Tijdens mij lessen heb ik de mogelijkheid gekregen om goed om minpunten te verbeteren in mijn rijgedrag en alles werd goed en duidelijk uit gelegt en de communicatie was erg pretige
In een dagen heb ik mijn C1 rijbewijs gehaald. Dat was een hele dobber. Gelukkig had ik Fred Verlaan als instructeur. De sfeer in de vrachtwagen was ontspannen en plezierig ondanks dat ik veel moest leren. Met positief gevolg, ik ben in 1x geslaagd
Sinds september 2024 ben ik begonnen met lessen bij Irene. Iedere rijles was eigenlijk een klein feestje met zo'n gezellige instructrice in de auto! Los daarvan waren de lessen erg fijn en duidelijk. Vandaag, 15 mei 2025, heb ik mijn rijbewijs dan eindelijk gehaald. Irene, bedankt voor de top lessen!
Het was een gezellige groep en niet te groot. Er was een gezellige sfeer en voldoende leerstof. Het praktijkgedeelte was super.
Zeer leerzame lessen waarbij alles op een rustige manier uitgelegd werd
Fijne ervaringen, leuk bedrijf, zeer professionele begeleiding!
Alle mensen daar ontmoet vriendelijk en prettig in de omgang. instructeurs en kantoor mensen. Bus rijles gehad van zowel Idriss als Remco. En van allebei het nodige geleerd.
Ik heb mijn rijlessen ervaren als iets positiefs. In het begin had ik veel last met opstart problemen het kosten mij veel moeiten om de auto onder controle te krijgen en te snappen wat ik nou precies deed! Mijn ervaring met rijlessen met Peter heb ik als heel positief ervaren! Peter is een hele rustig man. Legt alles rustig en op zijn manier uit! Is ook wel in voor een grapje! Dat kon ik altijd waarderen! Hij maakte van mijn foutjes altijd een leuke grapje, ipv dat je afgezeikt wordt. De manier hoe Peter alles over brengt vond ik echt prettig! Peter is ook altijd goed voorbereid! Heerlijke schone auto en erg zuinig op ze auto! Peter leef altijd in mij geloven! Hoe geduldig hij ook soms moest wezen met mij! Hij wist dat auto rijden ook voor mij weg gelegd was! En Jaa hoor, hij had gelijk! Ineens in een snel trein had ik alles te pakken en kreeg ik vol zelf vertrouwen! In 1x geslaagd! Wie had dat ooit gedacht!
Fijne dag gehad maar wist het meeste wel ,na 52 jaar werk ervaring , waar van 49 jaar als chauffeur ps ook lekker broodjes ed onder de middag, super dames
Hele fijne rijschool. Heldere communicatie. Super instructeur!
Rafi Bedankt voor alles, Was helemaal top. Ook voor koud 5 sterren man.
ik vond de begeleiding van Muriël erg fijn en duidelijk ze legt alles goed uit en geeft positieve feedback op puntjes die je kan verbeteren. Hierdoor ben ik ook in een keer geslaagd dus erg bedankt!!
Very good instructors , nice atmosphere.
Al jaren slagen we samen !
Prettige en goede nascholing. Altijd weer leerzaam.
Ik had mij geen betere instructeur kunnen wensen! Idriss, weet waar hij het over heeft en is didactisch gewoon geweldig! Na 5 lessen examen gedaan en in één keer geslaagd. C binnen en door voor mijn E. Ik weet van wie ik weer les wil hebben!
Goeie leraar en mooi gebouw, de stof wordt er goed ingestampt en vragen worden goed beantwoord.
Het ging op een vriendelijke en professionele manier ik had alleen met de rijlessen soms nog wel eens wat onduidelijkheid met aanwijzingen.
Duidelijke uitleg, goede oefeningen, fijne instructeur waardoor het een leuke en leerzame dag is geweest
Samen met instructeur Dries voor C rijbewijs gereden. Fijne man en duidelijke instructies! Alles in 1x gehaald inclusief code95. Als ik nog meer wil uitbreiden doe ik dat zeker weer bij Dries. Top!
Het lessen met Fred was en didactische reis die zo duidelijk en indringend was dat zelf het herbeleven leidde tot verdere ontwikkeling van het rijdrag
Ik ben nu enkele jaren lid van het Lely BHV team, wij krijgen onze herhalings training op locatie met realistische situaties voor ons, dit is heel prettig werken en we hebben hier als team ook het meeste aan. De instructeur werken we al jaren mee en heeft veel ervaring die hij ook probeert over te brengen, hij komt ook al vele jaren bij ons over de vloer dus hij weet ook hoe het bij ons werkt. All in all elk jaar weer een leuke praktische leer dag.
Waren 2 leuke dagen voor de cursus Adr. Alles is netjes geregeld , van lesmateriaal tot de lunch. En ook nog eens geslaagd in 1x.
De instructeurs zijn heel vakkundig, betrokken en doen echt hun uiterste best en tijdens rijden gebruiken ze elke minuut om je alles te leren om je te laten slagen. Bedankt! Idriss, Remco en Kenneth
Ik heb veel geleerd het werd goed uigrlegd alles en het waren top mensen die hier werken en hun ding deden
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!