Richel geeft les met enthousiasme en passie
Opleider is zeer ervaren, hierdoor heb ik alles in 1 keer kunnen halen.
Met deze theorielessen ga je goed voorbereid naar het CBR.
De instructeurs weten heel goed wat ze doen. En ook iedereen achter de schermen weet goed wat hij of zij moet doen. Ik ben er heel tevreden over.
De rij-instructeur (John) van mijn dochter (Daphne) was heel goed. Hij bleef rustig en legde alles goed uit. Jammer genoeg was de opstart met deze rijschool heel slecht. Drie kinderen tegelijk laten lessen bij deze rijschool. Alleen de oorspronkelijke rij-instructeur van Daphne werd ziek en er was lang geen vervanger. Het gevolg was dat de andere 2 kinderen wel konden lessen maar Daphne niet. Er werd niet adequaat op gereageerd. Pas na diverse mailtjes, telefoontjes e.d. vanuit mijn kant, werd er iets geregeld. Daarna is het goed gegaan. Daisy probeerde iedere keer goed de rijlessen te regelen en Daphne is dan ook de eerste van de 3 kinderen die na 2 keer geslaagd is voor haar rijbewijs.
Zelf met 1 maal zakken dik tevreden.!
Rij instructeur aardig begripvol, geduldig. Communicatie met t hoofdbureau, bereikbaarheid minder.personeel was niet super vriendelijk daar. Misschien een tip: personeel om leren gaan met een kandidaat die ADHD heeft en Autisme of een andere ontwikkelingsstoornis.
Ik kan mijn rijlessen niet anders omschrijven dan een leuke ervaring. Dankzij de inzet van Bart heb ik mijn E achter B in een keer gehaald. Het geduld en de rustige uitleg waren prettig. Ook de gesprekken tijdens de lange lessen (4 uur per keer) waren leuk om te hebben. Al met al ben ik blij dat ik bij Verboon heb kunnen lessen.
Dankzij de rust die instructeur Erwin uitstraalde heb ik in een keer C & E behaald!
De docent heeft leuk en goed les gegeven en alles was prima verzorgd.
Goede mensen om les te geven , hier nu mijn 2de rijbewijs gehaald en ben zeer tevreden
Mooie dag goeie mensen alles rop geregeld
Was makkelijker om alles te onthouden omdat het jonge gasten zijn en de taal van de jeugd spreekt niet zo vormeel
Ik heb 2 lessen afgenomen i.v.m. het examen theorie en praktijk volledige chauffeurskaart taxi. Heb met Ton 2 zeer leerzame lessen gevolgd. Met als resultaat, Geslaagd.
Ik heb mijn BE hier recent behaald in verkorte opleiding al mijn vragen werden direct beantwoord door de instructeur en daar waar het wat lastiger was met de praktijk hebben we meer aandacht aan besteed. in 1x geslaagd. Dankjewel Efrie
Top mensen die je les geven.
Natuurlijk als je je rijbewijs haalt dan ben je altijd positief. Maar waar ik echt positief over ben is dat ik een betere bestuurder ben geworden. Na 30 jaar rijbewijs zat de "sleet" er echt in qua rijgedrag en de regelkennis was ver weggezakt. Maar het halen van een extra rijbewijs heeft alles weer opgefrist. Dat zouden meer mensen moeten doen!
Alles werd zeer duidelijk uitgelegd tijdens de lessen. Zeer te spreken over de vakkundigheid van de instructeurs. Zowel op hun vakgebied , als het sociale aspect .Ik zal dan ook ten alle tijd deze rijschool aanraden mocht iemand om advies vragen . Mvg Dennis “ Trots bezitter van mijn motor rijbewijs”
Ze hielden geen rekening met mijn opleiding en werk en het werd maar gewoon ingepland mijn instructeur was wel heel goed en fijn. En er werden zomaar lessen verschoven en wij moesten maar blijven betalen .
Hele fijne ervaring gehad, goede uitleg instructeur neemt de tijd voor je
geweldige lessen gehad met tijs hij heeft me veel geleerd. Ik kan nu met zelf vertrouwen de weg op. Hij weet goed om te gaan met mensen met adhd en heeft altijd gezellig praatjes met mensen. Ik vind het echt een geweldige instructeur.
Een goede uitleg gekregen voor Vca en geslaagd in 1 x
Goed docent, leerzaam en gezellig
Goede service goede uitleg
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!