4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb het er erg naar me zin gehad

ROC opleiding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Theorie les materiaal zou wat beter kunen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze dochter heeft de lessen goed ervaren en de instructeur zeer vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

De lessen waren best goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had voor mijn gevoel geen betere opleiding voor de motor kunnen hebben. De dienstverlening van het bedrijf was altijd vriendelijke en efficiënt en de lessen zeer leerzaam. Je wordt rustig en degelijk voorbereid op de examens en de instructeur geeft vriendelijke , maar duidelijke en heldere feedback. Kortom, op een no-nonsense manier op weg naar een rijbewijs.

Goede instructeur

4 sterren: goede service, goed behandeld

mark laat je proef ondervindelijk oefenen. ik heb dit als fijn ervaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi gebouw, schoon gebouw, goed boek, aardige docenten, op tijd, prima balie + Marlies!!, prima leslokalen, fijn incl. lunch.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betere communicatie op kantoor. Moest zelf achter mijn reserveringen aan omdat het op kantoor onderling niet door gegeven was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het eerste half jaar heb ik rijles gehad van Casper. Omdat hij een aantal keer niet beschikbaar was, kreeg ik steeds een verschillende rij instructeur. Dit vond ik erg vervelend omdat ik totaal niet vooruit ging en steeds maar bijzondere verrichtingen oefende. Ik had bijvoorbeeld al 15 lessen gehad en had nog steeds niet op de snelweg gereden. Hier baalde ik erg van en heb een hele poos toen niet meer gelest. Uiteindelijk vond ik de moed om weer te beginnen en kwam ik bij Martijn. Martijn gaf mij me zelfvertrouwen weer terug. Dit was precies wat ik nodig had. Ik ben erg blij met de begeleiding die ik toen kreeg. Als ik terug kijk op de eerste periode had ik eerder moeten overstappen naar een andere instructeur die wel mij die structuur kon geven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede communicatie, leuke mensen. wordt goed naar je wensen geluisterd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke, goede rijlessen van leuke instructeurs. Goede voorbereiding op het praktijkexamen, zeer tevreden! Theoriecursusdag was ook erg nuttig!

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!