Zoals bekend goed.

Altijd uitstekend

Goed en vriendelijke ontvangst, prima service en uiteraard goed onderhouden auto's

Matig.

Had een afspraak om 13.00. Nadat ik me opnieuw gemeld had werd ik om 13.30 geholpen.

Correcte afhandeling

Geen klachten

Is prima

Leuk ook zo een filmpje

Zeer slecht

Bij aankoop occasion, geen communicatie, overal zelf achteraan bellen, tank bij afleveren bijna leeg en er werd aangegeven dat er Ford Assistance in afleverpakket zat maar dat blijkt toch niet zo te zijn, zeer slecht.

Gastvrij, kennis van zaken en behulpzaam

Vandaag mijn private lease auto mogen ophalen. Het hele proces met Ford Sutherland is prima verlopen. Ik werd goed geïnformeerd en omdat het mijn eerste private lease auto is mocht ik alle vragen gerust stellen.

Motorstoring bij wegrijden met nieuwe auto

Heb ruim 3 weken moeten wachten op ophalen occasion ivm onderbezetting. Bij ophalen occasion alles oke. Bij wegrijden na 20 km elektrisch rijden met motorstoring als motor aanslaat vanwege te weinig olie. Terug naar garage. Uiteindelijk ruim uur moeten wachten en daarmee 1 1/2 uur later vertrokken dan bedoeling was. Motor is blijkbaar niet gecontroleerd na onderhoudsbeurt. Onderhoud is week later ook nog steeds niet geregistreerd in FordPass app.

Goeie service en eerlijke mensen

Er wordt eerlijk met je omgegaan met een goeie service

Niet goed

Van het kastje naar de muur gestuurd. Eerst al in lwd. Dat het geen kwaad kon. Dat dat we toch in de vakantie in problemen kwamen. Nu weer auto naar haaima,toch maar naar jullie. Hoop dat jullie nu wel een vervang auto voor ons hebben. En de auto moet wel gehaald worden ,we rijden er niet meer mee. Licht volgens mij ook wat olie onder. En kunnen jullie dan gelijk een vervang auto mee nemen.gr. annie

Prima geholpen!

Je kunt altijd langskomen als je vragen hebt. Je wordt serieus genomen. Heel fijn!

goed advies en goede service

Goed advies en goed geregeld met de aankoop van de ford kuga

Snelle hulp

Ik kon snel geholpen worden en wachten op de reparatie.

Super snelle service na pech geval.

Laatst gestrand met auto en keurige service door gebruik van gratis leenauto en auto was snel gerepareerd.

Goede contacten

Er hebben zich nog al wat persoonswisselingen voor gedaan, dus ik ben wat terughoudend. Verder viel mij op dat er kosten in rekening werden gebracht voor vervoer. Ook heb ik vergeten 3 waardecheques te verzilveren. Ookal omdat er niemand van de receptie meer aanwezig was. Ik wil graag Ford blijven rijden, maar ik krijg toch mijn twijfels.

Na een ernstig elektrisch probleem waarvoor vaak bij de garage ben geweest en diverse e-mails heb verstuurd, Ik heb een half jaar lang niet elektrisch kunnen rijden. Het euvel is rigoureus aangepakt toen ik een via, via het telefoonnummer kreeg van Wout Dekker, hij heeft het in één keer op gelost, top. En een heel nieuw accupakket. Complimenten voor het geduld en vriendelijkheid voor de baliemedewerkers in Sneek.

Super service

Tijdens BOVAG garantie ontstond er een beginnende lekkage in de waterpomp van mijn Ford Cmax. Waterpomp en distributieriem zijn onder garantie vervangen. Prettige bejegening en super service.

Top communicatie

Goede communicatie. Denken goed mee in wat opties zijn. Auto goed en snel gerepareerd. Vriendelijk personeel en uitstekende service

Goed garagebedrijf

Positief

Positief

makkelijk afspraak inplannen, kostenraming vooraf en goede voorlichting

Vakkundig en klantvriendelijk

wij hebben altijd goede ervaringen met Sutherland Drachten, we worden vriendelijk ontvangen en behandeld. Bij extra onvoorziene reparaties wordt altijd contact opgenomen en overlegd.

Direct geholpen

Mijn accu was aan zijn einde, er was gelukkig nog een nieuwe accu op voorraad en ze hebben gelijk de accu vervangen. Prima service dus.

Snel en vakkundig geholpen

Goede, extra service

Fantastisch

Instructies en uitleg bij aflevering waren duidelijk

Al een lange tijd tevreden klant van Ford Sutherland Drachten.

Kundige en vriendelijke behandeling.