Serkan is een topper

7 rijlesjes bij deze beste man gedaan ( nadat ik gezakt was ) relaxt en rustig de fouten doorgenomen alles geoefend en nu meteen wel geslaagd.

Code 95 Touringcar

Samen met een collega voor de 2e keer Code 95 gedaan bij Verboon op de touringcar deze keer met instructeur Ton van Helvoort. Het was een geweldige dag met interessante routes door kleine dorpen met smalle straten en over provinciale wegen met diverse aandachtspunten waar je toch even goed geconcentreerd moest wezen. Verschillende opdrachten werden uitgevoerd zoals halteren het veilig in/uit laten stappen van de passagiers de soepelste manier om een rotonde te nemen en door een smalle straat rijden met lastige verkeerssluizen. Ton van Helvoort heeft ons professioneel door de dag heen geloodst met duidelijke communicatie wat wel zo prettig is. Om 16:00 uur weer huiswaarts gegaan met weer een ervaring rijker. Ton bedankt en tot de volgende keer.

Een lange weg maar we hebben het gehaald!

Erg betrouwbaar, er werd goed gecommuniceerd over lestijden, adressen etc. Ik ben blij dat het uiteindelijk allemaal goed is verlopen. Wel vond ik de lessen duur, dat is voor mij het grootste nadeel.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Hoe goed is de lesstof toepasbaar in de praktijk? N.v.t.
  • Instructeur
  • Opleidingslocatie DON N.v.t.
  • Hoe beoordeel je de inhoud van de opleiding/cursus? N.v.t.
  • Bij welke vestiging heb je een opleiding of cursus gevolgd? Naaldwijk

Allemaal fijne mensen die daar werken!

Had niet verwacht dat ik me motorrijbewijs in 1x zou halen. Toch gelukt, mede door de fijne mensen bij Don opleidingen

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (A) Motorfiets
  • Bij welke vestiging heb je een opleiding of cursus gevolgd? Naaldwijk

Super rijschool met mooie goed onderhouden spul!

Ik heb 14 dagen les gehad en ben in 1x geslaagd voor mijn c rijbewijs. Dit komt natiurlijk doordat ik een super instricteur had (RAFI) heeft mij zeer goed geholpen ...ik ga nu verder voor mijn ce dit doe ik natuurlijk bij rijschool DON...BIJ DEZE BEDANKT

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C) Vrachtauto
  • Bij welke vestiging heb je een opleiding of cursus gevolgd? Amsterdam

Erg fijne en goede rijlessen.

Nooit problemen gehad en altijd vriendelijk geholpen.

• Bij welke vestiging heb je een opleiding of cursus gevolgd? Naaldwijk

Ik vind het een goede persoonlijke rijschool die goed met de leerlingen omgaat

Ik vind het een top rijschool ga hier zeker nog terug voor andere rijbewijzen

Hele professionele rijschool

Instructeurs zijn kundig. Rijschool is ruim van opzet. Mooi materiaal om in te lessen. Ideaal om vanuit deze locatie ook examen te kunnen doen.

Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd en vragen worden goed beantwoord Ik ga door deze dag een stuk zekerder het examen in

• Bij welke vestiging heb je een opleiding of cursus gevolgd? Naaldwijk

Lange dag maar wel met veel goede informatie

Het was een lange dag maar tijdens deze uren kreeg ik wel veel nuttige informatie van de instructeur. Niet saai verteld en ook met humor erdoorheen wat het leuker maakt.

• Bij welke vestiging heb je een opleiding of cursus gevolgd? Naaldwijk

Het was goed uitgelegd in een simpele manier

De instructeur was heel gezellig en had een eigen manier van uitleggen. Maar hij legde het op manier dat het makkelijk te onthouden is en makkelijker te snappen is.

Alles goed uitgelegd

Alles ging best

Goed beetje langdradig

Het was leerzaam maar soms duurde het wel lang

Zoals gewoonlijk TOP

Wil vooral de waardering uitspreken over de manier hoe de Code 95 lessen werden gegeven. Het was heel erg los en ook leerzaam. Dus op deze manier wil ik graag even bedankje sturen naar Richard, Arthur, Gerard en Rewien. Was top mannen..

