Komt afspraak niet na
Na aankoop en zelfs betaling niet geleverd !
Beveelt niet aan
5 October 2026
Jphannes Carel Sarlet
Nijeveen
Reactie van JAAP DIK Auto's
Geachte heer Sarlet,
U geeft aan dat wij na betaling u geen auto hebben geleverd, dat klopt helemaal. De reden waarom wij u geen auto hebben geleverd heeft u helaas niet vermeld dus vullen wij dit graag even aan.
U heeft bij ons een hele leuke oldtimer gekocht op basis van de foto’s en de omschrijving die wij gaven van de auto. Op de oldtimer heeft u uw eigen auto ingeruild en wij hebben de auto getaxeerd op basis van uw omschrijving. Uw auto zou in topstaat verkeren, op die basis hebben we snel en op een leuke manier zaken gedaan.
Bij het omruilen van de auto’s bleek uw auto helaas niet ok topstaat, de auto benaderde topstaat niet eens. Wat wij aantroffen was een uitgeleefde en flink versleten gebruikte auto, een auto die wij absoluut niet willen verkopen maar ook niet de auto die wij ongezien hebben ingeruild want die was in topstaat. Het enige wat klopte van de beschrijving van uw inruilauto was het kenteken.
Toen wij aangaven dat wij op deze basis geen handel wilden doen sloeg de sfeer om en kwamen er verwijten. U wilde ons houden aan de afspraak maar andersom wilde u niet gehouden worden aan de afspraak.
Wij hebben u per direct het aanschafbedrag terugbetaald en voor ons was de zaak daarmee klaar.
Wij verkopen veel auto’s door heel Nederland en veelal ongezien, we hebben, tot nu, uitsluitend positieve reacties en leuke klanten.
Met vriendelijke groet,
Erik Dik