4 sterren: goede service, goed behandeld

goede rijschool, die klaar staat om je te helpen. kan jouw instructeur niet, wordt je niet afgebeld maar krijg je een andere instructeur. Hierdoor leer je weer andere dingen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede instructeur, veel kennis. En altijd gezellig:) Altijd duidelijke informatie over lestijden, en rekeningen van lessen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de instructeurs zijn niet altijd op tijd, maar de kwaliteit en de invulling van de lessen zijn wel goed

perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie rij instructeurs, altijd vriendelijk en behulpzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

jos is lief en duidelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nog net voor mijn 60e verjaardag heb ik mijn rijbewijs gehaald. Wat een geweldige instructrice is Henny van Oostende van Van Vught. Zonder haar persoonlijke inzet en steun was mij dat nooit gelukt. En het was nog leuk ook! Voor het overige ook niets dan lof voor Van Vught. Ook de theorieopleiding is top! Prima communicatie en prettig telefonische contacten. Op de website is alle informatie te vinden en via eigen cursisteninlog vind je alle informatie over de geplande rijlessen. Kortom een echte aanrader!!

Goed bedrijf , leuke mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima. Vakbekwame instructeurs, plezierige sfeer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erwin is een goede en duidelijke instucteur en verder heb ik alles positief ervaren zoals de cijfers ook aangeven. Bedankt en groeten, Patrick Kooijman

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Instructeur dhr Henk vd Berg heeft me optimaal begeleid en geinstrueerd inzake de praktijk van het taxirijden. Als ik hem niet als begeleider had gehad dan zou mijn examen niet zo zijn gelopen. Hem komt de eer toe dat ik ben geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring met dit bedrijf, aardige mensen, en prima opleidingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

heb goede ervaringen op gedaan met lessen van Casper!

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!