ok
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 427 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent een vriendelijk en professioneel team, stipte service en vakmanschap van hoge kwaliteit. Klanten waarderen duidelijke communicatie en betrouwbare uitkomsten. Over het algemeen wordt de garage gezien als betrouwbaar en gemakkelijk om mee samen te werken. De feedback laat tevredenheid zien bij herhaalde bezoeken.
ok
P
Eibergen
Onze accu moest vervangen worden. Een ritje naar de garage waar we normaal gesproken het onderhoud laten doen, bedraagt ruim 120 km (heen en terug). Een telefoontje naar Carprof Berenpas had als resultaat dat er een dag later al een nieuwe accu geplaatst was. Top!
Henk
HAAKSBERGEN
De auto startte traag en de radio deed het nauwelijks. Vriezend weer! Blijkt de accu z'n beste tijd te hebben gehad. Direct hersteld met een nieuwe accu. Een kopje koffie later en vrolijk vertrokken al neuriënd met het liedje 'Met de vlam in de pijp' huiswaarts.
Andere reden
19 January 2026
Henny
Rekken
Je wordt altijd direct geholpen en als het direct kan dan gebeurt dat ook ,dus heel erg tevreden
16 January 2026
Hennie Mensink
28 December 2025
Ben Bouwmeester
Groenlo
Bij carpool Berenpas heb ik 2 auto's in onderhoud. Van aankoop tot onderhoud ,advies en service is dit een oordeelde voor andere vakgarages. Erg tevreden over service na aankoop., 1 jaar garantie op de auto. En alles word netjes afgehandeld volgens afspraak.
25 December 2025
Tomas
Eibergen
Goed contact Vriendelijk personeel. Onze suzuki Swift heeft ons nooit in de steek gelaten. We zijn trots op de monteurs die de auto in orde houden. Zodat we weer veilige km kunnen rijden. Met vriendelijke groeten Astrid en Marcel
25 December 2025
Astrid Marcel
Groenlo
Ik kom al vele jaren vij Berenpas, ondanks dat er vlak bij mijn huis ook een Carprof garage is. Dat zegt wel iets over mijn tevredenheid, want ik zou anders een rit van 15 km. en de kosten van een leenauto kunnen besparen.
19 December 2025
Ton
Borculo
Onderhoud inplannen was makkelijk en een snelle service. Het onderhoud is goed uitgevoerd, ik kan weer op pad.
12 December 2025
Robert
Zeer goed en vriendelijk
12 December 2025
Bert
Rekken
Prima service en altijd bereid te helpen, ook op niet afgesproken tijden door receptionist! Auto altijd schoongemaakt terug.
4 December 2025
Lilian
Eibergen
Ik ben onlangs klant geworden, en werd uitermate vriendelijk ontvangen. Er werd een afspraak voor 4 nieuwe 4 seizoenen banden gemaakt. Een week later werden deze gemonteerd, en de auto weer keurig afgeleverd. Men heeft zelfs de boordcomputer gecontroleerd op evt. fouten, en de auto door de wasstraat gehaald. Dit zijn de kleine dingen, die de service groot maken. Hartelijk dank !
14 November 2025
Hennie
Eibergen
Prettig contact en overleg met monteur.
7 November 2025
Arie van Ommeren
Eibergen
Onlangs een kleine reparatie laten uitvoeren tijdens een “tussentijds” bezoek aan mijn garage, en er werd tevens (in de stromende regen) gekeken en gerepareerd aan de verlichting van de koelaanhanger. Hulde
30 October 2025
Ronald Mast
Eibergen
Een opmerking. Eén dag voor de onderhoudsbeurt had ik nog mijn ruitenvloeistof helemaal bijgevuld. Echter op de factuur staat vermeld dat de ruitenvloeistof ( Citrel) is bijgevuld en is dus doorberekend. Voor mij een raadsel hoe dat mogelijk is. Jammer!
24 October 2025
Martin
Eibergen
al jaren lang een prettig bedrijf
17 October 2025
René
Haaksbergen
Ik ben er met mijn tweedehands Peugeot 308 station geweest voor onderhoudt. Ik had doe auto een maand er voor elders gekocht en zag in het boekje dat de laatste beurt al jaren terug was geweest. Afspraak gemaakt en de auto om 8 uur gebracht zo als was afgesproken. Niet alleen heeft de auto een grote beurt gehad, ook is hij nagekeken op andere zaken en bij het ophalen werd het rapport van de beurt keurig met mij besproken. Op een paar zaken na was de auto goed onderhouden. Voor mij is Berenpas een dikke voldoende waard, goede service en prettig personeel. (Heb dat in het verleden bij een andere garage wel anders meegemaakt, daar was je een nummer)
10 October 2025
Marion
Neede
Monteurs staan gelijk voor je klaar Je wordt snel en vakkundig geholpen, altijd met een glimlach Tegen een eerlijke prijs
9 October 2025
RR Omgevingsbeheer
Eibergen
Service, waarbij de menselijke maat hoog in het vaandel staat!
5 October 2025
Arian
Ruurlo
Wij waren zo gelukkig om bij Berenpas Eibergen onze young-timer Ford Focus 1.6 Ghia aan te treffen en, na warm wederzijds inruiloverleg, mee te mogen nemen. Nu, na 5000 km genieten, staat de teller pas op 100.000. Kortom, wij genieten vrolijk voort!
Aanschaf gebruikte auto
29 September 2025
Peter Gabriël
Eibergen
Geen nummer en je wordt wel als mens gezien en zij proberen het autotechnisch op een goede manier over te brengen.
26 September 2025
Jan
Haaksbergen
Wordt snel en goed geholpen
Andere reden
21 September 2025
Ronnie
NOORDIJK
Duidelijke uitleg over het onderhoud en de kosten.
18 September 2025
Manon
Beltrum
netjes de remmen vervangen en de distributie riem was aan vervanging toe
5 September 2025
rene meijer
Eibergen
Inmiddels hebben wij meerdere auto’s gekocht en in onderhoud gehad bij Berenpas in Eibergen. Zowel voor de aanschaf van een auto als voor het onderhoud bent u bij Berenpas aan het juiste adres. Wij zijn gewoon vol lof, als het gaat om deze garage! Voor ons geen andere garage meer.
Aanschaf gebruikte auto
28 August 2025