motorrijbewijs behaald, mede dankzij de kundige en behulpzame instructeurs. Zeker aan te raden.
Voor dat ik het wist, was de dag om.
Je wordt opgeleid om te slagen en dat is ook de bedoeling van de cursisten
5 modules achterelkaar gevolgd. Gemotiveerde en gepassioneerde docenten.
Goede vakkundige docenten die ons chauffeurs goed wakker kunnen houden en interessante lesstof praktisch over kunnen brengen.
Goede ervaring gehad, goed opgeleid door rewien alles was perfect.
Fijne instructeur gehad en goed materiaal waar je mee rijd. Ik reed in een Mercedes Vito met aanhanger.
Leuke circus U20 zeer informatief en goed uitgelegd door de mensen die ons van informatie voorzien
Snelle service, zeer goeie instructeurs ze nemen lekker de tijd voor je en je voelt je zeer op je gemak in de wagen
Cursus basis ADR goede uitleg van de cursusleider
Een goed opleidingsinstituut met een breed palet aan opleidingen.
goed opgevangen met een bakkie koffie, leuk voorstelrondje, boek helemaal doorgenomen en regelmatig een break, waarvan de lunch toppie was ! Examen wel spannend, omdat ik nog geen boek had om het alvast door te nemen, maar toch geslaagd !
Heel fijne lessen en heel relaxed. Ik vond het een super fijne ervaring tijdens de lessen
Nvt
Duidelijke uitleg door instructeurs. Goede lunch verzorging.
Vanaf eerste Telefonisch contact locatie koffie pauze lunch is top cursus door zeer bekwame vakmensen voor mij is don de beste opleider die ik mee gemaakt hebt in mijn chauffeurs loopbaan aan iedereen dank voor de Gezelligheid en leerzame lessen ook de dames van de catering en super schoon de lunchroom en Aansluiten niet vergeten de schone toilets Hg peter Rasenberg
Prettige cursus leider en goede voorzieningen..
Goede cursus gevolgd. De tijd vloog voorbij. Zeer vriendelijk personeel.
2 gezellige leerzame dagen, Faab is een topper en een fijne lerares. Ze geeft les op een bepaalde manier dat het totaal niet saai is. Catering was ook super
Goede betrokken mensen. 1 dingetje over de rekening. Wordt gecorrigeerd direct na bekendmaking.
Prettige mensen om het te leren
Ik ben goed geholpen door de mensen van DON, met name door Peter Enthius, TOP INSTUCTEUR!
Interessante stof, waarmee je bij de les blijft
De instructeurs komen zeer professioneel over. De instructie tijdens de lessen is duidelijk. De lesopbouw is logisch. Eigenlijk niets dan lof
Ik vond het net als 10 jaar geleden goed geregeld, maar ik heb toch een bijna nietszeggende tip. Ik ben links doof en rechts slechthorend met een hoortoestel en ik heb tinnitus ( oorsuizen ), ik heb donderdag 23-2-23 en 28-2-23 zelf aan moeten geven dat ik deze handicap heb en gevraagd om vooraan te mogen zitten omdat ik altijd naar iemands mond kijk als ik luister. Het is misschien een idee om in het protocol van cursussen op te nemen om te vragen aan de cursisten of ze een auditieve of visuele beperking hebben waardoor ze op een bepaalde tactische plaats kunnen gaan zitten om zo de lessen beter te kunnen volgen, Tevens kan de lesgevende persoon dat dan ook aan de examinator door geven, ik zat nu echt letterlijk op de laatste rij van het lokaal tijdens het examen VCA-VOL terwijl de examinator een verhaal stond af te steken waar ik niets van meekreeg, dus ik wist eigenlijk niet wat de regels waren tijdens het examen . Ik weet uit ervaring dat mensen niet elke keer willen zeggen in een groep dat ze wat mankeren vandaar. Groet Paulus
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!