De rijlessen waren erg relaxed. De lessen werden langzaam en goed opgebouwd waardoor je niet overweldigd raakt. Ook word je goed geholpen met het regelen van de rijlessen zelf.
Goed bedrijf zou daar zo weer een nieuwe opleiding volgen
Code 95 weekpakket gevolgd. Zeer flexibel qua mogelijkheden. Fijne lessen met gekwalificeerde docenten, die de onderwerpen en inhoud koppelen aan praktijk. En niet onbelangrijk, deze brengen met humor waar dit kan. Verder een hoogwaardige trainingslocatie (klaslokalen), modern materieel en een fijne lunch voor tussen de middag.
goede docenten, uitstekende lokalen en goede verzorging ( lunch)
Docent Chris behandelde alle hoofdstukken van de cursus op een goede begrijpelijke manier.
2 daagse BHV cursus gedaan. 1e dag door Gerard (brand/ontruiming), prima, geen opmerkingen. 2e dag levensreddend handelen door gastdocente Astrid. Ik vond sommige onderdelen wat ver gaan voor een BHV'er, bijvoorbeeld "wond-opstopping". Daarentegen de praktijk "hoe te handelen bij verslikking of verstikking" niet geoefend.
Communicatie voorafgaand aan de opleiding verliep goed. Bij aanvang van de cursus lag het lesmateriaal keurig klaar in het lesmateriaal en is van goede kwaliteit. Leslokaal is keurig schoon en onderwijsmiddelen zijn modern. Instructeur geeft goed les en is ervaringsdeskundig, wat naar mijn mening een pré is. De instructiehal is een perfecte omgeving om de handelingen met de heftruck te kunnen beoefenen. De heftruck is modern en voldoet aan de laatste normen, tevens ziet deze er gelikt uit. Tijdens de middag pauze worden er iets warms, heerlijke broodjes met beleg naar keuze, yoghurt, melk en vruchtendrank verstrekt. Dit allemaal door supervriendelijke dames verzorgd. Vond het een leuke, interessante en leerzame cursus waar ik veel van heb opgestoken.
Diverse opleidingen gevolgd bij Rijschool Trilling met veel plezier , maar deze is overgenomen door Don opleiding , Nu is er een leraar die denkt dat hij examinator is in plaats van les geven. Binnen 5 minuten ruzie gekregen en eigenlijk hele lestijd alleen maar zeiken in plaats van uitleggen.
Leerzame ervaring
Ik volg nu al een aantal jaren de cursus BHV bij DON Opleidingen. Fabiola en Gerard zijn mensen van de praktijk met heel veel ervaring, die ze maar al te graag willen delen. Ik leer er altijd weer veel van!
Het behalen van mijn auto rijbewijs is niet altijd van zelf gegaan. Ik was erg onzeker en nerveus, maar met de juiste instructeurs is het mij gelukt. En met behulp van Laura die altijd iets wilde veranderen als iets niet uitkwam of ging zoals plan. Heel erg bedankt vooral Peter Hulscher en Ilona die hebben mij naar mijn rijbewijs geholpen!
Ik heb Gerard Reinders ingevuld maar weet niet of dit "de juiste" is. Ik zie Gerard 2 x in de lijst staan maar weet eigenlijk niet wat Gerard's achternaam is...
Heb mijn rijbewijs eindelijk gehaald 21-08-2023 . met dank aan serkan mijn rijinstructeur heeft goeie advies gegeven ben heel erg blij dat hij mij hier door heeft gesteund echt een topper
De EHBO training was goed gestructureerd opgezet. Trainers hadden veel ervaring en ik vond het fijn dat er veel praktijkvoorbeelden werden geoefend.
Goed gegeregeld duidelijke uitleg
Goeie uitleg niet saai en gewoon een top vent
Duidelijke taal goede instructeur Veel rust en goede uitleg van situaties Goeie tips
André is eeen super goede rij instructeur en het was altijd erg gezellig met hem in de auto. Ik heb een hoop van hem geleerd en ben daardoor ook in een keer geslaagd.
Leraar ontspannen en interactief zeer goed
Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij serkan, ik ben super tevreden over alles. Hij gaf me geruststellend gevoel, legde alles rustig en duidelijk uit. Altijd kunnen lachen en een gezellig praatje. Ik zou zeker aanraden om bij serkan jouw lessen te volgen!
Ontvangst, planning, facturatie, alles is soepel verlopen. Fijne en flexibele instructeurs en een mooi gebouw.
Ik werd goed geholpen door de planning en had een goede instructeur. Ook toen ik het niet gehaald had werd ik goed geholpen.
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!