Vriendelijk en competent

Auto Sutherland staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en de service was vlot klaar

Onbegrijpelijk hoe slecht er met klanten word omgegaan

Wij hebben hier een bus gekocht en werden in eerste instantie vriendelijk geholpen door de heer Gerlof. Helaas veranderde dit volledig zodra er problemen met de auto ontstonden. Na enkele weken bleek onze Volkswagen Transporter (21-VNF-1) ernstige mankementen te hebben, waaronder extreem olieverbruik. Wij hebben dit netjes gemeld, maar werden direct afgewezen en niet serieus genomen. Volkswagen gaf zelf aan dat er een officiële olieweging uitgevoerd moest worden om het probleem vast te stellen. In plaats van samen naar een oplossing te zoeken, werd ons verteld dat we “wel wat liters olie konden krijgen” voor de garantieperiode. Wij hebben meerdere keren geprobeerd er op een nette en redelijke manier uit te komen. Zo hebben wij zelfs aangeboden de bus terug te laten nemen met een verlies van €3.800 voor onze eigen rekening, of om samen naar een andere auto te kijken. Ook dat werd weggewuifd. Uiteindelijk hebben wij, omdat het vertrouwen volledig weg was, besloten de bus elders te verkopen. Bij een andere garage in Drachten werd direct duidelijk dat deze bus al langere tijd bekend stond om het ernstige olieverbruik en dat men hiervan op de hoogte was. Toen wij hierover in gesprek wilden gaan, merkten wij pas echt hoe er met klanten wordt omgegaan zodra er garantieproblemen zijn. Waar je welkom bent zolang je iets koopt, word je onvriendelijk, onbeschoft en zelfs lachend behandeld zodra je een oplossing zoekt. Telefonisch zijn wij op een respectloze manier te woord gestaan. Uiteindelijk zijn wij juridisch verder gegaan. De bus is teruggenomen, maar wel met een verlies van €3.800 voor ons. Dat hebben wij geaccepteerd om een langdurig juridisch conflict te voorkomen. Tot op de dag van vandaag wachten wij nog steeds op correctie en vergoeding van de verzekeringskosten van een voertuig dat al geruime tijd niet meer in ons bezit is. Ook de vrijwaring liet maanden op zich wachten en bleek vervolgens nog een foutieve datum. Wees gewaarschuwd koop hier geen auto!

Supersnelle probleemoplossing

Vrijdag tegen middaguur, kwam ik binnen met de vraag of ze naar mijn banden wilde kijken omdat de auto enorm last had van aquaplaning daags ervoor. De vriendelijke medewerker maakte meteen tijd om ons te helpen. Hij heeft de profieldiepte nagemeten (wat bij de voorbanden niet eens meer mogelijk was). Einde van de dag zouden wij richting Oostenrijk vertrekken voor vakantie. De medewerker gaf aan dat hij dat niet zo'n goed idee vond. Echter was het te laat op de dag op nog nieuwe banden te bestellen, de koerier zou dan pas daags erna leveren. Na even nadenken kwam de medewerker met een goede oplossing, hij had nog exact dezelfde banden liggen maar dan wel al gebruikt. De banden waren nog van uitstekende kwaliteit en hadden ruim voldoende profiel. Zonder vanuit onze kant hierover te vragen, bood hij aan om er een scherp gereduceerde prijs van te maken aangezien ze tweedehands waren. Hierop akkoord gegeven waarop de garage deze er meteen onder heeft gezet. Tijdens het wachten een kopje koffie gekregen en hierna konden we probleemloos aan onze vakantie beginnen. Dit is een van de voorbeelden waarom ik met mijn Ford naar Sutherland Leeuwarden ga, ook al woon ik daar bijna anderhalf uur vandaan. Hele fijne, meedenkende medewerkers met verstand van zaken

Klantgericht en goede service

Vriendelijk en hulpvaardig. Kwaliteit gegarandeert.

tegenvallend

APK keuring Auto gebracht, kon hem nergens kwijt, alles stond vol. "Waar u hem heeft neer gezet is niet handig" ja maar waar dan. Fiets mee, moest er zelf om vragen en heb ik nog opmerkingen ? Werd niet om gevraagd, dus zelf maar aangegeven. Koppelingspedaal bleef hangen, was niets aangedaan. "Hou het maar in de gaten" ....Was Jan er nog maar ! Dagen later steeds problemen en de deur op afstand te openen en ook werd bij het starten de sleutel niet herkend. Na een keer of 4 wel... Dus terug naar de werkplaats, de norse man : hij start nu wel. Ja nu wel. Maar morgen weer niet. "Hou het maar even in de gaten" M.a.w. : zoek het lekker zelf uit !

