Waardeloos

Mijn auto zal helemaal in orde zijn, maar de factuur is vele malen hoger dan de verwachting. Dit had wel even van te voren besproken kunnen worden!

Zeer behulpzame medewerkers!

Wanneer ik problemen heb met mijn auto worden deze snel en goed opgelost. Erg fijn bedrijf en leuke medewerkers!

een vlotte duidelijke afspraak met kantoor en vervolgend een vakkundige werkplaats uitvoering .

duidelijk en correct ..

Gewoon uitstekend

Ben al meer dan 30 jaar klant bij sutherland dat zegt al genoeg denk ik gewoon uistekend

Snelle en adequate verzorging van mijn auto

Proactief en meedenkend, rekening houdend met het kostenaspect

Zoals gewoonlijk top service in sneek

Ik vind het een mooi bedrijf dat echt naar je luistert en geduld heeft. Ga zo door.

prettig en conform afspraak

ken deze garage nog niet genoeg om representatief te beoordelen . indruk is goed en prettig.

Goede ervaring

Zeer goede ontvangst balie medewerkster en duidelijke uitleg van nodige reperatie

Alles goes geregeld

Alles was goed geregeld, de fiets met ondersteuning stond klaar en de auto was mooi op tijd klaar voor een keuring en kleine beurt.

Voldoende

Geen auto huren voor grote beurt

Vlotte en persoonlijke benadering

Een jong enthousiast team wat dicht bij je staat.

Een vriendelijk monteur, die het probleem snel oploste.

Wij hadden een terugroep actie voor de camera van de camper.De camera is vervangen, helaas kwam ik er na een paar dagen achter( na dagen van regen), dat het dekbed en matras in de camper nat waren.Dit laten drogen, maar helaas als gevolg dat er een grote gele vlek op het matras zit. De camper en natuurlijk het matras is zo goed als nieuw. Hierop de camper weer na de Ford garage gebracht en de monteur heeft een kit laag aangebracht, tussen de kap van de camera.Na een week heeft het niet meer gelekt en is volgens ons het probleem verholpen. Wel zijn we natuurlijk ongerust of er water tussen de wanden zit. Maar dat kunnen we op dit moment niet constateren. Was veel begrip voor de situatie en het probleem is snel opgelost. Maar de vraag is, zijn jullie verzekerd voor dit soort zaken, zodat wij het matras kunnen vervangen.

Doen wat er is afgesproken, en soms zelfs nog een beetje meer.

Geweldig ontvangen door Roel, na een telefonische afspraak voor een inruil voorstel. Na een proefrit de deal snel gesloten. Bij de aflevering stond onze auto, netjes gepoetst onder een hoes klaar, na een kopje koffie en wat lekkers, uitleg over de auto zijn we weer vertokken richting het oosten van het land. Top geregeld!!!

prima geholpen vlotte service

snelle afspraak geregeld.vriendelijke werknemer haalt en brengt de auto. goede voorlichting over de uit te voren reparatie. prima service.

Kundig en klantvriendelijk.

Altijd het gevoel, welkom te zijn en altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook als je als klant onverwacht langs komt. Bezoek wordt altijd volgens afspraak afgehandeld. Een betere service heb ik persoonlijk nog niet meegemaakt.

Correct geholpen, probleem is opgelost.

Goed gevoel ,prima uitleg .

Goede ervaring

Vriendelijke ontvangst, perfecte auto meegekregen als vervangend vervoer. Mooi filmpje over de werkzaamheden. Netjes dat er werd gebeld dat de ruitenwissers eigenlijk vervangen moesten worden. Keurig op tijd klaar.ik ben heel tevreden.

Alleen keuring aangevraagd maar krijg ook een kleine beurt er bij van € 395.-

Moet een betere communicatie komen

goede service

Verkoop en werkplaats

Verkoop krijgt 5 sterren, maar werkplaats 2. Ze functioneren los van elkaar. Werkplaats verwijt verkoop over (teveel) beloftes die bij verkoop waren gemaakt. Vreemde situatie. Op mijn mail waarin ik mijn verbazing liet weten is nooit reactie gekomen.

Vlot en vriendelijk

Hartstikke blij met deze auto garage snelle service en niet te vergeten vriendelijke mensen!!

Sutherland Leeuwarden.

Vriendelijk zonder druk uit te oefenen. Langs gegaan (uurtje rijden), realistische inruilbod en goed mee gedacht met het beslissen. Nu in afwachting van een auto, deze word naar wens behandeld zodat deze voldoet aan onze verwachting, verder zijn we keurig op de hoogte gehouden zodra er nieuws was, tot nu toe geen vervelende ervaringen.

Slechte communicatie!

‘s Ochtends om acht uur de auto gebracht en ik zou gebeld worden als hij klaar was. Om kwart voor vijf nog niks gehoord. Toen zelf maar gebeld, de medewerker wist het even niet, maar zou het opzoeken en mij direct weer terug bellen. Om kwart over vijf nog niks. Toen zelf maar weer gebeld. Geen gehoor tot twee keer toe. Vervolgens ben ik op de fiets gestapt en er naar toe gereden. Gelukkig was er om kwart voor zes nog iemand van de verkoop. De auto was wel klaar, maar hij wist niet wat er was gebeurd. Ik moest de volgende dag maar even bellen. Gelukkig kreeg ik de volgende dag wel excuses van de betreffende medewerker die vergeten was om mij terug te bellen. Daarnaast zei nog wel dat hij de vorige dag tussen twee en drie mij had gebeld. Wat vreemd is, want ik heb steeds mij telefoon bij mij gehad, er stond geen gemiste oproep en mijn voicemail stond ook aan!

Niet tevreden

Ruim twee weken voor mijn vakantie bij Sutherland geweest i.v.m. een storing. Volgens jullie waren er twee dagen nodig om de werkzaamheden uit te voeren en kon dit niet meer voor de vakantie. Er stond wel al een afspraak voor de vakantie ingepland voor regulier onderhoud. Tijdens de vakantie bleek dat de storing ook inhield dat de auto met maximaal 40kw kon laden dit heeft mij dus erg veel tijd gekost in de vakantie!! Na de vakantie auto naar jullie geweest voor onderhoud. Was na 1 dag klaar! had dus ook voor de vakantie gekund en mij veel (laad) frustratie gescheeld!!

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen