5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke rijschool, goede lessen en aardige mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Papa en mama hebben ook bij Willem gelesd. En die waren in 1 keer geslaagd, dus ik hopelijk ook

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als iemand voor theorie is geslaagd zeg dan dat ze een coachpas aan moeten vragen als de bestuurder nog geen 18 is dit voor komt elende

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede ervaringen met lessen, en begeleiding. De instructeur (Niels) was erg goed, en duidelijk. Enkel vind ik de prijs wat duur. Ook voor een AVB les welke je soms met 3 andere deelt, betaal je de volle mep. Dit kan beter vind ik.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Theorie in een keer gehaald. Goede theoriecursus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne serieuze rijschool, waar je van op aan kunt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de 10-daagse rijopleiding gedaan en ben in 1 keer geslaagd. Je rijdt dan binnen twee weken zo\'n veertig uur. Dat zorgt er voor dat je gemiddeld zo\'n 4 uur per dag lest, maar de tijd vliegt zo voorbij. Ik heb heel veel geleerd en alles werd duidelijk en goed uitgelegd aan de hand van voorbeelden en situaties die ik zelf al mee had gemaakt. Ik vond het echt super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel tevreden over verkeersschool Verboon, er wordt goed voor je gezorgt. Zelfs de lunch werd verzorgt. Geen klachten hier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede instructie en focus op aandachtsgebieden. Door duidelijk de knip te maken in 2 dagdelen in plaats van 1 dag lessen en examen wordt er ook bereikt dat sprake is van een stuk bewust worden en de mogelijkheid om zaken te laten bezinken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een 10 daagse cursus gevolgd. Het lijkt erg veel om 4 uur lang te moeten autorijden. Onder leiding van Thomas vloog de tijd en had ik iedere keer weer zin om te rijden. Ik heb in korte tijd een hoop geleerd en mocht op mijn verjaardag afrijden. Super bedankt voor alles. Jesper

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is uitstekend. Goede begeleiding en omdat het rond het praktijkexamen problemen gaf met het CBR hebben ze alles op alles gezet om mij te helpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Altijd stipt op tijd wat betreft thuis of op school ophalen, goede vakkennis waardoor ik nu zeker ben op de weg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurige cursus john van akkeren is een hele goede instructeur

N/A

perfect, zeker aan te bevelen

Prettige samenwerking

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer ontspannen, je rijbewijs halen met oog voor kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede instructie, mede waardoor ik het AVB en AVD de eerste keer heb gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantgericht denken en handelen. Fouten worden goed hersteld. Vakbekwaamheid instructeurs is goed.

Zeer goede uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

super team !!die mogelijkheden creeerd.

goede service, goed behandeld

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!