al jaren lang een prettig bedrijf
Ik ben er met mijn tweedehands Peugeot 308 station geweest voor onderhoudt. Ik had doe auto een maand er voor elders gekocht en zag in het boekje dat de laatste beurt al jaren terug was geweest. Afspraak gemaakt en de auto om 8 uur gebracht zo als was afgesproken. Niet alleen heeft de auto een grote beurt gehad, ook is hij nagekeken op andere zaken en bij het ophalen werd het rapport van de beurt keurig met mij besproken. Op een paar zaken na was de auto goed onderhouden. Voor mij is Berenpas een dikke voldoende waard, goede service en prettig personeel. (Heb dat in het verleden bij een andere garage wel anders meegemaakt, daar was je een nummer)
Monteurs staan gelijk voor je klaar Je wordt snel en vakkundig geholpen, altijd met een glimlach Tegen een eerlijke prijs
Service, waarbij de menselijke maat hoog in het vaandel staat!
Wij waren zo gelukkig om bij Berenpas Eibergen onze young-timer Ford Focus 1.6 Ghia aan te treffen en, na warm wederzijds inruiloverleg, mee te mogen nemen. Nu, na 5000 km genieten, staat de teller pas op 100.000. Kortom, wij genieten vrolijk voort!
Geen nummer en je wordt wel als mens gezien en zij proberen het autotechnisch op een goede manier over te brengen.
Wordt snel en goed geholpen
Duidelijke uitleg over het onderhoud en de kosten.
netjes de remmen vervangen en de distributie riem was aan vervanging toe
Inmiddels hebben wij meerdere auto’s gekocht en in onderhoud gehad bij Berenpas in Eibergen. Zowel voor de aanschaf van een auto als voor het onderhoud bent u bij Berenpas aan het juiste adres. Wij zijn gewoon vol lof, als het gaat om deze garage! Voor ons geen andere garage meer.
Het was precies zoals ik hoopte: vakkundig én vriendelijk personeel, snel geholpen mét haal- en brengservice en auto ook nog gratis gewassen.
Bij de aankoop van onze auto was het nodig om de distributieriem te vervangen. Dit werd gedaan binnen de kosten van het afleverpakket. De garantie die er vervolgens wordt gegeven en een jaar lang pechhulp geven veel vertrouwen. We gaan vertrouwd op weg. Zeer prettig en zorgvuldig geregeld.
Zijn nu een dik jaar bij Garage Berenpas, en zijn tot op heden tevreden.
Hier wordt je nog als klant gezien
Ik heb positieve ervaringen met Autobedrijf Berenpas. Het is een proffesionele garage met veel ervaring en kennis.
Een goed gevoel bij deze garage en vakkundig
Kwam 3 dagen voor tijd erachter dat mijn APK verlopen was. Afspraak door Berenpas is snel ingepland waardoor de APK op tijd en goed is uitgevoerd.
Perfect uitgevoerd
prettige mensen en vakkundige monteurs.
prima service en klantvriendelijkheid
Kleine en grote vragen, kleine en grote auto's, kleine en grote onderhoudsbeurten. Ik word altijd snel en goed geholpen.
Bij Berenpas kennen ze je persoonlijk, en zo is hun benadering
Vriendelijke medewerkers en ze weten waar ze over praten. Wel een beetje prijzig
Onderweg een benzineleiding defect. Auto opgehaald, netjes en tijdig verholpen