Dank u wel
Ik reageer altijd op een serieus bod
Dank u wel
U staat samen met uw "kennis " bekend onder een bepaalde bekendheid bij diverse bedrijven . Het 3 x laten betalen voor dezelfde reparatie maakt u waarschijnlijk op uit de fakturen die u heeft gekregen , maar die in opdracht van uw "goede kennis "zijn samengesteld . Dat er een reparatie niet goed uitgevoerd zou zijn is mogelijk en daar zijn wij ten alle tijde toe bereid dit alsnog te verhelpen . Het gaat echter te ver dat u ons niet in de gelegenheid stelt om dit te verhelpen en het door een derde te laten doen . De "brutale mond "waar u over spreekt is uit de lucht gegrepen . Ik wil u dan ook aanraden om in het vervolg uw wagens in uw eigen garage te laten repareren want die kunnen het beter .
Dank u
Dank je wel