Prima werk gedaan

Goed bezig hoor àlles volgens plan gedaan. Afspraak correct nagekomen en op tijd klaar.

soepel tot afspraak gekomen en de auto was snel weer klaar

soepel tot afspraak gekomen, leenfiets mee en de auto was snel weer klaar, dus goed geholpen en goed geregeld.

Is niet in 1 zin te bevatten, zo goed!

Prettig in omgang. De afwerking is perfect. Snelle service. Ze doen wat ze zeggen

UITSTEEKEND

GOED GEHOLPEN EN JUIST ADVIES WAT ER VERVANGEN MOET WORDEN OM WEER VEILIG TE KUNNEN RIJDEN.

Zwaar teleurgesteld

Grote beurt uitgevoerd. Verzocht nadien om controle inhouden van Ford Focus ecoboost 1.0. 3x stil gevallen en 2 x door ANWB thuis gebracht met diagnose storing brandstof pomp. Na de beurt wederom storing en dit gemeld. Auto is onderzocht en geen storing vastgesteld. Uit coulance slechts een rekening van €318,76. Sinds 1999 rijdend in Ford. Dit is de laatste keer dat wij bij Sutherland een auto in onderhoud hebben gebracht. Kosten grote beurt €501. Dure diagnose en niet bekend of het probleem is opgelost. Kregen 45% korting op de diagnose.

Gewoon prima

Klantvriendelijk en wordt goed werk verricht. Communicatie kan op sommige vlakken iets beter, maar verder niets te klagen.

Ik ben tevreden hoe het onderhoud is uitgevoerd

Alles keurig uitgelegd en uitgevoerd.

Snel geholpen

Auto ‘s avonds zonder afspraak voor de deur neergezet, volgende dag direct probleem opgelost en we rijden weer.

Zeer behulpzaam

Ik ben een zakelijke klant en het personeel staat altijd voor je klaar.

Goede behandeling van vraag

Auto werd ‘ smorgens opgehaald en ‘savonds teruggebracht ,wat een prima service!!

Deskundige en vriendelijke medewerkers.

Goed overleg en advies betreffende onderhoud. Goede thuisbreng service.

Zoals altijd prima, zowel bij de service desk als de technische service.

top geholpen

Super geholpen met een nieuwe sleutel voor onze bus! Strakke afspraken en duidelijk.

Heel goed geholpen.

Wij zijn heel goed geholpen en de video was de uitleg helder. Ze zijn heel vriendelijke de medewerkers van de garage.

Lossen problemen naar tevredenheid op.

Onze auto moest voor garantie terug voor een rammelend probleem. Helaas was de eerste keer niet goed gekeken en moest de auto een 2e keer. Nu is het wel volledig opgelost. Keurige leenauto en klantgericht

Een flinke discussie voor een onderhoudsbeurt

Ik ga binnenkort op vakantie en wilde voor die tijd graag een afspraak maken. We gingen immers een reis maken van ongeveer 6000 km. Voor de man bij de receptie was dat niet nodig. Ik kon blijven rijden tot augustus/september. Ten eerste ben ik klant en bepaal wanneer ik de auto voor een beurt aanbied. Ten tweede heeft deze man geen idee wat mijn weg zal betekenen voor de auto. Het ergste is nog dat ik een week laten van Sutherland een mail krijg voor onderhoud met 25 euro korting. Bij het aanbieden van mijn auto begint deze man weer over dat het niet nodig is. Achteraf blijkt dat mijn achterremmen versleten zijn en aan vervanging toe zijn. Deze man had mij dus op deze manier op vakantie willen sturen omdat mijn auto op papier nog niet aan een beurt toe was. Ik overweeg serieus om een andere garage te zoeken waar er nog naar de klant wordt geluisterd.

Dat is nog even afwachten

Dat is nog even afwachten. Ik hoop dat ik in mijn volgende ervaring een dikke voldoende kan geven !! Ik hoop dat ze het goed afhandelen, gewoon betalen wat ik heb besteld.

best genog

erg vlotte dienstverlening

Netjes en goed alles volgens afspraak

afspraak was een olie vervanging stond uurtje voor , inderdaad na een uurtje alles weer klaar kon er op wachten, alles klopte

Prima ervaring weer!

Prima service!

netjes geholpen

had een spoedklusje met een verhuurcamper dit is tot tevredenheid opgelost

Prima,

Goede service en prettige communicatie.

Altijd weer goed!

Ik ben al jaren bij Sutherland, ze denken met je mee, alleen maar goede ervaringen.

Goed opgelost

Kattebos 148