N/A
Op mijn leeftijd (66) een rijbewijs A halen is niet zo gebruikelijk. On mijn jonge jaren heb ik veel gerommeld met opgevoerde bromfietsen. Ik rijd al tientallen jaren schadevrij in een personenwagen en geniet dan ook een maximale no-claim. Ik verwachtte niet veel nieuws te leren toen ik besloot om motorrijlessen te gaan nemen. Niels Hagemeijer heeft me veel meer geleerd dan ik verwachtte. Ik zie hem als een zeer goede leraar, vooral vanwege zijn vriendelijke, respectvolle, deskundige en duidelijke manier van optreden.. Mijn verkeersinzicht is opgefrist en verbeterd. De vriendelijke en precieze benadering vanachter de servicebalie vind ik perfect. Het is fijn om online een agenda beschikbaar te krijgen.
Beste Marcel, Bedankt voor je beoordeling en fijn dat u alles zo goed ervaren heeft. Ook bedankt voor de tip!
Hey Roberto, Fijn dat je alles zo goed ervaren hebt. Hartelijke bedankt voor je beoordeling!
Beste Stef, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Hartstikke bedankt voor je beoordeling en tot bij digitale tachograaf!
Beste Benjamin, Hartstikke bedankt voor je beoordeling en fijn dat je zo veel van Richel hebt opgestoken en hij je zo goed heeft geïnstrueerd! Ik zal de complimenten overbrengen en heel veel veilige kilometers toegewenst!
Hey Terry, Bedankt voor je beoordeling en ik ga een mooie kroon kopen voor Peter!
Beste Hicham, Bedankt voor de beoordeling en goed om te lezen dat je het bij ons als hulpvaardig en goed hebt ervaren.
Zeer professioneel en klantgerichte instelling. Streven naar hoge kwaliteit.
Beste Richard, Bedankt voor je beoordeling en goed om te lezen dat je naast de goede cursus het bij ons ook als plezierig ervaart.
N/A
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!