Ongeloof goed

Hallo, Net een BMW f30 330e gekocht... Super geholpen en alles goed afgesproken.. Kan niet wachten tot ik hem kan ophalen. Deze mensen verdienen een dikke pluim. Jaap Dik.. ZEKER een aanrader om een auto te kopen Mvg Rene

Voelde me tijdens het contact niet serieus genomen en kreeg vooral het gevoel dat er gelijk gehaald

Ik had gehoopt op een open en constructief gesprek over een probleem met mijn auto, maar helaas verliep het anders. Tijdens het gesprek had ik het gevoel dat mijn inbreng minder serieus werd genomen. Toen ik dit benoemde, merkte ik dat daar defensief op werd gereageerd. In de daaropvolgende e-mail werd vooral geprobeerd het eigen gelijk te halen, in plaats van samen naar een oplossing te kijken. Goed luisteren en ruimte geven aan het verhaal van de klant vind ik belangrijk, en dat heb ik hier gemist. Jammer, want met een andere toon en instelling had de ervaring heel anders kunnen zijn

Goed geholpen

Vriendelijk personeel

Prettig zaken gedaan

Prettige zaken gedaan met de inruil en aankoop van een auto bij deze zaak.

Snelle levering

Prettig ontvangen en fijne afhandeling

Een solide, betrouwbaar bedrijf.

Denkt met u mee.

Jaap Dik denkt met u mee.

Fantastische garage fijne mensen

Fantastische garage

Eindelijk mijn droomauto gevonden

Ik was al een tijd op zoek naar een gave BMW Z4 en die vond ik uiteindelijk in Assen. Als je niet beter wist, zou je de auto een paar jaar oud geven. Met zijn 15 jaar ziet hij er dan ook als nieuw uit. Met wat hele gave aftermarket spullen (carplay en audio upgrade) kan ik de komende jaren nog meer genieten van de nieuwe bak. Mijn oude BMW kon ik voor een hele mooie prijs inruilen, de aankoopprijs was heel scherp en als toetje op de slagroom bleek het een BTW auto te zijn, dus heb ik besloten om hem in de zaak te doen.

Als altijd prima!

Al jaren vaste klant bij Jaap Dik Auto’s. Ook nu weer fijn en goed geholpen

Een uitstekende service

Mijn auto stond met een lekke voorband in Lelystad. Binnen 2 dagen stond mijn auto weer in Assen met een nieuwe voorband. Lennard bedankt dat je zowel voor transport naar Assen en voor een nieuwe band hebt gezorgd.

Mooie collectie auto's en een goede service

Vier maanden geleden een Renault Wind gekocht bij Jaap Dik. Bij de aflevering is niet alles goed gegaan, want de velgen waren niet in de juiste kleur gespoten. Men erkende de fout en stelde voor dit te herstellen. Toch maar zo gelaten, want was ook mooi gedaan. Na een paar maanden onder garantie een paar problemen gemeld en deze zijn netjes verholpen. Communicatie verloopt correct.

Waanzinnig, wat een service!

We hebben onlangs een auto gekocht bij Jaap Dik. Allereerst waren ze natuurlijk heel vriendelijk. De koffie staat echt voor je klaar! Na een week knipperde ergens een lampje. Ik durfde er niet meer mee verder ondanks dat ze dachten dat het wel kon. Ik ben direct met een sleepauto opgehaald, was geen enkele moeite. Achteraf had het helemaal niet gehoeven.Er bleek een sensor niet helemaal te werken, kon ik zo voor langskomen. En ook de airco werd nog bijgevuld. Bel fijn met temperaturen boven de 30°. Tot nu toe dus zeer tevreden!

keurig nette service

heel fijn geholpen

Uitstekende service

Vorige week heb ik een auto gekocht bij de vestiging in Heerenveen. Er waren wat dingen aan de hand met de auto waarbij ik behoorlijke twijfels kreeg. Na contact mocht ik de auto een paar dagen later brengen voor een check. Uiteindelijk waren mijn twijfels toch te groot, nog voor de check, en is dit onderling heel fijn en goed opgelost. Ondanks dat het met de auto niet helemaal gelukt is (wat absoluut ook door mijn eigen twijfels was), is het bedrijf enorm klantgericht en erg prettig.

Top service

Ik reed tijdens mijn werkpauze langs om een afspraak te maken voor een apk-keuring. De auto kon echter direct gekeurd worden. Ik ben ondertussen gaan rondneuzen en voordat ik alle auto’s gezien had was de keuring al afgerond. Uiterst vriendelijk geholpen door Matthijs. Top service!

Een garage die mee denkt

Zeer goeie ervaring. Auto gekocht van 24 jaar oud voor onze zoon. Netjes afgeleverd met apk keuring, ondanks dat er veel meer moest gebeuren qua onderhoud als iedereen had verwacht. Maar ondanks dat, alles netjes gerepareerd en afgeleverd. Later nog wat probleempjes gehad, maar ook dat allemaal zeer netjes opgelost. Dus heel tevreden en we komen er zeker weer!!

Een bedrijf waar je je snel thuis voelt!

Gastvrij onthaald. Lekkere koffie. Geen haastwerk maar uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen. Auto kopen is grotendeels op basis van vertrouwen en ik kreeg de indruk dat dit bedrijf en medewerkers het vertrouwen waard zijn.

Altijd behulpzaam

We stonden met de camper stuk aan de weg. Ik belde naar Jaap Dik en ze kwamen gelijk en hebben het probleem verholpen en gelijk een nieuwe apk er op.

Behulpzame verkoper. Ondanks de drukte toch goed geholpen.

Gingen heen voor oriëntatie kwamen, kwamen weer thuis met een nieuwe auto.

Prima service en advies

Wij hebben vorige maand een auto gekocht bij Jaap Dik in Assen. Onze auto was aan vervanging toe ivm overmatig olieverbuik. Prima advies over welke auto het beste bij ons past en onze nieuwe auto (Ford Focus Station) is keurig opgeleverd aangezien de aanwezige kleine gebreken en schades goed zijn verholpen/ gerepareerd. Eenmaal thuis kwamen we er achter dat er nog een schade was die wij over het hoofd hadden gezien. De afspraak voor herstel was snel gemaakt en ook deze laatste is goed verholpen. Wij hebben gelukkig gekozen voor een jaar all-in garantie. Gezien onze ervaring ben ik ervan overtuigd dat als er nog een gebrek aan het licht komt wij ook op de prima service van Jaap Dik kunnen rekenen.

Behulpzaam en vriendelijk

Het personeel was vriendelijk en hebben alle vragen netjes en beleeft beantwoord.

Ruime keuze in occasions en men komt afspraken na.

Klantvriendelijk.

Een harde praktische werker

Kon dezelfde dag terecht om de loeistof van de airconditioning te vervangen. En ik kon er nog op wachten ook. Een compliment waardig.

Azieweg 17

9407 TC Assen