Prettig en correct geholpen aan een nieuwe auto

Aantrekkelijk geprijsde auto met een goede inruilwaarde en bovenal een aangename adviseur

Onderhoudsbeurt en winterwielenwisseling volgens afspraak naar volle tevredenheid uitgevoerd

Makkelijk een afspraak voor onderhoud en winterwielenwisseling gemaakt. Afgesproken dat ik wilde wachten totdat de auto gereed was. Auto werd gelijk na binnenkomst onderhanden genomen en was keurig voor afgesproken tijd gereed.

altijd goed, vakkundig en correct geholpen

Ook voor een kleine reparatie bv. lampje vervangen staat men direct klaar. Topbedrijf.

Netjes en fatsoenlijk geholpen

Erg slechte ervaring in Heerenveen, was blij verrast door de nette en correcte handelswijze in Sneek.

Goede service, onderhoud prima uitgevoerd.

Onderhoud is volgens planning goed gedaan.

Prima afgewikkeld

Duidelijk verwachtingsmanagement, vriendelijk en snel klaar

Super service door video

Er was wat onduidelijkheid wat nu precies de afspraak was met breng tijd en vervangend vervoer maar allemaal prima opgelost

Heel positief.

Bellen om iets aan te passen, vervangen tijdens onderhoud auto. Ook de video is bijzonder om te bekijken hoe de wagen bekeken, 'onderzocht' wordt. Medewerkers staan open voor vragen, reacties.

Was bij overhandigen van de factuur verbaasd over een post die mij uitermate vreemd leek.

Heb hierover direct telefonisch contact gehad en is direct gecorrigeerd en excuses gemaakt voor de storende fout.

snelle hulpvaardige mensen

goed advies goede afspraken vriendelijke mensen

ben snel geholpen

ik kreeg snel een vervangende auto

Goed geholpen, en geadviseerd

Attent, goeie service.

Teleurstellend en niet klantgericht

Deze review betreft de verkoop afdeling van Ford Sutherland Heerenveen. De review betreft dus niet andere vestigingen van Ford Sutherland en ook niet de werkplaats van Ford Sutherland Heerenveen. Op 31 oktober j.l. bij Ford Sutherland langs geweest voor een occasion die wij op de website hadden gezien. Met een verkoper de auto en alternatieven besproken en in twee occasions wezen proefrijden. Keuze gemaakt en de aankoop i.s.m. de verkoper in orde gemaakt. Levertijd: ongeveer 4 weken. Met een goed gevoel zijn wij daarna weer naar huis gegaan. 3 weken na aankoop nog niets vernomen. Email gestuurd naar de verkoper. Geen antwoord (verkoper voor langere tijd afwezig). Zelfde vraag op 24 november, aan verkoop afdeling van ford Sutherland Heerenveen. Geen reactie. Derde poging nu ook naar het email adres van de verkoop afdeling van Ford Sutherland Op 27 november: telefonisch bericht; Na bijna 4 weken (op 1 dag na) was het nog niet bekend wanneer de auto geleverd kon gaan worden. Ook gaf de verkoper aan dat de verkoper die mij mijn auto had verkocht langere tijd afweizg was en dat zijn verkopen niet actief bewaakt worden door andere verkopers. Eventuele updates kon ik krijgen door contact op te nemen, maar er werd aangegeven dat er niet actief contact met mij opgenomen zal worden. Op 3 december nog maar eens gebeld voor een update, maar nog geen nieuws en leverdatum nog steeds onbekend. Op 11 december (6 weken na aankoop) nog maar een poging gewaagd voor wat nieuws. Hierbij werd aangegeven dat de auto niet geleverd kon worden voor kerst (8 weken na de aankoop). N.a.v. dit bericht aan de verkoop afdeling aangegeven dat ik dit niet acceptabel vind en dat ik de koop wil ontbinden. In overleg koop ontbonden en ik zou hier een bevestiging van krijgen. Op 12 december nogmaals gevraagd om een bevestiging van ontbinding koopovereenkomst, Hierop wel een snelle reactie gekregen (van D. Sutherland) dat de koop was ontbonden.

Alleen het in plannen is ver voor uit 4 a 6 weken

Prima service en ervaring.

Snel en vakkundig gerepareerd.

Vanwege een lekkage bij de waterpomp zijn de pomp en distributieriem vervangen.

Goed maar de monteur dacht dat de puma elk jaar een beurt krijgt maar het is om de twee jaar of om de 30.000 km. En hij had een sleutel onder de motorkap laten liggen.

Vriendelijk personeel

Altijd netjes geholpen. Graag hoor ik nog wel of het issue met de foutmelding in mijn Kuga kan worden opgelost…

Opmerking

Uitstekend behandeld,tevreden -een opmerking ,afgesproken groot onderhoud €427,= incl BTW Fractuur € 499,= van waar deze verhoging??

Goed en vlot geholpen

Na korte wachttijd vlot en goed geholpen met de reparatie.

Vriendelijk en correct

Goede communicatie

Zeer klantvriendelijk!

Bij Sutherland staat klantvriendelijkheid altijd hoog in het vaandel. Ik voel me er altijd welkom en thuis!

Prettig

Prettig