Prima geholpen

Gedaan wat nodig is.

Prima geholpen

Goede service, maar een tegenvallende prijs.

Om 8:00 uur heb ik mijn voertuig gebracht. Om 10:19 uur werd ik gebeld dat deze klaar was. Ruim € 500 voor 2 uurtjes en nauwelijks materiaal. Dat viel me tegen. De service was prima.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Men denkt mee met de klant en komt met een advies

Duidelijke communicatie en vakwerk!

Na een mailtje met de vraag voor het vervangen van een band samen met een terugroep actie van de Kuga was de afspraak snel gemaakt. En na de afspraak alles keurig geleverd zoals afgesproken.

Issue not fixed and cheated exorbitantly

I was charged 400€ to change battery which was working fine. When I got it checked elsewhere came to know it was an old battery and not new. My original issue was never diagnosed properly and not fixed yet.

Alles volgens afspraak

Doen wat je zegt en zegt wat je doet, hou ik van.

Snelle maar zeker ook vriendelijke behandeling

Telefonisch makkelijk te bereiken. Je wordt behandeld als een klant maar niet op een afstandelijke manier. Beurten/reparaties worden op de juiste manier uitgevoerd waarbij de klant alle mogelijkheden krijgt om keuzes te maken t.a.v. uit te voeren reparaties en vervangingen.

Weer een goede ervaring

Goede en duidelijke communicatie en goede service.

Service gaat verder dan een afspraak plannen...

Wij maakten een afspraak voor onderhoud en APK, na onderzoek bleek onze auto niet dezelfde dag klaar te kunnen zijn. Garage Sutherland zorgde voor een passende oplossing zonder extra kosten. Top service en natuurlijk werd de auto binnen no-time gerepareerd...

No nonsens, goede service en goede auto's

Gewoon goed geholpen en voor zowel de inruil als de auto die ik gekocht heb een eerlijke prijs.

Prima goede voorlichting vooraf

Prima goede voorlichting vooraf. Vriendelijke bij de balie en behulpzaam.

Sutherland gewoon een goede garage

Afspraak grote onderhoudsbeurt was gemakkelijk gemaakt en correct uitgevoerd . Ik kon mooi gebruik maken van een elektrische fiets om weer thuis te komen

Prima, correcte behandeling

Prima .

Alles ok , mooie huurauto . Duidelijke video , onderkant . Hoef er zelf niet onder te gaan liggen .

Klantvriendelijk

Voeren een beurt uit zoals het hoort. Gratis leenfiets is altijd beschikbaar. Checklist geleverd van het uitgevoerde onderhoud. Weet je ook wat ze voor het geld gedaan hebben. Informatie over type beurt en de kosten bij het maken van een afspraak via de website kloppen niet. Dat is wel bijzonder. Verder fijn contact met de medewerkers.

Stipt,duidelijk en klantvriedelijk

Zie hierboven

Heel klantvriendelijk

Attent en klantvriendelijk

Prima service voor jaarlijkse onderhoudsbeurt in combinatie met APK keuring

Alles via afspraak afgehandeld en prettig gebruik gemaakt van de service ophalen en terugbezorgen auto op de dag van afspraak voor gecombineerde jaarlijkse onderhoud beurt en de jaarlijkse apk keuring.

Heel goed geholpen!!!

Hele goede behandeling en oplossingen van de problemen!!

Alles ging naar wens

Servicebeurt, APK keuring, telefoontje bij reparatie en het boeken van een extra reparatiedag: het ging allemaal naar wens!

service beurt correct uitgevoerd

Prima garage je word goed geholpen

Vriendelijk

Vriendelijke vakmensen die meedenken.

Niet heel klantvriendelijk

Leen auto moest ik al voor betalen en hadden waardebon voor onderhoud (beurt) en die konden we niet in leveren zij de meneer achter de balie.we hadden een kapotte start accu en dat viel niet onder onderhoud, raar.

Prima geholpen door Wouters

Prima geholpen door Wouters