Ik heb een prettige ervaring met DON opleidingen gehad. De lessen werden vlot achter elkaar gepland, waardoor ik me snel kon ontwikkelen. Heb een fijne instructeur gehad die alles rustig uitlegde, prettig coachte en veel met herhalingen werkt. Mede door mijn instructeur ging ik met vertrouwen naar het examen toe. Bedankt!
De 2 dagen waren zeer leerzaam ik heb toch weer veel nieuwe zaken geleerd.
leuk met me
Tjeerd beste instructeur
Goede leerzame dag, en uiteindelijk geslaagd
Tjeerd is een aardige gast en ben geslaagd dus helemaal mooi
Alles is bij Don top geregeld, transparante comunicatie en hele goede docenten. Ik zou Don aan iedereen aanraden.
M.u.v. de lotus. weinig praktijk in de herhalingscursus BHV gedeelte levensreddende handelingen. 4 ongevallen met de lotus geoefend. ( met 3 man tegelijk) Ik ben van mening dat de reanimatie jaarlijks geoefend moet worden. (De BHV-ers hebben hier (te) weinig ervaring in, ik heb hierbij een oranje kruis EHBO diploma, maar zelfs ik vind het prettig om jaarlijks dit te oefenen, ook al doe ik dit al bij de EHBO herhaling ook al) Verbandleer, wel wat goeie nieuwe trucs en tips ontvangen m.b.t. materiaal gebruik enz... Veel video beelden gezien, (veel te) weinig praktijk situaties, m.b.t. ontruimen en brand. Ontruimen ging met name over de Don locatie Naaldwijk, misschien idee om de deelnemers hun eigen situatie te laten schetsen en hierop tips/trucs te ontvangen, want de Don locatie is neem ik aan tot in de puntjes geregeld m.b.t. ontruimen/bordjes/stuurkaarten enz.. Conclusie: Ik had er meer van verwacht.
Zeer tevreden over Don Rijschool en rijinstructeur Serkan! Duidelijke uitleg en goede begeleiding. Ik heb mij altijd op mijn gemak gevoeld. De autoritjes zijn naast leerzaam en professioneel ook erg gezellig. Ik raad het zeker aan!
Leer middel zijn goed
Peter Tetteroo is een geweldige leraar, een heel fijn mens om stof van te leren en het is jammer dat hij ermee gaat stoppen. Door de manier waarop hij de cursus ADR basis heeft gegeven, heb ik mijn examen gehaald, waarvoor ik hem hartelijk wil bedanken! Bij Don opleidingen was alles goed georganiseerd en duidelijk waar we moesten zijn en wanneer. De lunch was lekker, het pand is prachtig en parkeren op eigen terrein. Er heerst een hele relaxte, informele sfeer.
De 1ste 2 uur vond ik erg saai . Het ging over de ontruiming. Niet elke bedrijf is het zelfde. Qua aantal Bhv-ers Jullie vertellen natuurlijk een algemeen verhaal . Dat is natuurlijk logisch maar niet altijd toepasbaar in elk bedrijf
Leerzaam en veel gelachen
Fijne lessen, alleen zou het fijne zijn als je makkelijker lessen kan verschuiven
Ik vond het een fijne rijschool, en heb veilige kilometers kunnen rijden en daar de goede hulp en begeleiding heb ik mijn rijbewijs kunnen halen!
Hele fijne rijschool met goede instructeurs
Gewoon prima geregeld
De rijlessen waren erg relaxed. De lessen werden langzaam en goed opgebouwd waardoor je niet overweldigd raakt. Ook word je goed geholpen met het regelen van de rijlessen zelf.
Goed bedrijf zou daar zo weer een nieuwe opleiding volgen
Code 95 weekpakket gevolgd. Zeer flexibel qua mogelijkheden. Fijne lessen met gekwalificeerde docenten, die de onderwerpen en inhoud koppelen aan praktijk. En niet onbelangrijk, deze brengen met humor waar dit kan. Verder een hoogwaardige trainingslocatie (klaslokalen), modern materieel en een fijne lunch voor tussen de middag.
goede docenten, uitstekende lokalen en goede verzorging ( lunch)
Docent Chris behandelde alle hoofdstukken van de cursus op een goede begrijpelijke manier.
2 daagse BHV cursus gedaan. 1e dag door Gerard (brand/ontruiming), prima, geen opmerkingen. 2e dag levensreddend handelen door gastdocente Astrid. Ik vond sommige onderdelen wat ver gaan voor een BHV'er, bijvoorbeeld "wond-opstopping". Daarentegen de praktijk "hoe te handelen bij verslikking of verstikking" niet geoefend.
Communicatie voorafgaand aan de opleiding verliep goed. Bij aanvang van de cursus lag het lesmateriaal keurig klaar in het lesmateriaal en is van goede kwaliteit. Leslokaal is keurig schoon en onderwijsmiddelen zijn modern. Instructeur geeft goed les en is ervaringsdeskundig, wat naar mijn mening een pré is. De instructiehal is een perfecte omgeving om de handelingen met de heftruck te kunnen beoefenen. De heftruck is modern en voldoet aan de laatste normen, tevens ziet deze er gelikt uit. Tijdens de middag pauze worden er iets warms, heerlijke broodjes met beleg naar keuze, yoghurt, melk en vruchtendrank verstrekt. Dit allemaal door supervriendelijke dames verzorgd. Vond het een leuke, interessante en leerzame cursus waar ik veel van heb opgestoken.
Diverse opleidingen gevolgd bij Rijschool Trilling met veel plezier , maar deze is overgenomen door Don opleiding , Nu is er een leraar die denkt dat hij examinator is in plaats van les geven. Binnen 5 minuten ruzie gekregen en eigenlijk hele lestijd alleen maar zeiken in plaats van uitleggen.
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!