Altijd goeie service

Vrijdag 15:50 het lampje van het symbool met het oliekannetje licht op, foute boel, auto stilgezet en alle vloeistoffen nagekeken niks mis mee. Terpstra gebeld en de boel uitgelegd. Frans wist meteen wat de oorzaak was, het betreffende onderdeel besteld. Op maandagmorgen telefoon, het onderdeel was aanwezig. Ondanks grote drukte toch tijd vrijgemaakt om het defecte oliedrukschakelaar te vervangen. Hulde!, kan met een gerust hart op vakantie. Zou ik dit bedrijf aanbevelen?, jazeker!! Frans Hijmans

Mooi bedrijf met goede service en personeel

Voor de 4de keer een auto naar tevredenheid gekocht. Goede service, aardig personeel met veel kennis. En mocht er toch iets onverwachts mis gaan, dan word er op een goede manier meegedacht en opgelost. Wat veel vertrouwen oplevert bij de klant.

Betrouwbare garage die goede klantgerichte kwaliteit levert.

De ene bovengenoemde zin zegt genoeg. Een top garage.

Mooie garage met passie voor het vak

Erg blij met de mooie auto die wij hebben gekocht. Fijn geholpen en prettige service.

Top auto bedrijf

Vriendelijke mensen en Als goed geregeld en top service

Vriendelijk, betrouwbaar en goed!

Onlangs mijn Audi (weer) voor onderhoud en een nieuwe APK naar Terpstra gebracht. Prima geholpen, top service en vriendelijke mensen die met je meedenken. Betrouwbaar autobedrijf en een absolute aanrader!

Fijne garage met oog voor de klant en auto

*****

Happy and relaxed experience by Terpstra.

Hessel is very patient, serious and professional, when you see him and talk to him, you feel you can trust him. Nice experience!

Prima zaken mee te doen Komt zo'n afspraken goed na

Uitstekend!

Laagdrempelig contact. Binnen twee weken een prachtige en nette auto geregeld. Uitstekelijke klantenservice, waarbij de auto volledig werd schoongemaakt en noodzakelijk onderhoud en reparaties werden uitgevoerd. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal. Naast de mooie auto vertrek je gegarandeerd met een grote glimlach!

Uitstekende persoonlijke service

Fantastisch

Snel, en fijne service

Één en al behulpzaamheid en deskundigheid

Na een teleurstellende reparatie ervaring in Drenthe een zeer positieve ervaring in Sexbierum bij garagebedrijf Terpstra. Van begin af aan werden we steeds geïnformeerd over de voortgang van de reparatie. Ook geïnformeerd over de te verwachten kosten. Heel fijn. We kunnen gerust een audi daar heen brengen als we een hardnekkige storing hebben. We denken dat ze alles oplossen als het onderdeel er maar is. Klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn top. De audi 90 2.3E is u dankbaar.

Keurig!

Snel reageren en erg klantvriendelijk!

Erg vriendelijk, enthousiast professioneel

Wij hadden een vriendelijk ontvangst en gesprek met Hessel. De mensen daar doen hun werk met enthousiasme en weten wat ze doen. Goed contact voor dat wij daarheen zijn gegaan en ook daarna interesse en contact

Uitmuntende service en kwaliteit

Als Audi liefhebber zocht ik een Audi specialist om een A1 op te laten zoeken met de opties die ik wilde hebben. Kende garage Terpstra al jaren van de klassieker en youngtimer bladen. Afspraak gemaakt en positief verrast door de aangename atmosfeer, kundigheid en vriendelijkheid van Hessel en collega's. Fijn kunnen praten over de gouden tijden van Audi en samen het lijstje aangemaakt met de wensen die ik had. Ook zijn schitterende collectie gezien, zeer jaloers op. Auto gevonden en ook verder in het aankoopproces wordt je er heel erg bij betrokken. Onder andere met het klaarmaken van de wagen en wat er aan moet gebeuren. Auto is ook in perfecte staat afgeleverd! Zeer content mee en ze hebben ook een nieuwe klant aan mij.

Al jaren klant. 100% tevreden.

Super garage. Vakbekwame mensen. Altijd bereikbaar. Is er iets kunnen voor wat ook maar langskomen. Voor ons de perfecte garage

Zeer vriendelijke ontvangst en een kundige uitleg over onze gewenste auto.

We zijn bij ons eerste bezoek zeer vriendelijk ontvangen en hebben eerlijk en kundig advies gekregen. Nadat we besloten om de auto te komen zijn alle afspraken na gekomen en is de levering vlekkeloos verlopen. We zijn zeer content met onze ID.3.

Een echt familiebedrijf, de klant is koning

Alvorens een afspraak te maken voor een proefrit, had ik wat vragen (via whatsapp). Deze vragen werden direct en naar tevredenheid door Hessel beantwoord. Na de proefrit een goed gesprek over de prijs van de occasion gevoerd en op een goede prijs voor beiden uitgekomen. Na ingebruikname bleek de oplaadkabel voor mijn hybride auto niet goed te werken. Na melding hierover werd er direct een nieuwe kabel naar mijn huis gestuurd. Inmiddels rijd ik dagelijks met een glimlach in mijn aangeschafte Skoda.

Vlotte service, professionele uitleg en rustige aflevering.

Positief!

Zeer vriendelijk, educatief en persoonlijk personeel. Met warme groet ontvangen en te woord gestaan. Persoonlijkheid vind ik vooral een enorm fijne benadering. Er wordt de tijd genomen om je zo goed mogelijk te informeren en vertrouwen is er daardoor direct.

Het bedrijf ziet er verzorgd uit

Eerste keer gekeken... en goed ontvangen door de bedrijfsleider /verkoper de auto waar we naar op zoek waren volstaat aan al ons verwachtingen dus de koop was gauw geklaard en goed advies en goeie service voor de toekomst.. We zijn blij met onze aankoop

Helder en eerlijk

Bij deze garage voel ik me op mijn gemak en heb ik er vertrouwen in dat ze hun afspraken nakomen.

Zeer goed en betrouwbaar adres.

In tegenstelling tot grotere autohandelaren een zeer persoonlijke benadering.

Hearewei 1

8855 AZ Sexbierum