Vriendelijke en professioneel

Alles wordt goed overlegd en de afgesproken prijs is ook daadwerkelijk wat ik hoefde te betalen

Wisselend

Het is vaak wisselend, dit keer had ik iemand met ervaring achter de balie en kwam mij ook netjes vertellen wat het allemaal ging kosten, top. Een andere keer als je er komt zitten er 3 mensen achter de balie waarbij je moet zorgen dat een klant enthousiast ontvangen wordt. Links zegt degene nooit wat en kijkt je aan met een paar chagrijnige ogen prima gemiste kans. Soms krijg ik de indruk dat het richting auteritair gaat, klanten komen toch wel. Maar klanten kunnen ook mensen lezen (personeel ) althans daar ben ik één van. Kwa kosten loopt het vaak naar de €250 , €500 , €750 , €1000 en zo verder. Daar zit vaak niets tussen, dit moet ik wel chargeren, maar die ervaring heb ik wel met jullie. En als ik een auto zoek en vertel waar wij naar uit kijken dan krijg ik de indruk of vraag ik te veel en wordt er niet met je meegeleefd. Ik mis dan de aansluiting van " we hebben wel zoiets staan of op een andere locatie" Sutherland. Jullie hebben zoveel mooie auto's staan en ja daar speelt zeker de financiën mee dat begrijp ik. Daarom vind ik jullie zo wisselend in de uitvoering. Kwa kwaliteit service auto is voor mij 5 sterren. Dit is mijn eerlijke mening-ervaring-indruk en beleving.

Vlotte, goede regeling om een afspraak te maken..

Als service kan je een elektrische fiets meekrijgen naar huis v.v. totdat je de auto weer kunt ophalen.

de service wordt stukje bij beetje steeds slechter van Sutherland en dat is erg jammer.

door te slechte communicatie raakt het vertrouwen stukje bij beetje weg.

Duidelijkheid

Goede communicatie, vriendelijk te woord staan.

Prima service op apk en onderhoud.

Prima service op apk en onderhoud. Samen met de video die ze hebben gemaakt tijdens de controle onder de auto en wat ze hebben gerepareerd. Gebeld voor akkoord voor vervangen remvloeistof. Netjes. Prijs alles geheel akkoord.

Ontzettend goed geholpen

Erg klantvriendelijk en super service. Top!

Altijd goede en vlotte service

Zoals gebruikelijk een goede en vlotte service, auto opgehaald en weer thuisgebracht. Super handig om een filmpje te krijgen van de zaken die bij de keuring zijn nagelopen.

Keurig en vlot geholpen

Precies volgens afspraak

Apk en grote beurt ging volgens afspraak met uitleg in een video. Top

Vlot en deskundig.

Zie hierboven

Heel snel en goed geholpen

Ik had een storing in de bandensensors. 's morgens gebeld..'s middags 1 uur afspraak en stond 2 uur weer buiten ...

Correct en duidelijk

Van te vorenweet je waar je aan toe bent, wat betreft ingeschatte kosten bij een onderhoudsbeurt. Verder geeft de monteur een helder filmpje van de auto .

Zeer attent gereageerd op de situatie op dat moment.

Goede service en correcte mensen !

Goede service en correcte mensen. Afspraak wacht tijd zal iets korter mogen. 22 dagen, zal gebrek zijn aan vaklui ! Timmerlieden, installateurs zal met automonteurs niet anders zijn De maatschappij komt handjes te kort.

In alles een tevreden klant

Goede service met goede uit- en overleg

Goed geinformeerd over de kosten

Alles prima, maar de online aanmelding via de app loopt niet synchroom met de service schema van de auto. Bij garage wel bekend de apk maar niet de groot onderhoud. Is overigens wel vlot opgepakt bij de garage.

Geweldige medewerkers

Zoals altijd staat goede service hoog in het vaandel bij Ford Sutherland.

Prima werkplaats beurt en Apk

Prima ervaring met video en advies om mijn Bmax in orde te houden

Goed en snel geholpen

Tot nu toe allen maar positieve ervaringen met Sutherland. Wordt keurig geholpen en goed geïnformeerd over de uitgevoerde werkzaamheden.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen