betrouwbaar en behulpzaam

Uitstekende behandeling van mijn auto.

Zie sterren

Aantal sterren zegt genoeg!

Positief

Prettig, meedenken, klantvriendelijk.

Interne en externe communicatie ondermaats.

ik had nadrukkelijk gevraagd om de profieldikte vd zomerbanden te meten (wielenwissel). Toen ik s' avonds de auto ophaalde waren de gegevens niet bekend. De volgende morgen zou ik gebeld worden. Zelf gebeld. Het was druk maar de indruk werd gewekt dat ik snel teruggebeld zou worden met de profielgegevens. Niet dus. Zelf weer gebeld. Bleek dat profiel niet opgemeten was. Als reden werd aangehaald dat dit wel bij opslag banden bij Sutherland standaard gebeurt maar niet bij eigen opslag?!? Zwak argument natuurlijk. Kortom: zowel interne als externe communicatie niet op orde.

Prima prima opgelost

Probleem auto opgelost Goede vervangende elektrische fiets Vooraf was er een offerte gemaakt die had ik nog laten zien en bij de afrekening was het bedrag toch hoger. Dit werd niet zomaar gecorrigeerd maar ik moest echt eve doorvragen en toen werd het bedrag toch gecorrigeerd met iets van dat het meer uren had gekost dan van te voren verwacht. Maar volgens mij was dat niet de echte reden. Omdat vooraf ook al eerst een ander bedrag werd genoemd.

Niet lang hoeven wachten met de APK. En vriendelijk personeel.

Uitstekende service. Geen verassingen of ongevraagde reparaties. Alles helder en kosten worden vooraf medegedeeld. Ik kan altijd bliven wachten of het nu een kleine of grote service beurt is.

klantvriendelijk en correct

goed en volgens afspraak

Al een aantal jaren ben ik klant bij Sutherland, aanrader.

Goede service.

Accuraat gehandeld bij noodgeval.

Komen afspraken na

…en nooit geen klachten na beurt of reparaties.

Werkplaats erg duur

5 kwartier monteur met storinkje bezig geweest. Notabedrag €180,-....

Flexibel, plezierig en grondig.

Zie boven

Suprème

Netjes geholpen Top Service

Prima ervaring.

Prima ervaring, leuke omgang personeel.

wisselende verhalen over dure reparatie welk lang duurde

Auto stond ruim 8 weken in de garage, uiteindelijk via fabriek het euvel gevonden, maar alle onnodige onderdelen nu toch moeten betalen, vraag is dan wat mag je verwachten van een ford dealer, als deze reparatie normaliter de helft zou kosten. Jan

Goed geregeld

Ik ben heel tevreden over Garage Sutherland Heerenveen

Erg prettig geholpen

Goed onderhoud gedaan

Auto werd voor mij meegenomen naar Sneek en keurig op het eind vande dag weer afgeleverd. Alles is uigevoerd wat de beurt aangaf. Enige bijkomende veranderingen die niet onder de onderhodsbeurt vielen werd met mij besproken.

Netjes en vakkundig

Deze garage wordt je snel en goed geholpen. Goede monteurs maar ook de frontdesk is super.

Zeer te vreden en goed geholpen door het personeel

Alles uitgevoerd zoals afgesproken en wat niet onder garantie viel, goed opgelost. TOP!!!!

Specifiek Sutherland Heerenveen, speciaal terug naar deze locatie van Sutherland.

Zeer goeie service en vriendelijk personeel in tegenstelling tot bijvoorbeeld Sutherland Leeuwarden. Speciaal terug naar Heerenveen voor onderhoud.

Snel geholpen

Wel snel geholpen met het plaatsen van een nieuwe accu. Geen duidelijke informatie van balie medewerker.

Er zijn nog tekort komingen

Achteruit camera systeem mist geleide lijnen (na update ??) Brandstof systeem trekt lucht na stilstand waardoor motor afslaat en moeilijk weer start en aanslaat Simpel onderdeel was niet voorradig (achter deur ontgrendeling knop). Wel vooraf aangegeven dat deze miste / defect was. Kan de bus eigenlijk niet missen ivm werk dus alles moet een first time fix zijn zonder problemen. Uitleg bij ophalen was summier (geen bijzonderheden anders dan besteld onderdeel)

Vlotte en duidelijke afhandeling

Goede service. Eén irritatiepunt en potentieel gevaarlijk: onze verlichting staat altijd op automatisch. Terug van de garage staat hij elke keer uit, wat wij dan niet direct in de gaten hebben. Tip: lever het af zoals het is aangetroffen.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen