Zoals altijd snel en goed geholpen.

Probleem met mijn airco gelijk naar gekeken en verholpen de zelfde dag.

betrouwbaar en degelijk

Er wordt meegedacht met mogelijkheden en onmogelijkheden bij een afspraak. Leenauto beschikbaar, prima Zeker niet goedkoop!! Maar wel kwaliteit

Prima en snel geholpen

Ik ben snel en goed geholpen. Kon wachten op de olieverversing onder het genot van een bakje koffie. Bij betaling werd mij door de medewerker medegedeeld dat het beter was geweest om de olieverversing en de normale beurt niet los te koppelen i.v.m. de pechhulp koppeling. Ik had dit graag willen horen bij het maken van de afspraak om de olie te verversen.

Vakkundig, adekwaat, vriendelijk en service-gericht.

Goed en vakkundig onderhoudsbedrijf.

Snelle service, uurtje de deur weer uit

Klein beurtje gedaan er even opgewacht, bakje koffie en even buiten om de auto's.

Onze airco deed het niet en dat met de hoge temperaturen. Ze konden gelijk wel even accu meten en het bleek er moest een nieuwe accu in. Geweldig auto weer lekker koel. Super snel geholpen en geen afspraak over een week oid.

Top service

Na bestelling.Binnen 1 dag onderdelen geleverd.

Technisch onderhoud was top, maar :

Technisch onderhoud was top, alleen jammer dat de navigatie-update ondanks afspraak is overgeslagen."

Heb het als nieuwe klant bijzonder prettig ervaren

Kuga had eerste grote beurt nodig en dat is uitgevoerd volgens afspraak. 's morgens gebracht en begin van de middag sms-je ontvangen dat de auto klaar stond. Bij wegrijden bleef de parkeer sensor te piepen. Auto weer even naar binnen gereden en de monteur loste het direct op. Klasse. Al met al eerste ervaring met Sutherland prima. Ook het telefonisch contact.

:-)

Alles goed geregeld!!!

Gemengde gevoelens

Kon snel een afspraak maken. Bij het brengen van de auto was de receptionist erg vriendelijk en ik kon gelukkig een gewone handbak meekrijgen ipv automaat. Er werd een filmpje gemaakt en ik werd tussen de middag gebeld door de receptionist: Remblokken voor vervangen. Airco controleren en bijvullen. Ruitewissers voor vervangen (niet laten uitvoeren) Remvloeistof was oud, moest vervangen worden; werd melding gemaakt in filmpje en door receptionist. Ik zei: de auto is nog geen jaar geleden gekocht met 33000km en heeft nog geen 20000km erbij gereden. Niet bij afleveringsbeurt vervangen? "Het staat er van wel" Dus niet, zei ik. Bij navraag was het een misverstand; vervangen hoefde niet. De airco en remblokken kostten mij zo'n 500 euro extra. Daar had ik niet op gerekend en ik zei ik maak het wel over. Dat kon in eerste instantie niet: ik kon wel andere dag terugkomen. Extra vrij nemen en extra huurauto betalen? Dan ga ik dat wel door een ander laten doen zei ik. Toen kon het opeens wel..... Veder is het jammer dat er geen enkele coulance vanaf kon: binnen 20000km 500 euro extra kosten. Het betreft gewone slijtagedelen meneer, werd er gezegd. Kortom: vriendelijk en deskundig geholpen maar weinig begrip voor de situatie van de klant. En dan nog dit: Het vermelden op de factuur van: "Enkel een 9 of 10 geldt als voldoende." Wat moet je daar nou mee? Toch maar niet gedaan: mijn coulance heeft ook zijn grenzen.

Snelle service

Onderhoud snel uitgevoerd. Dik tevreden

Zeer goed en deskundig behandeld

Als je even tussendoor wat vragen of iets anders hebt ook dan wordt er even tijd gemaakt.

Vriendelijke personeel Goed vakmanschap

Goed geholpen

Er werd netjes gebeld wat uit de apk kwam. Goed advies geven wat er gedaan worden om de auto goed te keuren.

Klaar terwijl je wacht!

Kleine beurt in 1 1/2 uur klaar.

en de auto na de beurt ook nog gewassen terug gekregen.

Vriendelijk en competent

Auto Sutherland staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en de service was vlot klaar

Onbegrijpelijk hoe slecht er met klanten word omgegaan

Wij hebben hier een bus gekocht en werden in eerste instantie vriendelijk geholpen door de heer Gerlof. Helaas veranderde dit volledig zodra er problemen met de auto ontstonden. Na enkele weken bleek onze Volkswagen Transporter (21-VNF-1) ernstige mankementen te hebben, waaronder extreem olieverbruik. Wij hebben dit netjes gemeld, maar werden direct afgewezen en niet serieus genomen. Volkswagen gaf zelf aan dat er een officiële olieweging uitgevoerd moest worden om het probleem vast te stellen. In plaats van samen naar een oplossing te zoeken, werd ons verteld dat we “wel wat liters olie konden krijgen” voor de garantieperiode. Wij hebben meerdere keren geprobeerd er op een nette en redelijke manier uit te komen. Zo hebben wij zelfs aangeboden de bus terug te laten nemen met een verlies van €3.800 voor onze eigen rekening, of om samen naar een andere auto te kijken. Ook dat werd weggewuifd. Uiteindelijk hebben wij, omdat het vertrouwen volledig weg was, besloten de bus elders te verkopen. Bij een andere garage in Drachten werd direct duidelijk dat deze bus al langere tijd bekend stond om het ernstige olieverbruik en dat men hiervan op de hoogte was. Toen wij hierover in gesprek wilden gaan, merkten wij pas echt hoe er met klanten wordt omgegaan zodra er garantieproblemen zijn. Waar je welkom bent zolang je iets koopt, word je onvriendelijk, onbeschoft en zelfs lachend behandeld zodra je een oplossing zoekt. Telefonisch zijn wij op een respectloze manier te woord gestaan. Uiteindelijk zijn wij juridisch verder gegaan. De bus is teruggenomen, maar wel met een verlies van €3.800 voor ons. Dat hebben wij geaccepteerd om een langdurig juridisch conflict te voorkomen. Tot op de dag van vandaag wachten wij nog steeds op correctie en vergoeding van de verzekeringskosten van een voertuig dat al geruime tijd niet meer in ons bezit is. Ook de vrijwaring liet maanden op zich wachten en bleek vervolgens nog een foutieve datum. Wees gewaarschuwd koop hier geen auto!

Supersnelle probleemoplossing

Vrijdag tegen middaguur, kwam ik binnen met de vraag of ze naar mijn banden wilde kijken omdat de auto enorm last had van aquaplaning daags ervoor. De vriendelijke medewerker maakte meteen tijd om ons te helpen. Hij heeft de profieldiepte nagemeten (wat bij de voorbanden niet eens meer mogelijk was). Einde van de dag zouden wij richting Oostenrijk vertrekken voor vakantie. De medewerker gaf aan dat hij dat niet zo'n goed idee vond. Echter was het te laat op de dag op nog nieuwe banden te bestellen, de koerier zou dan pas daags erna leveren. Na even nadenken kwam de medewerker met een goede oplossing, hij had nog exact dezelfde banden liggen maar dan wel al gebruikt. De banden waren nog van uitstekende kwaliteit en hadden ruim voldoende profiel. Zonder vanuit onze kant hierover te vragen, bood hij aan om er een scherp gereduceerde prijs van te maken aangezien ze tweedehands waren. Hierop akkoord gegeven waarop de garage deze er meteen onder heeft gezet. Tijdens het wachten een kopje koffie gekregen en hierna konden we probleemloos aan onze vakantie beginnen. Dit is een van de voorbeelden waarom ik met mijn Ford naar Sutherland Leeuwarden ga, ook al woon ik daar bijna anderhalf uur vandaan. Hele fijne, meedenkende medewerkers met verstand van zaken

Klantgericht en goede service

Vriendelijk en hulpvaardig. Kwaliteit gegarandeert.

tegenvallend

APK keuring Auto gebracht, kon hem nergens kwijt, alles stond vol. "Waar u hem heeft neer gezet is niet handig" ja maar waar dan. Fiets mee, moest er zelf om vragen en heb ik nog opmerkingen ? Werd niet om gevraagd, dus zelf maar aangegeven. Koppelingspedaal bleef hangen, was niets aangedaan. "Hou het maar in de gaten" ....Was Jan er nog maar ! Dagen later steeds problemen en de deur op afstand te openen en ook werd bij het starten de sleutel niet herkend. Na een keer of 4 wel... Dus terug naar de werkplaats, de norse man : hij start nu wel. Ja nu wel. Maar morgen weer niet. "Hou het maar even in de gaten" M.a.w. : zoek het lekker zelf uit !

Vriendelijke en professioneel

Alles wordt goed overlegd en de afgesproken prijs is ook daadwerkelijk wat ik hoefde te betalen

Wisselend

Het is vaak wisselend, dit keer had ik iemand met ervaring achter de balie en kwam mij ook netjes vertellen wat het allemaal ging kosten, top. Een andere keer als je er komt zitten er 3 mensen achter de balie waarbij je moet zorgen dat een klant enthousiast ontvangen wordt. Links zegt degene nooit wat en kijkt je aan met een paar chagrijnige ogen prima gemiste kans. Soms krijg ik de indruk dat het richting auteritair gaat, klanten komen toch wel. Maar klanten kunnen ook mensen lezen (personeel ) althans daar ben ik één van. Kwa kosten loopt het vaak naar de €250 , €500 , €750 , €1000 en zo verder. Daar zit vaak niets tussen, dit moet ik wel chargeren, maar die ervaring heb ik wel met jullie. En als ik een auto zoek en vertel waar wij naar uit kijken dan krijg ik de indruk of vraag ik te veel en wordt er niet met je meegeleefd. Ik mis dan de aansluiting van " we hebben wel zoiets staan of op een andere locatie" Sutherland. Jullie hebben zoveel mooie auto's staan en ja daar speelt zeker de financiën mee dat begrijp ik. Daarom vind ik jullie zo wisselend in de uitvoering. Kwa kwaliteit service auto is voor mij 5 sterren. Dit is mijn eerlijke mening-ervaring-indruk en beleving.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen