N/A
Beste Leo, Wat fijn om te lezen dat het u bij ons goed is bevallen. Bedankt voor de beoordeling! De complimenten zal ik doorgeven aan Peter! Nogmaals bedankt!
Beste Marcel, Bedankt voor de beoordeling en fijn dat de cursus u goed is bevallen.
Beste Luca, Hartstikke bedankt voor je beoordeling. Ik heb Wim er gelijk tussen gezet en de complimenten geef ik ook door aan Wim. Heel veel veilige kilometers toegewenst!
super bedrijf iedereen is vriendelijk en het is een bedrijf waar ik graag kom
N/A
Beste Maarten, Fijn dat de cursus zo goed is bevallen. Bedankt voor je beoordeling en uiteraard veel vaarplezier toegewenst!
Beste Richard, Hartelijk dank voor uw beoordeling en goed om te lezen dat u ons bedrijf aanbeveelt! Ik zal Peter de complimenten overbrengen.
Ik heb op een heel vriendelijke manier auto rijles gekregen, er werken hele aardige mensen.
Beste John, Fijn om te horen dat u ons bedrijf aanbeveelt en hartelijk dank voor uw beoordeling. Uiteraard ook bedankt voor de tip. Dit kunnen wij weer meenemen om in het vervolg de cursus nog beter aan te bieden! Veel vaarplezier toegewenst!
Beste Paula, Wat fijn om te lezen dat u de cursus BHV als prettig hebt ervaren. Bedankt voor uw beoordeling en hopelijk tot ziens!
Beste Jac, Spijtig dat u alles zo hebt ondervonden, maar in ieder geval bedankt dat u de moeite hebt genomen voor uw recensie. Hier kunnen wij wat mee. Bedankt voor de tip!
N/A
Hey Patrick, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat het je bij ons is bevallen! Ik zal meester Peter de complimenten geven haha.
Beste Aren, Bedankt voor de beoordeling en goed om te horen dat het goed bevallen is bij ons!
Beste Suzanne, Hartstikke bedankt voor je beoordeling en super dat je het zo goed ervaren hebt. Veel veilige kilometers toegewenst!
Beste Richard, Bedankt voor je beoordeling en natuurlijk goed om te lezen dat je alles goed ervaren hebt!
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!