2 sterren: slechter dan verwacht

mogelijkheid om lzv te doen snel beschikbaar

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

hele goeie ervaring met jullie ik ga ook mijn vrachtwagen rijbewijs halen bij jullie en cursus VR1

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kan goed met de instructeur (jos thijs ) overweg. Hij geeft goede tips en uitleg . Een toffe kerel .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is vooral erg duidelijk. Je weet waar je aan toe bent, en hoe het in elkaar zit. Dit geeft een soort ordening in het hoofd. En dan zijn ze ook nog eens allemaal heel erg aardig en behulpzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn eerste contact met de rijschool was met Stefan Sperber, die meteen een goede indruk bij mij achterliet. Ik werd op een vriendelijke, duidelijke manier te woord gestaan. Nadat ik besloot met uw rijschool in zee te gaan, kreeg ik ook steeds via de mail alle afspraken bevestigd en alle afspraken werden vrijwel meteen nagekomen. Ook de lessen werden op een prettige manier gegeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fijne verkeersschool met goede instructeurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke lessen, goede lesgeving.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer vakbewame en plezierige manier van les geven zowel in theoretische als praktische gedeelte van het rijbewijs C. Alleen moet ik nog de code 95 doen, maar dit zal op dezelfde manier gebeuren, hier heb ik de volste vertrouwen in. Dus mijn ervaring bij jullie is zeer positief. daarvoor mijn hartelijke dank

4 sterren: goede service, goed behandeld

Martijn was altijd 5 minuten te vroeg perfecte kerel. Gezellig in de auto. In 1 x geslaagd top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een uiterst positieve ervaring bij Verkeersschool Willem Verboon. Zeer vriendelijk personeel die een top planning voor je maken! P.s. De theorie cursus is zeker een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was een goede ervaring. Helaas was ik de eerste keer gezakt. De tweede keer gelukkig wel . De instructeur probeerde je goed te helpen.

super nette mensen en hart voor de zaak zo ervaar ik het

super nette mensen en hart voor de zaak zo ervaar ik het

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professionele organisatie met een persoonlijke benadering :-) Goede motor rij-instructeurs! Had eerst mijn twijfels bij 2 verschillende instructeurs, maar dat was nergens voor nodig. Ze zijn beiden professioneel en goed in hun werk en ook nog eens erg sympathiek!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet te veel leerlingen bij 1 rijinstructeur, hierdoor is het moeilijk om lessen te plannen , verbetering van de administratie, er ging veel mis bij de incasso betalingen van de lessen, werden vaak dubbele lessen afgeboekt zodat je er zelf weer achteraan moest om dat geld weer terug te krijgen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer fijne dagen gehad met veel lol en geslaagd voor de lzv kom zeker terug voor me heftruck wacht op oproep

4 sterren: goede service, goed behandeld

het halen van mijn rijbewijs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb bij Willem Verboon veel geleerd, in alle rust en met veel aandacht van de instructrice Roos met als resultaat eerst mijn brommerrijbewijs en later mijn autorijbewijs. Ik beveel deze rijschool aan iedereen aan en vooral voor de leerling die iets meer aandacht nodig heeft!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb les gehad in een touringcar. De koffiepauzes om de 2.15 uur waren zeer welkom. 4,5 uur les achter elkaar in een touringcar zou idd net te lang zijn... klasse !

4 sterren: goede service, goed behandeld

willem verboon heeft zich het beste voor met de desbetreffende persoon die de opleiding aan gaat en laat dit zichtbaar merken door duidelijk met klanten om te gaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

leerzamen lessen. allemaal even vriendelijk

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!