Laden reviews...
402 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen goede ervaringen met de dienstverlening, de communicatie en de snelheid van afhandeling. Klanten waarderen videoupdates en duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Enkele opmerkingen gaan over prijs transparantie en facturatie.
Het is vaak wisselend, dit keer had ik iemand met ervaring achter de balie en kwam mij ook netjes vertellen wat het allemaal ging kosten, top. Een andere keer als je er komt zitten er 3 mensen achter de balie waarbij je moet zorgen dat een klant enthousiast ontvangen wordt. Links zegt degene nooit wat en kijkt je aan met een paar chagrijnige ogen prima gemiste kans. Soms krijg ik de indruk dat het richting auteritair gaat, klanten komen toch wel. Maar klanten kunnen ook mensen lezen (personeel ) althans daar ben ik één van. Kwa kosten loopt het vaak naar de €250 , €500 , €750 , €1000 en zo verder. Daar zit vaak niets tussen, dit moet ik wel chargeren, maar die ervaring heb ik wel met jullie. En als ik een auto zoek en vertel waar wij naar uit kijken dan krijg ik de indruk of vraag ik te veel en wordt er niet met je meegeleefd. Ik mis dan de aansluiting van " we hebben wel zoiets staan of op een andere locatie" Sutherland. Jullie hebben zoveel mooie auto's staan en ja daar speelt zeker de financiën mee dat begrijp ik. Daarom vind ik jullie zo wisselend in de uitvoering. Kwa kwaliteit service auto is voor mij 5 sterren. Dit is mijn eerlijke mening-ervaring-indruk en beleving.
AKKRUM
Als service kan je een elektrische fiets meekrijgen naar huis v.v. totdat je de auto weer kunt ophalen.
Sietse
BOLSWARD
door te slechte communicatie raakt het vertrouwen stukje bij beetje weg.
Ernst Rusticus
TZUM
Goede communicatie, vriendelijk te woord staan.
13 May 2026
heer J. van Hien
JOURE
Prima service op apk en onderhoud. Samen met de video die ze hebben gemaakt tijdens de controle onder de auto en wat ze hebben gerepareerd. Gebeld voor akkoord voor vervangen remvloeistof. Netjes. Prijs alles geheel akkoord.
9 May 2026
A.B. Wattimury
ALMELO
Erg klantvriendelijk en super service. Top!
8 May 2026
Beau
DRACHTEN
Zoals gebruikelijk een goede en vlotte service, auto opgehaald en weer thuisgebracht. Super handig om een filmpje te krijgen van de zaken die bij de keuring zijn nagelopen.
8 May 2026
Anneke
Keurig en vlot geholpen
6 May 2026
Margje de Jong- Jongbloed
Drachten
Apk en grote beurt ging volgens afspraak met uitleg in een video. Top
6 May 2026
mevrouw
Zie hierboven
5 May 2026
DRACHTEN
Ik had een storing in de bandensensors. 's morgens gebeld..'s middags 1 uur afspraak en stond 2 uur weer buiten ...
4 May 2026
heer Wolter Rozenberg
JUBBEGA
Van te vorenweet je waar je aan toe bent, wat betreft ingeschatte kosten bij een onderhoudsbeurt. Verder geeft de monteur een helder filmpje van de auto .
4 May 2026
Jan
MARUM
Zeer attent gereageerd op de situatie op dat moment.
2 May 2026
HEERENVEEN
Goede service en correcte mensen. Afspraak wacht tijd zal iets korter mogen. 22 dagen, zal gebrek zijn aan vaklui ! Timmerlieden, installateurs zal met automonteurs niet anders zijn De maatschappij komt handjes te kort.
1 May 2026
Jan
Heerenveen
Goede service met goede uit- en overleg
24 April 2026
Rindert
BURGUM
Alles prima, maar de online aanmelding via de app loopt niet synchroom met de service schema van de auto. Bij garage wel bekend de apk maar niet de groot onderhoud. Is overigens wel vlot opgepakt bij de garage.
22 April 2026
Koning
DRACHTEN
Zoals altijd staat goede service hoog in het vaandel bij Ford Sutherland.
20 April 2026
John
WEST-TERSCHELLING
Prima ervaring met video en advies om mijn Bmax in orde te houden
17 April 2026
Andy
OUDEHASKE
Tot nu toe allen maar positieve ervaringen met Sutherland. Wordt keurig geholpen en goed geïnformeerd over de uitgevoerde werkzaamheden.
17 April 2026
AMERSFOORT
Er is in de motor gekeken wat het probleem zou kunnen zijn, maar niets gevonden. Dit kostte ons €160! Daar schrokken wij nogal van. Op de factuur ook geen specificatie terug te vinden van gedane werkzaamheden. Normaal erg tevreden over de garage. Nu dus even niet. Er zou een mogelijkheid voor de oplossing kúnnen zijn (á €480), maar dan nog is het niet zeker of het probleem dan verholpen is. Wat een vervelend probleem!
16 April 2026
F.
SURHUISTERVEEN
Probleem goed opgelost. Fiets geleend voor tijdelijk vervoer.
16 April 2026
JOURE
Sutherland Sneek, fijne garage. Communicatie met de werkplaats verloopt prima en correct, soms zelfs met video-boodschap! Komt gemaakte afspraken na, en reparaties/onderhoud worden uitstekend uitgevoerd. Prima service, ga zo door!
Arjen Alkema
Bolsward
Ben tevreden over sutherland . En is me goed bevallen.
mevrouw
DRONRYP
Auto voor eerste grote beurt gehad. Netjes ontvangen. Koffie aangeboden en auto netjes onderhouden
Gerrie
BEILEN
Zoals gewoonlijk weer prima geholpen en met goed advies. En ik kon weer snel op pad.
Martin
ROTTERDAM