Komt afspraken na, belt als er bijzonderheden zijn voor overleg.
27 May 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 329 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Komt afspraken na, belt als er bijzonderheden zijn voor overleg.
27 May 2024
Jos
Walison
Ik vindt Auto Witte een betrouwbare garage waar je vriendelijk en eerlijk geholpen wordt!
26 May 2024
Marcel
Rijswijk
Very positive experience. Easy to book online and received a professional, friendly and quick service. Will return next time.
24 May 2024
Jan
Den Haag
Hulpvaardig, vriendelijk, goede servise.
22 May 2024
Esther
Zoetermeer
Ik heb mijn auto jaren geleden hier gekocht en ook laten onderhouden. Je ontkomt er niet aan dat je een x iets moet laten vervangen/repareren. Maar deze mensen van dit bedrijf zijn vaklui en zeker geen ********** die uit zijn op je portemonnee. Mijn volgende auto koop ik ook hier en laat ik ook hier weer onderhouden.
21 May 2024
Erwin van Domburg
Rijswijk
Hele vriendelijke personeel, eerlijke en betrouwbaar
21 May 2024
Harold
Den Haag
wordt er keurig geholpen,aardige mensen.volgende keer weer bij jullie en ik zal jullie aanbevelen bij anderen.
19 May 2024
westerwoudt A
rijswijk
Snelle en bekwame service.
17 May 2024
Carolina
Den Haag
Fijn contact en goede service. De kleine onderhoudsbeurt was wel wat duurder dan verwacht. Dit kwam met name door de motorolie die erg duur was doorgerekend. Ik zou Auto witte wel aanbevelen.
16 May 2024
Koen
Rotterdam
Alsof ze op mij hadden gewacht.. ik werd direct geholpen én gerustgesteld!!
14 May 2024
Cathelijne
Rijswijk
Altijd een luisterend oor en meedenken met de klant.
13 May 2024
Tonio
Rijswijk
Afspraken worden echt goed nagekomen !
Anja Kooij
RIJSWIJK ZH
Goed meegedacht, meerdere keren contact gehad om uiteindelijk nieuwe banden en apk te kunnen combineren.
Sander
snel en zoals overeengekomen
Liang
den haag
Kom al jaren tot volle tevredenheid bij garage Witte.
6 May 2024
Frederiek
Rijswijk
Vriendelijk, service gericht en snel. Altijd ruimte om even langs te rijden en advies te vragen. Echt een aanrader.
4 May 2024
Victorine
Rijswijk
Heb goed contact met de garage en ik ben onder garantie geholpen aan een rem probleem
2 May 2024
Jaap caminada
Rijswijk
Ik kom hier al jaren en ben nog altijd super tevreden.
1 May 2024
Michelle
Alphen ad rijn
Aangezien ik niet overal terecht kan qua garage met mijn Fiat Ducato L3H2 (dubbel verlengde en verhoogde) (rolstoel)bus was ik erg blij dat Auto Witte mijn bus kan onderhouden en de APK kan doen. Al een paar keer voor kleine em grotere reparaties is hij bij hen geweest en ook APK verliep vlekkeloos. Zeer klantvriendelijk en denken ook mee voor oplossingen. Enige minpunt wat ik kan bedenken is, dat ze het zo af en toe te druk gebben, waardoor je niet altijd meer direct bij ze terecht kunt. Teken van goed werk leveren is dat...
30 April 2024
Rowin
Den Haag
Vandaag nieuwe banden onder mijn auto laten zetten. Super snelle service en het personeel is erg vriendelijk. Al jaren klant bij deze garage. Top garage!!
29 April 2024
Deborah
Den Haag
Accu Start/Stop systeem Suzuki S-Cross geleverd en gemonteerd met een uitstekende en vlotte service.
27 April 2024
Gerardus
Den Haag
Altijd goed en vriendelijk geholpen.
26 April 2024
Vanessa
Zeer goed, vriendelijk personeel
19 April 2024
A. Vos
18 April 2024
Priscilla
Geesink
Al tijden klant, en ik word altijd goed geholpen. Niet te duur. Klein of groot onderhoud alles altijd in goed overleg. Goed bezig!
18 April 2024
Thomas
Rijswijk
Bij Auto Witte bieden wij een heldere, persoonlijke en eerlijke service, wij zijn als BOVAG garage merk onafhankelijk en gaan transparant om met onze klanten. Wij bieden een prettige service en altijd gecombineerd met een glimlach, bij ons bent u geen nummer! U kunt uw afspraak voor APK, onderhoud of reparatie bij ons gemakkelijk inplannen op onze website of natuurlijk door ons even te bellen of mailen, tot snel
Verrijn Stuartlaan 56
2288EP Rijswijk