Topservice
Hilger Autobedrijf is al jaren mijn adres voor mijn APK-keuringen en reparaties. Vriendelijk en vakbekwaam personeel...
Edward Lagerwaard
Reactie van Hilger Autobedrijf
Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 67 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk personeel, redelijke prijzen en betrouwbare service. De communicatie is duidelijk en afspraken worden snel nagekomen. De ervaringen zijn over het algemeen positief en mensen blijven terugkomen.
Edward Lagerwaard
Professioneel, vriendelijk, oplossingsgericht en snel. 100% aanrader
Jan Willem
Sliedrecht
Dank u
Goede service en redelijke prijzen
9 January 2026
Cor
DORDRECHT
Altijd vriendelijk, gelijk geholpen, betrouwbaar, goed werk
29 December 2025
Markarian
Dordrecht
Ik breng mijn auto al zo'n 5jaar bij deze autogarage. Hele fijn mederwerkers, kleinschalig maar alles is mogelijk. Ze zoeken het uit voor je en je wordt geholpen. Alles heeft een prijs, en toch wordt er met je mee gedacht aan oplossingen die gunstiger zijn. Ik kom hier graag, mijn ouders ook.
16 December 2025
Peter
Dordrecht
APK puntjes kloppen altijd. Service beurten worden netjes gedaan. En normale prijzen. Top garage, ga zo door!
13 December 2025
Arjan
Dank je wel
Al jaren mijn vaste garage voor onderhoud en reparatie. Vakkundige en vriendelijke monteurs. Denken in oplossingen en alternatieven. De garage is betrouwbaar en snel.
9 September 2022
Lars
Dank u wel
Even snel langs voor een prop in band een band. Geen probleem. Even later betalen wanneer je weinig heb. Geen probleem. Zelfs met keuren van een auto worden de beste en goedkoopste oplossingen besproken met je. Niet geheel onbelangrijk, er word altijd gebeld en overlegt wanneer een reparatie iets duurder uitvalt. Zelfs voor een kritisch iemand als ik kan ik deze garage met hun vakmensen alleen maar aanbevelen. Erg tevreden over Hilger en het team.
15 January 2022
Wilco de Koning
Dank u wel
heb op 4 januari 2022 rond 13.00 uur gebeld omdat ik interesse had in een auto (heb zelfs een bod gedaan), zou ''straks'' terug gebeld worden ........niks meer van gehoord.
Beveelt niet aan
12 January 2022
Wijtse
leeuwarden
Ik reageer altijd op een serieus bod
Fre en zijn mannen denken mee met de klant. Ze gaan niet domweg voor de duurste oplossing, maar voor de best passende oplossing voor mij persoonlijk. Ze staan altijd klaar voor hulp en zijn heel schappelijk met hun prijzen. Een eerlijk bedrijf. Heb er naar volle tevredenheid 2 auto's en een camper in onderhoud.
2 July 2021
Nikol
Dank u wel
Altijd goed nooit iets teveel en als je omhoog zit...... Ja kom maar ff langs dan kijken we even. Staan altijd voor je klaar.
22 October 2020
A.L. Bloem
DORDRECHT
Dank u wel
Ik kom er al jaren en nooit het idee gehad dat het vel over je neus gehaald wordt. Probeeren altijd een oplossing te vinden voor alternatiev vervoer.
4 July 2020
Nico Simon
Sliedrecht
Dank u wel
Ik wordt altijd goed geholpen. Nooit het gevoel dat je te veel betaald. Bij onderhoud en keuring, halen ze de auto op en brengen ze hem thuis. Of ze halen je op als de auto klaar is. Recentelijk starte mijn auto niet. Het was vroeg op de dag. Ze zijn gelijk gekomen. Auto meegenomen en dezelfde dag gemaakt.
3 May 2020
Anneke
Dank u wel
Goede services en eerlijk advies
10 April 2020
E
Dank u wel
Zijn nog eerlijke mensen met verstand van auto's En geven zeer goed advies.
29 December 2019
Ad Verschoor
Dank u wel
Hilger komt zijn afspraken altijd uitstekend na en levert uitstekende service. Ik kom er graag met mijn auto's
7 October 2019
Ruud
Dordrecht
3 x laten betalen voor dezelfde reparatie, zeggen dat alles goed is, via een specialist laten aantonen dat de garage fout zat en dan de eigenaar die suggereert dat de specialist ge******ert heeft Enige vorm van compensatie? Nope alleen een brutale grote mond was wat ik kreeg
Beveelt niet aan
16 September 2019
Jan
Sleeuwijk
U staat samen met uw "kennis " bekend onder een bepaalde bekendheid bij diverse bedrijven .
Het 3 x laten betalen voor dezelfde reparatie maakt u waarschijnlijk op uit de fakturen die u heeft gekregen , maar die in opdracht van uw "goede kennis "zijn samengesteld .
Dat er een reparatie niet goed uitgevoerd zou zijn is mogelijk en daar zijn wij ten alle tijde toe bereid dit alsnog te verhelpen .
Het gaat echter te ver dat u ons niet in de gelegenheid stelt om dit te verhelpen en het door een derde te laten doen .
De "brutale mond "waar u over spreekt is uit de lucht gegrepen .
Ik wil u dan ook aanraden om in het vervolg uw wagens in uw eigen garage te laten repareren want die kunnen het beter .
Super garage, al 20 jaar klant. goede service, betrouwbaar en denken met je mee.
22 May 2019
Margo Klijnjan
9 May 2019
Wim Neerings
7 May 2019
J.G. Tijhuis
Dordrecht
Prima bedrijf, vakkundig en goede service...een aanrader.
25 April 2019
Cor Van der Neut
12 April 2019
Jose Pluijmert
12 April 2019
J.G. Tijhuis
Dank u wel
Perfecte service, en altijd advies op maat. Gelukkig is dit een bedrijf dat met je mee denkt!
10 April 2019
Frank Weber
Dank u wel
Zeer goed autobedrijf.Goede service en goed personeel. Kunnen alles oplossen
3 April 2019
Cees van Antwerpen