Alles is gewoon top geregeld
Instructeur heeft mij goed geholpen.
Het is een lange zit van 7.00 tot 17.15, maar als je dan je diploma weer in handen heb, is het elke minuut waard geweest.
Tja kort en krachtig, top instructeur. Leuke gezellige dag gehad met de kers op de taart, geslaagd! Rijbewijs BE begaald via STAP budget (dus volledig betaald door UWV). Parkeren op locatie wat slecht, maar het is Amsterdam. Prima lunch gekregen. Niet te klagen over de dag!
In 1 woord...helemaal goed!!
Fijne begeleiding en alles daaromheen tip top geregeld.
Ik ws verbaasd en verrast dat instructeur alle tijd die er was voor cursus wist vol te maken met het praten over een tachograaf. En was nog leerzaam ook.
Na een vroege start met Dick en prettige kennismaking de wagen, kentekenbewijs en aanhanger leren kennen om vervolgens de weg op te gaan. Waarbij de kleine en vooral nuttige tips en trucs goed worden overgebracht voor het examen lager op de dag. Verder is het materiaal, programma, kennisoverdracht, lunch allemaal goed verzorgd. Eigenlijk niks aan toe te voegen en ga zo door.
Leerzame training, gegeven door ervaren en "door de wol geverfde" trainers. De dagen zijn omgevlogen en door de wijze van kennis overdragen (het geven van praktijkvoorbeelden, kandidaten zelf laten ervaren en meemaken) heb ik de training als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik heb geen trainer aangevinkt omdat ik er 2 had. Fabiola en Gerard. Beiden erg kundig en beide dagen als zeer leerzaam en prettig ervaren.
Prima ervaring met de BHV opleiding en levensreddend handelen. Veel praktijkvoorbeelden van de docenten Gerard en Fabiola. Dit maakt het levendig en realistisch.
Zie hierboven.
De trainingen zijn gezellig maar vooral leerzaam. De mensen die je opleiden zijn leuk in omgang en weten je veel te vertellen op een leuke leerzame manier. Geen enkele vraag is te gek.
Goede les en meer bewust geworden van wat je tegen kan komen.
Goed gedaan
Ik voelde me gewoon thuis de service alles was on point tijden en lessen waren allemaal top!
Alles is goed bevallen en zal zeker terugkomen bij Don opleidingen in de toekomst.
Ondertussen meerdere cursussen gevolgd bij Don elke keer met plezier dag afgesloten!
Brommer, auto, vrachtwagen en motor gehaald en dat allemaal door goede instructeurs en een prima service!
All is good, very helpful.
Enjoyable.
Mijn rij inspecteur was best,alles goed uitgelegd en was heel vriendelijk.
Pretitige les, goede docent
Vandaag praktijk en vervolgens examen gedaan voor BE rijbewijs en als instructeur Mathieu Peters gehad, dit is een zeer kundige instructeur welke zijn werk met liefde en passie doet, via deze weg wil ik hem dan ook persoonlijk bedanken. Mvg Michel Pors
Tijdens mijn curssusen was de buur klas te luidruchtig en dat gaf veel afleiding.
Vriendelijke docenten en een heel goede lunch kom daarom altijd graag terug bij Don Opleidingen
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!