Gezellige man die de beste manier vind om naar je rijbewijs te helpen
Een slagen een stoot maar uiteindelijk gehaald bij poging twee. Heb enorm genoten van mijn tijd met Peter (Hulscher). Ondanks dat ik best een beetje perfectionistisch ben, hielp het om mijn eerst examen niet gehaald te hebben, want de tweede keer ging het vele malen beter.
Theoriecursus voor D rijbewijs gevolgd samen met deelnemers voor C rijbewijs. We hebben een hele goede, ervaren en humoristische leraar gehad. Bedankt Riechel! Alles bij DON opleidingen is goed geregeld, mooie organisatie en allemaal vrolijke medewerkers/medewerkersters.
Goede cursus
In 1 keer geslaagd Tijs bedankt voor de leuke lessen
Ik heb bij serkan lessen gevold en dat was heel fijn, hij maakt je ontspannen en heeft humor. Kan erg goed je verbeter punten op relaxte wijze aanpakken, ik ging daardoor met vol vertrouwen de weg op.
Je wordt goed geinformeerd van wat de bedoeling is en zo weet je aar je aantoe bent
Het was erg koud maar daar kunnen jullie niks aan doen maar ik ben wel geslaagd dus dat vind ik al een 10 waart
Als ik nieuwe dingen ging leren, kreeg ik hierbij een goede en duidelijke uitleg met nog een voorbeeld erbij. Hierdoor werd het makkelijker om bijv de bijzondere verrichtingen te leren. Ook voelde ik me altijd erg op me gemak en kreeg ik goede feedback waar nodig was.
Gezellige lessen Goede uitleg Vriendelijk
Altijd een goede service en vriendelijke mensen, en natuurlijk niet te vergeten altijd mooi schoon en goed eten.
Ik heb een hele fijne les periode gehad bij don. Eerst bij een andere rijschool gereden waar na meerdere keren gezakt. Voor mijn idee meer geleerd en duidelijker geleerd bij don. Eerste examen bij don gelijk geslaagd.
Paul is een zeer ervaren vrachtwagenchauffeur en gedreven instructeur die de lat hoog legt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Hij is geduldig en bouwt de lessen rustig op naar examenniveau. Door zijn bak aan ervaring kan hij veel voorbeelden geven van praktijksituaties en hoe je deze toepast in het verkeer. Ook heeft hij een goeie dosis humor waardoor de lessen luchtig en ontspannen zijn! Wat verder het vermelden waard is, is dat Don zeer professioneel is zowel qua materieel, organisatie, planning en communicatie.
Ze helpen je en doen echt hun best dat je slaagt
In een x geslaagd, prima dagje
Ik ben in eind 2022 begonnen aan mijn C rijbewijs, ze hebben me daar goed doorheen geholpen kreeg altijd de juiste tekst en uitleg en hielpen me overal doorheen.! Waardoor ik overal vrijwel in een keer voor ben geslaagd.! En eind 2023 begonnen aan me CE rijbewijs, ook weer met de juiste tekst en uitleg in een keer geslaagd.! Waarvan ik dacht dit ga ik nooit niet redden hielden ze toch vol en toch gelukt.! Zeer goede rij-instructeurs met heel veel ervaring die je overal doorheen helpen zodat ze uiteindelijk ieders droom waar kunnen maken!
ik heb mijn kennis, die toch in een jaar wat afzwakt, weer goed opgefrist. Duidelijke uitleg, goede filmpjes, de Lotus maar ook de cases waren goed.
Ik heb met rij instructrice Ilona gereden de afgelopen maanden. Door Ilona kreeg ik zelfvertrouwen tijdens het rijden. Hierdoor kon ik steeds beter vooruit kijken en bewust beslissingen nemen. Heel erg bedankt voor alles Ilona!
Zeer goede uitleg en fijne instructeur en ook nog tijd voor een grapje top.
Super leerzame cursus!
Bij Don opleidingen heb ik mijn rijbewijs gehaald met Tijs als instructeur. Erg goeie gozer om te hebben bij je lessen. Gezellig maar zegt ook wel waar het op staat. Toen mijn herexamen verzet moest worden vanwege een ingeplande toets van school heeft Laura van de planning snel een nieuw plekje kunnen reserveren wat super fijn was. Rijlessen konden makkelijk verzet of aangepast worden.
Altijd optijd, goede instructeurs, aardige instructeurs.
Ik wilde graag bij Don rijlessen volgen maar op 1 voorwaarden dat ik een instructeur zou krijgen waar ik mij op t gemak zou voelen. Serkan zou goed bij mij passen en dat klopte helemaal! Het was een avontuur en wat heb ik veel van jou geleerd in een korte tijd en ontdekt dat autorijden ook heel leuk kan zijn. Ik wil Serkan daarom heel erg bedanken voor zijn geduld en geloof in mij en ga zeker de lessen en onze gesprekken missen!
Heb heel goed les gekregen van Serkan. Hij legt alles haarfijn uit en coacht je op de juiste manier. Verder regelt de rijschool alles gewoon netjes. Al laatst wil ik nog benoemen dat ik een hele leuke tijd met Serkan heb gehad!
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!