Fedde Bakker is al meer dan 20 jaar mijn monteur! Hij is meer dan goed!

Ik hoop nog jarenlang van zijn diensten gebruik te kunnen maken! Koester zo’n man!

Top autobedrijf

Na een zoekopdracht heeft Margot voor ons een super mooie auto gevonden na een proefrit was de deal gauw gemaakt het ontvangt en de service waren zeer goed en vriendelijk wij komen zeker terug. Margot bedankt

Oneerlijke praktijken.

Voor de echte basis van mijn waardering: ga naar alinea 5. Ik heb hier een Seat Leon gekocht. Voor de aankoop merkte ik al op dat de distributieriem vervangen moest worden. Ook zei ik dat ik geen garantiepakket hoefde omdat ik wettelijk recht heb op een deugdelijk product. Daarop begon Vincent al meteen dat je dan niet echt een poot had om op te staat, zoveel zeggende als "wettelijke garantie doen wij niet aan, dan moet je ons echt voor het gerecht slepen". De koppelingsplaten zijn vervangen onder garantie: binnen een dag dat ik er mee reed slipte de koppeling door. Toen ik de auto had gekocht merkte ik dat de verwarming er érg lang over deed om warm te worden en dat het dan net meer dan lauw was. Ik dacht dat het kwam omdat dit een erg efficiente auto was en hij gewoon niet zo (snel) warm werd. Een half jaar later zitten we echter eind augustus en merkte ik dat de kachel helemaal niet meer warm werd. Ongeveer een maand na het verlopen van de garantie gebeld: ik kon de auto langsbrengen, dan gingen ze even kijken. Verder niets besproken. 3 weken later de auto langs gebracht: zoals al besproken aan de telefoon zit er geen garantie meer op (niet besproken). De reparatie is héél duur, hele dashboard moet er af en de stappenmotor moet worden vervangen. €1000,- ongeveer. Maar wegens coulance betalen wij 60%. Ik heb ze gevraagd of ze de kachelradiateur hebben gecontroleerd: die zit vaak verstopt bij een Leon 5F. Ja, dat was het zeker niet: hadden ze gecheckt. Gister zelf een nieuwe radiateur er op gezet: toen ik de slangen loskoppelde was het één bende troep. Duidelijk verstopt, valt niet te missen. 1 uur werk en 30(!) euro aan kosten voor de radiateur: hete lucht uit de roosters! Ook de stappenmotor vervangen is niet zo veel werk trouwens: die kwam ik onderweg tegen... Niet netjes doen met wettelijke garantie: ok, is een tactiek. Mij proberen op te lichten: niet ok.

Het onderhoud en de keuring van mijn vw. Polo is netjes afgehandeld

Na een korte vraag wanneer de keuring en eventuele reparatie. Kon ik bijna meteen de afspraak maken.

Fijn bedrijf!

Goed en professioneel geholpen. Zaterdagochtend eerst langs geweest en informatie ingewonnen. In de middag terug gekomen en na een proefrit de auto gekocht. Wat ik bijzonder prettig heb ervaren is het samenspel van collega's onderling. Na 3,5 jaar met volle tevredenheid in de eerste auto van hun te hebben gereden, kijk ik nu erg uit naar de tweede auto.

Een fijne garage staan altijd voor je klaar

Uitstekend geeft goede uitleg en denkt met je mee

Altijd goede adviezen en beste service bij garage bedrijf dik Altijd vriendelijke medewerkers ja zeer tevreden ook met onze opel grandland die we gekocht hebben deze mensen gaan serieus om met ieder z'n vragen en wensen dus garage bedrijf dik is zeker goed aan te raden

