor mijn auto. Dit is perfect gelukt, ik ben echt heel erg tevreden over mijn auto!
8 April 2026
Natasja
Capelle aan den IJssel
Heb onlangs een andere auto gekocht. De verkoper was zeer vriendelijk en meedenkend. Ook de aflevering was prima verzorgd, kreeg nog een leuke attentie mee. Later nog een keer langs geweest om nogmaals het menu aan mij uit te laten leggen. Was ook geen enkel probleem en er werd daar ruim de tijd voor genomen. Alles bij elkaar een fijn bedrijf waar je goed en deskundig wordt geholpen.
19 March 2026
Marinus
Bergambacht
Alles wat rijd..slijt...ik had wat pech met mijn nwe Carver aankoop, maar de heren van de werkplaats en personeel van broere zelf heeft zich uit de naad gewerkt om dit ongemak te verhelpen. Zelfs met uitvallend personeel door ziekte helaas. Met als kers op de taart een jongeman ( Wilco) die hem persoonlijk op woensdagavond rond half acht nog even langs komt brengen zodat ik morgenochtend weer kon instappen! Hier word ik blij van en dit is nou klantenbinding in de positiefste zin van het woord! Iedereen bij Broere: superbedankt!
18 March 2026
martin postema
Capelle a/d Ijssel
Staan altijd paraat, goede en snelle service, komen hun afspraken na. Helemaaltop.
11 March 2026
Marit Dorsman
Krimpen aan den IJssel
Goede service staan direct voor je klaar , al met al super garage.
5 March 2026
John
Krimpen aan den IJssel
Is heel goed,uitstekend geholpen bij het uitzoeken van een auto
20 February 2026
P de jong
Krimpen a.d ijssel
Al twee auto’s gekocht bij Broere, bij allebei super geholpen de tweede auto hebben ze zelfs uit het oosten van het land opgehaald, goed geregeld. Leuk familie bedrijf met vriendelijke personeel..
19 February 2026
Arno
Rotterdam
Ik heb een hele mooie, fijne auto gekocht via dit bedrijf. 2e hands maar ziet eruit als nieuw en rijd als een zonnetje. De mensen van Broere zijn vriendelijk en professioneel. Je wordt vlot geholpen met de proerit zonder enige druk om tot aankoop over te gaan. De aankoop (en inruil) worden heel eenvoudig geregeld met als toegift ook nog een lekker kaasje.
11 December 2025
Charlotte
Tot nu toe erg goed.
11 December 2025
Chris
Rotterdam
Onze ervaring bij Broere leert ons een open boek te zijn. Je zult merken dat hun het naar jou ook zijn.
10 December 2025
Herre
Nieuwerkerk aan den IJssel
Serieuze verkoper, goed luisteren en adequaat reageren. Afspraak is afspraak!!
10 December 2025
Henk
Autobedrijf Broere: ruim 70 jaar kwaliteit & betrokkenheid
Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.
Wij geloven in een transparante werkwijze
Zes dagen per week bent u van harte welkom in onze grote showroom aan de Lekdijk in Krimpen aan den IJssel. Dat we niets te verbergen hebben, voelt u direct bij binnenkomst. In een open sfeer ontdekt u de mooiste selectie modellen van Citroën, Peugeot en Carver. Ook bent u vrij om het ruime aanbod met SPOTiCAR-occasions van allerlei merken op uw gemak te bekijken.
Efficiënte werkplaats voor alle merken
Onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel horen vanzelfsprekend bij de diensten van Autobedrijf Broere. Om u veilig op weg te helpen, zijn onze monteurs op de hoogte van de laatste technieken. Verder geven zij u over allerlei autozaken zoals laadoplossingen, navigatie en accessoires graag meteen advies. En in geval van autopech bieden onze pechhulp-partners 24/7 de hulp die nodig is. Onze autowasstraat en tankstation maken het aanbod compleet.
Kennismaken met Autobedrijf Broere
Autobedrijf Broere bestaat uit een hecht team dat snel en plezierig schakelt. Bent u benieuwd waarom particuliere en zakelijke relaties uit Krimpen aan den IJssel en omgeving zich bij ons thuis voelen? Kom dan gerust eens langs om samen een kop koffie te drinken.
Lekdijk 73
2921AC Krimpen aan den IJssel