29 April 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 929 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Uit reviews blijkt consequent vriendelijk personeel en goede service. Klanten waarderen de uitgebreide proefritten en transparante uitleg. Er is veel waardering voor de consistente kwaliteit van de ervaring en de betrouwbaarheid van de garage. De feedback laat een positieve reputatie zien in de onderzochte periode.
29 April 2026
W.N.T. VAN PAASSEN
Sneek
Alles dik voor elkaar (pun not intended)
25 April 2026
Jeroen
Musselkanaal
De medewerker die mij heeft geholpen: Deskundig Bereid in het meedenken Klantvriendelijk Verder ruime keuze in auto's etc en tot slot goede uitstraling mede door de netheid en schoon bedrijfsgebouw.
25 April 2026
Henk Nijland
Assen
Hartelijke ontvangst met koffie. Er wordt ruim de tijd genomen voor op naam zetten en vragen. Veel keus voor ieder wat wils in elke prijsklasse.
18 April 2026
Anja
Den ham
Wij kregen de sleutels om zelf eerst even te kijken en vonden wij heel fijn want meestal is het gelijk van wil je dit of dat maar hier geen probleem was echt vertrouwd met de klant en ook later na het proefrijden heel netjes van kunnen we jullie feliciteren dat heb je niet vaak bij andere auto bedrijven ik zou mensen aanbevelen om daar als eerst heen te gaan om te kijken of er een auto voor ze bij staat. Mvg René en Meinie Huisman
18 April 2026
Rene
Emmen
Occasion auto gekocht, kon de auto snel afhalen. Vorige auto op ingeruild voor een goede prijs. Ik merkte wat aan de auto en kon snel langskomen, kreeg een leenauto mee. Dezelfde dag belde ze nog op en was het verholpen. Erg vriendelijk en goed geholpen.
16 April 2026
W.S.
Groningen
We zijn erg vriendelijk geholpen, het was alleen heel druk waardoor we veel en lang moesten wachten
12 April 2026
Tineke
Ravenswoud
Goedemorgen Tineke,
Door de drukte was er wat minder tijd om u naar wens te kunnen helpen begrijp ik, helaas is dit overmacht en moeten wij onze tijd dan ook verdelen over de aanwezige klanten.
Wij hopen u in de toekomt weer te zien voor een andere auto.
Gr,
Jaap Dik Team
Mijn Skoda ingeruild op een mooie Audi Goede inruilprijs gekregen in combinatie met een net aankoopbedrag
11 April 2026
Edwin
Vaassen
Altijd goed ontvang met koffie, duidelijke uitleg en vriendelijke personeel.
11 April 2026
Mamadou
Assen
Zeer prettig gevoel en ontvangst. We mochten rustig rondkijken zonder opjagende verkopers. Er werd aangegeven dat we bij vragen even een seintje konden geven, daarna werden we ook direct geholpen en konden we een proefritje maken. Die beviel goed en we hebben een mooie auto gekocht. Bedankt !
9 April 2026
Danielle
Assen
Nette inruilprijs voor mijn oude auto en dan is de deal snel gesloten!
6 April 2026
Robert
Beilen
1 April 2026
N
Bakkeveen
Super bedrijf, zowel de verkoop als de garage
30 March 2026
Stoffer
Kropswolde
Ik heb er een Peugeot 308 gekocht en waren wat problemen mee en ze hebben het netjes opgelost
30 March 2026
Van de ven
Assen
Beetle gekocht. Jaar later moest hij voor de keuring. Totaal verrot. En nog veel meer mis. Volgens de garage economisch total loss. Gebeld met het bedrijf. Maar de juiste persoon was er niet. Zou de volgende dag terug gebeld worden. Nou niet gebeurd. Zo teleurgesteld in het bedrijf en kom daar nooit weer. Ze zijn totaal niet eerlijk geweest
Beveelt niet aan
28 March 2026
Jannie
Niekerk Grootegast
Hoi Jannie,
Onze reactie is wat aan de late kant, maar alsnog ;
je hebt de Beetle laten keuren bij een ander bedrijf en niet bij ons, wij kregen dit achteraf van je te horen. De Beetle reed even later alweer, dat kunnen wij namelijk achterhalen a.d.h.v. het kenteken. Blijkbaar klopt het verhaal van de garage haar kant dus niet.
Gr
Jaap Dik Team
Excellent service
28 March 2026
Umi
Assen
Kon gewoon relaxed kijken zonder opdringerige verkoper
22 March 2026
Gerhard
Sneek
Eigenlijk in een half uur wel klaar, goed gesprek met Lennard. Kortom top!
18 March 2026
Jean Paul
Hoogersmilde
Hartelijk ontvangen door Hugo, Margot en Lennart va van dit auto bedrijf in locatie Assen. Communicatie over de verkoop van de nieuwe auto inclusief goede inruil waarde voor onze voorgaande auto verliep zeer prettig. Advies voor toekomstige kopers is om de website (met zeer ruim aanbod) te raadplegen en een afspraak te maken op locatie. De medewerkers hebben veel kennis en ervaring op het gebied van auto’s. Daarnaast zijn ze zeer bereid om mee te denken aan een financiële oplossing voor de aankoop van een auto. Ook de drie maanden garantie (inclusief bij aanschaf) en evt. Bijbetaling (tot 12 maanden) tegen een scherp tarief, biedt zekerheid voor de consument. De auto werd netjes opgeleverd (gewassen en gestofzuigd) en verkeerde in zeer goede staat. Bedankt voor jullie samenwerking, Hugo, Margot en Lennart.
16 March 2026
Kimberley Scheve
Almelo
They help for everything...
7 March 2026
Vancho
Assen
Er is genoeg keuze naar mate wat je ook zoekt. Vriendelijk spontaan, geduldig en netjes,ook weten ze waar ze over praten.
6 March 2026
Jannes Hans
Zuidlaren
Van het begin af aan een goede en snelle service. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar voor je.
24 February 2026
Rob Soerel
Assen
Het contact was prettig, de prijs was goed en de service tot zover prima in orde.
23 February 2026
Robin
Rottum
Ze hebben veel geholpen. Kan altijd beter maar tot nu toe ze hebben vel geholpen.
19 February 2026
Ikke
Utrecht
Leuk geholpen. Mooie auto's. Nadien was er een klein probleempje met een buitenspiegel. Dit werd direkt opgelost. Echter kwam het probleem terug, en werd er een nieuwe spiegel gemonteerd. Erg tevreden.
17 February 2026
hilbrand