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Code 95 weekpakket
  • Bij welke vestiging heb je een opleiding of cursus gevolgd? Naaldwijk

Op de juiste manier naar mijn C-rijbewijs gebracht door top instructeur Dennis

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken en de manier waarop ik mijn C-rijbewijs heb mogen behalen bij Don opleidingen. In het speciaal dank aan: Dennis Fatehmahomed.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C) Vrachtauto
  • Bij welke vestiging heb je een opleiding of cursus gevolgd? Naaldwijk

Voelde me op mijn gemak in de auto

Een hele goede ervaring met allemaal goede instructeurs. Als mijn vaste instructeur er niet was, was er vervanging. De tijden en plaats van ophalen doorgeven ging erg makkelijk

Prima opleiders. Mijn C1 gehaald!

Prettig en in alle rust goed voorbereid naar het examen toe. Goed om bewust te rijden met een kundige opleider naast je.

Don has been very helpful and supportive

My instructor Irene has helped me through all my lessons and exams. We continuely practised everything we need to fix. And eventually we passed. Thank you Irene and Don.

• Lesmiddelen N.v.t.

Reeds een recentie geschreven

Fijn gelest, materiaal moet wel eerder worden opgeknapt.

Mooie rijschool, fijne docenten, materiaal prima. Rep duurde alleen lang, mijn buddy ging zijn rijexamen doen met te weinig profiel op zijn banden. Verder uiterst tevreden

Motorrijbewijs in 1x

Op het terrein van Verboon kun je veilig je eerste meters maken met de motor. De instructeurs zijn no-nonsense, eerlijk en direct, maar wel met enorm veel geduld en expertise. Als je de weg opgaat, zullen ze je zeker goed begeleiden en wegwijs maken in de verkeersdeelname met de motor. Een absolute aanrader!

Niet flexibel, wel professioneel

Ik was erg enthousiast toen ik me aanmelde voor het motorrijden. Bij het plannen kreeg ik eigenlijk direct een raar gevoel. De manier van communiceren vond ik vrij afstandelijk en als het wat moeilijker werd sloeg de toon al snel om alsof ik überhaupt blij moest zijn dat er naar me omgekeken werd. Mijn enthousiasme sloeg om in teleurstelling. Tijdens de lessen kan ik alleen maar met lof over de opleiders spreken, ze zijn professioneel, goedlachs, scherp, aardig en vooral positief. De manier van lesgeven bij zowel AVB in Oosterhout als AVD in Oud Gastel heb ik als enorm prettig ervaren. Een extra opmerking heb ik nog wel, stap alsjeblieft af van les blokken van 4 uur. Ondanks dat het leuk is om langer te rijden, leer je het meeste als je ook tijd krijgt om al die indrukken en opmerkingen te verwerken. Ik merkte pas dat ik een hoop geleerd had als ik de volgende keer op de motor zat. Die interval dien je vaker te krijgen en daarmee zullen ook meer leerlingen gebaat zijn. Al met al kan ik niet negatief maar ook niet positief zijn over jullie. Wat eigenlijk gewoon jammer is. Alsnog bedankt voor de snelle resultaten!

Zeer deskundige opleider

De instructeurs, Frank, Efri en Bart hebben mij zeer kundig en op een leuke manier les gegeven. De verkeersschool heeft een mooi eigen terrein waarop gelest kan worden. Zeker aan te bevelen voor iedereen.

Ik vind heel goed

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Code 95 weekpakket
  • Bij welke vestiging heb je een opleiding of cursus gevolgd? Naaldwijk

Goede duidelijke instructies van de motor instructeurs.

Doordat je bij de AVB lessen maar met max. 5 cursisten bent krijg je goede begeleiding. De lessen zijn steeds 4 uur lang (zowel AVB als AVD) wat ik als prettig heb ervaren.

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!