Een waardeloos auto bedrijf let op

Koop je een auto van 13000 En binnen een week olie lekka ge Belt week wachten heb geen monteurs Terwijl je ook nog 2 jaar garantie bij gekocht heb voor 700 Na anderhalve week pas olie lekkage reparatie Maken het vanaf de grond niet op de brug bij vacuümpomp terwijl lekkage zoals aangegeven aan de distributie kant zat zo weer mee gekregen we moesten toen maar doen 4 uur in winkel centrum wachten Toen lekte het weer ene voorraam gaf vet af blijkt ook nog kachel radiator niet goed te zijn Weer wachten gebeurde niks Toen ineens op de snel weg geen remmen meer Levensgevaarlijk heeft met veel pijn en moeite auto gehuurd want moesten naar werk Onze auto is Toen naar week op gehaald huur auto moest terug zouden we w tijdelijk krijgen ook die afspraak kwam hij niet na komt met Renault mo.ento zeer klein met slapende automaatbak en gladde voorbanden top meneer dik ( martijn ) alleen maar groten mond daar als je belt moet maar luisteren gewoon onmacht van dit bedrijf wel geld pakken daarna moet je mond houden en begrip hebben voor zijn onmacht nee heer we gaan u overal aansprakelijk voor houden en ons goed recht Dus wees gewaarschuwd zijn ordinaire handelaren koop daar niks he bent gewaarschuwd heb het over heereveen

Vriendelijk personeel

Bij een auto kopen, zijn wij goed geholpen en bij afhalen zag alles er piekfijn uit.

Vriendelijke mensen en behulpzaam in werkplaats

Goede kennis van zaken keurig omgang met mensen

Geweldige service met leuke werknemers!

Altijd goed geholpen en de werknemers zijn erg vriendelijk en behulpzaam!

Fantastische service

Vandaag een aangepaste rolstoelbus gekocht. Netjes geholpen en een zeer nette prijs overeengekomen. Er werd fijn meegedacht. De bus werd door middag nog gekeurd en de probleempjes werden direct verholpen zodat ik dezelfde dag nog met deze bus naar huis kon een geen extra reis hoefde te maken van en naar Enschede. De service is dus meer dan perfect.

Goed in omgang

Goede garage en een breed aanbod

Gastvrij en professioneel geholpen. Er was meteen een ontspannen sfeer en ik kon rustig mijn wensen bespreken. Geen snelle verkooppraatjes, maar oprechte interesse en tijd. Voor mij gaf dit het vertrouwen dat ik bij de juiste partij ben uitgekomen voor mijn auto.

Ongeloof goed

Hallo, Net een BMW f30 330e gekocht... Super geholpen en alles goed afgesproken.. Kan niet wachten tot ik hem kan ophalen. Deze mensen verdienen een dikke pluim. Jaap Dik.. ZEKER een aanrader om een auto te kopen Mvg Rene

Voelde me tijdens het contact niet serieus genomen en kreeg vooral het gevoel dat er gelijk gehaald

Ik had gehoopt op een open en constructief gesprek over een probleem met mijn auto, maar helaas verliep het anders. Tijdens het gesprek had ik het gevoel dat mijn inbreng minder serieus werd genomen. Toen ik dit benoemde, merkte ik dat daar defensief op werd gereageerd. In de daaropvolgende e-mail werd vooral geprobeerd het eigen gelijk te halen, in plaats van samen naar een oplossing te kijken. Goed luisteren en ruimte geven aan het verhaal van de klant vind ik belangrijk, en dat heb ik hier gemist. Jammer, want met een andere toon en instelling had de ervaring heel anders kunnen zijn

Goed geholpen

Vriendelijk personeel

Prettig zaken gedaan

Prettige zaken gedaan met de inruil en aankoop van een auto bij deze zaak.

Snelle levering

Prettig ontvangen en fijne afhandeling

Een solide, betrouwbaar bedrijf.

Denkt met u mee.

Jaap Dik denkt met u mee.

Fantastische garage fijne mensen

Fantastische garage

Eindelijk mijn droomauto gevonden

Ik was al een tijd op zoek naar een gave BMW Z4 en die vond ik uiteindelijk in Assen. Als je niet beter wist, zou je de auto een paar jaar oud geven. Met zijn 15 jaar ziet hij er dan ook als nieuw uit. Met wat hele gave aftermarket spullen (carplay en audio upgrade) kan ik de komende jaren nog meer genieten van de nieuwe bak. Mijn oude BMW kon ik voor een hele mooie prijs inruilen, de aankoopprijs was heel scherp en als toetje op de slagroom bleek het een BTW auto te zijn, dus heb ik besloten om hem in de zaak te doen.

Als altijd prima!

Al jaren vaste klant bij Jaap Dik Auto’s. Ook nu weer fijn en goed geholpen