Prima bedrijf, vriendelijk contact en luisteren nog echt naar de klant
Prettige ervaring met Autobedrijf Terpstra. Alles was snel kort gesloten en de prijs van de auto was redelijk. Aangezien ik me vaker navigeer door de site van dit autobedrijf wist ik met welke uitmuntende kwaliteit ik te maken had.
een gemoedelijke sfeer en gelukkig niet opdringerig . je wordt goed ontvangen en de koffie staat klaar. heb een super leuk peugeotje voor mijn vrouw gekocht
We hebben bij u een 2e hands Skoda Superb gekocht. De hele gang van zaken, proefrijden, levering, inruil verliep goed. We hebben nog geen gebruik hoeven te maken van garantie dus hoe dat loopt kan ik niet zeggen maar ik heb de indruk dat dit ook wel goed zou komen.
vertrouwd, vriendelijke benadering
de ervaring met dit bedrijf is goed
persoonlijk kontakt ,klantvriendelijk, deskundig, goede service
Goede service. Uurtarief werkplaats aan de hoge kant.
Fijn en professioneel bedrijf met goede service.
Bijzonder positief. Klantvriendelijk en \"ouderwets\" degelijk. Gastvrij en attent. Om die reden hebben wij daar een occasion gekocht. Vertrouwen in de garantie en het geleverde product.
er wordt altijd serieus geluisterd naar vragen, er wordt altijd tijd gemaakt als ik een probleem met mijn auto heb, vriendelijk personeel, prijs/kwalitiet is uitstekend
De belofte wordt daadwerkelijk en onvoorwaardelijk waargemaakt!
Positieve ervaringen. Altijd bereikbaar en snel en effectief geholpen.
Duidelijk en meedenkend.
Hearewei 1