prima eerlijk bedrijf zeer begaan met het merk en ook zeker de oudere modellen en techniek km er graag terug
Ik heb een oudere Audi 200, en kreeg hem maar niet mooi lopend. Op advies van anderen bij Hessel terecht gekomen. Wagen loopt weer als een zonnetje. Waar een dealer \"te oud\" zegt, weten ze bij Terpstra nog echt wat te doen bij de oudere modellen.
Autobedrijf wat ik aanraad aan anderen.
Positieve ervaringen met dit bedrijf, je wordt goed behandeld.
Sinds enige weken zijn wij in het bezit van een seat altea , erg tevreden over de behandeling ,
Liefde voor de iets oudere auto, waar de officiële dealer al snel zijn neus voor ophaalt, en vervolgens in service net dat stapje extra willen zetten om het de klant naar de zin te maken. Dat zijn de twee dingen die er bij mij uitspringen bij Terpstra.
Super leuk leuk bedrijf en die weten waar ze over praten!
Zeer positieve ervaringen! We waren op zoek maar een andere auto. Uiteindelijk bij Terpstra uitgekomen. Ondanks dat het voor ons bijna 2 uur rijden is, is het absoluut de moeite waard geweest. Keurige ontvangst door Hessel en proefrit was geen enkel probleem. Achteraf bleek de auto een paar probleempjes te hebben. Deze zijn zonder tegenstribbelen keurig opgelost, zoals afgesproken. Service staat hoog in het vaandel en dat merk je. Zeer klantgericht autobedrijf. Absolute aanrader!
Tot nou ta foldocht it ús goed en as dat dit sa bliuwe wij wol klant bij jim.
Eerlijk bedrijf. Service gericht.
Betrokkenheid bij de ontmoeting . Goede service . Vriendelijk
Gevoel voor passie van audi yongtimer s ook andere yongtimer s En het ouderwetse gemoedelijke zweer heerlijk En maakt mij mogelijk om z n auto te besturen audi 100 s4 top!
e e en foutje ruit bleef was op beter schoon maken was advies ? nieuwe wissers en was goed
Een eerlijk en hard werkend bedrijf. Doet z\'n best voor de klant.
Hearewei 1
8855 AZ Sexbierum