Laden reviews...
55 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent een vriendelijke en professionele ervaring. Het personeel wordt omschreven als deskundig en geduldig, met duidelijke uitleg en flexibele opties. Het aankoopproces verloopt vlot, met snelle antwoorden en tijdige levering van de auto’s. Al met al voelen klanten zich gewaardeerd en tevreden over de service en het product.
Prettig contact via telefoon, mail en app. Doen hun best om de aflevering op tijd klaar te hebben. De auto wordt keurig thuis gebracht en de inruil volgens afspraak meegenomen. Top bedrijf
25 December 2025
Rob
Angerlo
Fijn contact, snelle afspraak en aankoop auto snel en goed geregeld. Professioneel en prettig bedrijf.
22 December 2025
Michel en Helga Burgers
Goingarijp
Vriendelijk en goed behandeld
16 December 2025
Kees
Harlingen
Hallo wij heenweg auto's gekocht op één dag bij synyco. B.v. We zijn geholpen door Wouter Postma zeer deskundige verkoper vooral NIET opdringerig . Het was plezierig om met Wouter zaken te doen. De auto werd zelfs bij huis afgeleverd ook de testrit werd thuis op locatie gedaan . Nogmaals bedankt voor de service . Gr familie smit
13 December 2025
Jankarel smit
Winschoten
Ik heb goed geholpen, het was allemaal snel geregeld en erg vriendelijk.
10 December 2025
Rianne
Leek
Service en klantgerichtheid was zeer goed, veel kennis en uitleg over de link&co
7 December 2025
Robert
Van den hoek
Het kopen en verkopen van mijn nieuwe 1 serie is super verlopen. Ik wilde graag gebruik maken van een proefrit aan huis, en ook al woon ik 2 uur verderop. Dit was geen probleem. De proefrit samen met Lieuwe was heel fijn en hij was heel behulpzaam. Alles tot in de puntjes geregeld! Ik ben enorm blij met mijn nieuwe auto.
1 December 2025
Ruben
Nieuwegein
Vanaf begin tot eind zeer vriendelijk te woord gestaan door het personeel. Deskundig met kennis van zaken. Alle tijd en ruimte gekregen om goed geïnformeerd te raken. Goede inruilprijs gekregen.
28 November 2025
Irene
Leeuwarden
Afgelopen zaterdag de Lynk opgehaald. Goede uitleg van Wouter. En zoals afgesproken met trekhaak en grote beurt. Tot onze verrassing waren er, zonder meerprijs, ook nog twee nieuwe voorbanden opgezet. De oude zaten onder de norm. Prima service dus.
27 November 2025
Gerco
De Knipe
Netjes luisterende verkopers, duidelijkheid, flexibel en meedenkend, erg prettig geheel
21 November 2025
Klaas
Koudum
Erg tevreden over de service van Synyco.
21 November 2025
Rianne Suurd
Leek
Geholpen door Levi, Niet opdringerig tijd voor koffie en een fijn gesprek. Proefrit gemaakt en auto gekocht.
14 November 2025
Bart de Vries
Joure
We werden goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe auto. Het personeel was vriendelijk. Een prettige ervaring en een mooie nieuwe auto rijker.
13 November 2025
Linda
Breezand
Na contact te hebben gehad over een lynk en Co 01 is hij gisteren 11-11 thuis gebracht 2.15 min van het bedrijf voor een proef rit, (door een bijzonder correcte chauffeur) Hij was precies zoals afgesproken.na een goede proef rit, de deal rond gemaakt. Wij zijn er blij mee.
12 November 2025
Henny
DOESBURG
Levi heeft ons zeer vriendelijk en vakkundig geholpen met de aankoop van onze lynk &co.zeer uitgebreide uitleg gekregen van de auto . Echt een aanrader om hier een andere wagen te kopen
6 November 2025
Irene de Boer
DenHelder
Bij onze interesse en latere aankoop van een Nissan Quashqai zijn wij prima geholpen door Levi. Er werd alle tijd voor ons genomen en alles over de auto werd duidelijk uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden.
4 November 2025
Willem
Terschelling
Service van de hoogte kwaliteit. Ik zou iedereen aanraden hier een auto te kopen. Fijne en vriendelijke verkopers, je kan op je gemak een proefrit doen dus niet even snel snel. Nemen de tijd voor je en niks is te gek voor ze. We wilde graag de auto meteen mee kunnen nemen en dat werd geregeld. Niks is te gek, reageren snel en lossen alles snel op.Alleen maar lovende woorden voor dit bedrijf.
27 October 2025
Susan
Alkmaar
Fijn geholpen, geen opdringerige verkopers. Mooi bedrijf met nette auto’s. Vanuit Zwolle niet om de hoek, maar zeker de moeite waard!
15 October 2025
Paul
Zwolle
Via Marktplaats bij dit autobedrijf terecht gekomen. Mooie showroom, auto's staan er keurig bij. Heel prettig contact. Afspraken worden nagekomen! Hebben de auto nu 14 dagen en zijn er heel tevreden over.
12 October 2025
Guus
Hoogeveen
Zeer tevreden over de service! Vakkundige verkoper en fijne locatie. Ik kwam alleen even kijken voor de Link & Co 01 More. Er werd alle tijd voor me genomen en ik mocht meteen een proefrit maken. Dolblij met m’n nieuwe auto en zeer tevreden over Harm-Jan die mij heeft geholpen.
10 October 2025
Margriet
Franeker
Fantastisch ontvangst en open en eerlijk onderhandelen
29 September 2025
Cor Westerbeek
Meppel
We hebben een Lynk&co 01 gekocht. We zijn prettig geholpen. Vriendelijke en in alle rust uitleg over de auto. Wie ke ook aan de telefoon krijgt allemaal even behulpzaam.
22 September 2025
Alexander
Veenhuizen
Zijn prima
19 September 2025
J.L.A.
Wjelsryp
Er werd direct gereageerd op mijn mail om een afspraak te maken. Ze gaven een prima prijs voor mijn auto. De aflevering met de benodigde administratie verliep ook volledig naar wens.
15 September 2025
Richard
Bilthoven
Een mooie nette auto, goed geprijsd en Lieuwe kwam hem netjes voor de deur afleveren voor een proefrit. Niks te klagen!
14 September 2025
Frank
Utrecht
Wij zijn Auto Synyco, een Fries autobedrijf met een ruim en eersteklas occasionvoorraad. We zijn al sinds 1952 gevestigd in Franeker. Auto Synyco was voorheen een VW en Audi dealer, nu zijn wij allround occasion specialist. Door onze klantgerichte service en concurrerende prijzen behoren wij al een geruime tijd tot de online top 3 van auto verkopend Nederland. Ook zijn we eerder winnaar geworden van de Online dealer Awards.
Wij zijn vooruitstrevend in onze branche door onze innovaties in online presentatie en service op maat. Je kunt op onze website jouw toekomstige auto beleven met professionele foto’s en duidelijke video’s. Offline lopen wij ook voorop, zo bieden we jou een vrijblijvende proefrit aan huis.
Wij hebben een groot deel van onze auto’s rijklaar op voorraad staan. Hierdoor kun je in de meeste gevallen snel rijden. Bij de aankoop van een auto bij Auto Synyco krijg je standaard landelijke garantie.
Elektrische en hybride auto’s worden steeds populairder in het veranderende auto landschap. Hier zijn wij ook in gespecialiseerd. Op onze website vindt u dan ook een ruim aanbod van elektrische en hybride occasions van de verschillende merken.
Leeuwarderweg 10
8801 BV Franeker