Veel geleerd in een kleine tijd en op een leuke manier.
Met alle 2 de examens in 1x geslaagd, en hele goede uitleg ontvangen. Ik zou DON zeker aanraden voor de mensen die hun rijbewijs willen halen.
Top instructeur. Door de goede uitleg en duidelijke instructies heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald voor de BE, BEDANKT TJERK!!!
Hele goede rustige begeleiding
Mijn ervaring is communicatie was fijn en de service ook en duidelijke lessen en super fijne rijinstructeur en meteen geslaagd voor praktijk
Gelest met Erwin rustige man die duidelijk uitleg geeft!
Fijn gelest bij Haroen en geslaagd in 1 x voor mijn C1 rijbewijs!
Er werd in de lessen duidelijk feedback gegeven waardoor dit gelijk toepasbaar was. De rijinstructeur was ook erg deskundig en behulpzaam.
Door professionele, vriendelijke en enthousiaste begeleiding van Fred Verlaan in een maal geslaagd.
Duidelijke uitleg tijdens de lessen, en ook zeer gezellig. Serieus wanneer dat nodig was. Thijs bedankt door jou ben ik in één keer geslaagd.
Er word goed en duidelijk gecommuniceerd
Ze leggen de lat hoog bij Don. Wellicht maar goed, want wel in een keer geslaagf
Goeie duidelijke instructeurs Waar je veel van kan leren
Ik begon mijn proefles en daar is mij alles uitgelegd, toen hebben we na mijn proefles een gesprek gehad over alle pakketten en zijn we eruit gekomen welk pakket het handigst was, toen begon ik met lessen bij muriel, die alles goed uitlegt en mij zowat met alles hielp en me tips gaf waar ik me op kon verbeteren, daar ben ik op gaan letten en ben ik in 1x geslaagd
Leuke en leerzame lessen gehad van Corinne en Vincent. Bijna jammer dat het er nu op zit.
In totaal 25 uur les gehad van Michael en Erwin, beide topinstructeurs waar je ook gewoon gezellig mee kan praten onderweg. In 1 keer geslaagd door deze twee mannen, dus tevreden.
Ik had geen betere Instructeur kunnen hebben dan Tjerk Ringelberg . Tjerk dankjewel voor alles , je heb mij heel veel geleerd. Toppie
Heel fijn duidelijk en goed. Serkan is heel meedenkend en zorgt dat je een goed gevoel heb bij je examen. Al met al had ik het niet anders willen doen
Fijne omgeving om de herhalingscursus BHV te volgen. De docent was duidelijk en veel praktijk oefeningen.
De insteucteur was in een woord heel vakkunding. Altijd duidelijk in zijn lesgeven, hielp je op de zwakke punten. Het was ook altijd gezellig in de auto. Verder was de communicatie met de organistaie en planning vlekkeloos.
Onze docent Andre deed echt z'n best om een leuke dag te maken.
Heel positief jammer 2x gezakt door zenuwen en het feit dat ik geen natuur talent ben Wel knap om mij vrachtwagen te leren rijden ik weet t verschil tussen links en rechts niet
Mijn rijinstructeur is geduldig en zorgzaam. Ik heb heel veel last van examenstress. Fred Verlaan heeft door zijn manier van instructie mij steeds veel rust en vertrouwen gegeven zodat ik de vrachtwagen veilig over de weg kan sturen. Tip, voor leerlingen met stress, neem les bij Fred. Ik heb nooit zo'n fijne rijinstructeur gehad. Wij hebben ook veel gelachen.
Altijd heel rustig en vol met grappen waardoor ik heel relaxed in de auto zit. Duidelijk aangeven en goed uitleggen.
Prettige omgeving, leraren zijn bekwaam
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!