Vriendelijke mensen bij Sutherland sneek
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 9.363 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen goede ervaringen met de dienstverlening, de communicatie en de snelheid van afhandeling. Klanten waarderen videoupdates en duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Enkele opmerkingen gaan over prijs transparantie en facturatie.
Goede service Begripvol
Egbert
SNEEK
Het is een bedrijf met gewone mensen op de werkvloer, geen "poeha". Wat mij dan wel een beetje stoort is dat er m.i. onderdelen vervangen waar ik mijn vraagtekens bij zet of dit al wel nodig was. Of is dit een "verdienmodel"? Over het algemeen genomen ben ik zeer tevreden over de omgang met de mensen in Drachten.
Sjoerd
Jistrum
Komt de afspraak goed na
24 August 2026
heer L Flietstra
HARLINGEN
Bijna 17 jaar een relatie met Sutherland Heerenveen en ook deze keer weer snel geholpen met een ingewikkelde reparatie. Alles in goed overleg en zorgvuldig.
24 August 2026
heerBusstra
HEERENVEEN
Je wordt vriendelijk geholpen en het video filmpje van je auto waarin verteld wordt of er wat aan je auto mankeert is top want je kijkt dan mee en kunt alles zien.
Hennie
IJLST
Zeer snel en vakkundig geholpen
mevrouw Bouma
GORREDIJK
Netjes en correct !
heer Maat
GRONINGEN
Prima service en snelle afhandeling van de storing
19 August 2026
heer Theo
HEERENVEEN
Attent en klantgerichte afstemming. prima reparatie en prijsoverleg. geen confrontatie met onverwachte nota's. in mijn geval was het prettig om ook bericht te ontvangen dat de auto al klaar was om te worden opgehaald, ook al was dit binnen het afgesproken dagdeel gerealiseerd.
17 August 2026
heer
OUWSTERHAULE
Altijd duidelijke communicatie, en kom er al jaren.Heb mijn auto daar graag in onderhoudt.
17 August 2026
Peter
HEERENVEEN
net als altijd ben tevreden
lieuwe
DRACHTEN
Fijne ontvangst, altijd een leenauto. Dit keer geen rapportage mbt uitgevoerde werkzaamheden. Kleine beurt + APK ? Prijs 565 euro is veel te duur, tijd bezig 1,75 uur.
Beveelt niet aan
heer peeper
ALMERE
Alles volgens afspraak. Prima service
Gaitan
DONKERBROEK
We zijn goed geholpen en te woord gestaan door medewerker van Sutherland. Er werd goed en betrokken meegedacht door balie medewerker.
13 August 2026
Ymkje Veltman-Iedema
BOORNBERGUM
Alleen olie verversen uitgevoerd. Van tevoren werd ik geïnformeerd over de kosten. Leenfiets stond klaar. Gebeld toen de werkzaamheden waren uitgevoerd.
12 August 2026
Frans
HEERENVEEN
Dit was mijn tweede keer dat de auto een beurt kreeg bij deze gagrage. En ook de tweede keer dat de prijs die berekend werd hoger was dan vooraf was vermeld. Ook twee keer dat de prijs aangepast werd, maar dat voelt niet goed.
Beveelt niet aan
8 August 2026
heer
BEETSTERZWAAG
Prettig geholpen bij mijn grote beurt. Werd telefonisch direct ingelicht over mogelijke gebreken die verholpen moesten worden. En voor de rest: Arjan Jongstra: Go, go, go!
Jan Bert
IJLST
Prima afhandeling
heer May
BOORNBERGUM
alles volgens afspraak
Bert Does
DRACHTEN
Het is altijd het zelfde! Uitstekend
5 August 2026
heer Jannes Krol
JOURE
Klantvriendelijk en accuraat
1 August 2026
Libbe
OUDEGA SMALLINGERLAND
Een vriendelijk team die weet waar ze mee bezig is en de afspraken nakomt.
1 August 2026
Anne
Uiteindelijk goed geregeld.
31 July 2026
Rob
WOLVEGA
Sinds de koop van de auto hebben we steeds aangegeven dat we in tik in de motor hoorde. Elke keer kregen we te horen kan geen kwaad hoort bij het type auto?? Tot de motor in April de geest gaf. Na de nodige mails, zijn er goede afspraken gemaakt. Alleen vond ik wel dat ik lang moest wachten tot de auto gerepareerd werd. Maar de auto rijd weer als nieuw. Kan niet anders zeggen dat men zich aan de afspraken houdt. Ondanks de behoorlijke kosten post voor beide. Dus top.
31 July 2026
mevrouw