4 sterren: goede service, goed behandeld

Enthousiaste ontvangst , goede communicatie betreft het schema met het balie/kantoor personeel . Prettige ongedwongen sfeer . Instructeurs met hart voor hun werk .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fijne en goed georganiseerde omgeving die mee gaat met de tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ja erg goed gezellige mensen en duidelijke uitleg en genoten van de les

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en professioneel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn positief. Vriendelijk personeel en topmateriaal, dat laatste volgens mijn inzicht.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en professioneel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en erg vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het begin moest ik wennen. Vooral door mijn eigen onzekerheid. Na het gesprek met Martijn en later met Benjamin had ik het gevoel dat ik meer leerde. Het ging beter en beter. De planning van Benjamin sloot uiteindelijk goed aan. Tien minuten voor het examen zei Benjamin: \"Luister, ik heb leerlingen gehad die slechter rijden dan jij en zij haalden toch hun rijbewijs\". Deze zin zorgde er uiteindelijk voor dat ik het rijbewijs heb gehaald. Service en klantvriendelijkheid is echt heel erg goed. Ik ben aan de telefoon ontzettend goed geholpen en ook het plannen van de afspraken verliep soepel en snel. Vooral het moment van afrijden is erg goed gedaan. Ik heb er veel aan gehad! Het bedrijf straalt een bepaalde rust uit en is zelfverzekerd. Ik geef Benjamin voor deskundigheid een 8.0. Vooral omdat het een beginnend instructeur is en ik vooral de maandagmiddag niet effectief vond. Benjamin heeft het ruimschoots goedgemaakt. Vandaar de 8.0. Prijs/kwaliteit vind ik lastig. Ik heb geen referentie. Lesvoertuig een 9.0. Ik vind dat de auto achteruit schokkend rijdt. Benjamin zegt dat ik te weinig gas geef, maar dan ga ik weer te snel. Achteruit vond ik niet prettig. Voor de rest een prima auto! Ik geef Benjamin een 10 als instructeur. Ik ben zelf docent en ik weet dat leerlingen sneller leren als er een klik is. Ik heb Benjamin als erg prettig in de omgang ervaren. Een aardige kerel en dus fijn om mee te lessen. In september wil ik voor C. Ik zou dan graag weer met Benjamin willen rijden. De inrichting vind ik prima. Maakt met echt geen **** uit...

gewoon goed

Super!

Geen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van Vugt is een fijne rijschool, met vriendelijke, begripvolle, en hulpvaardige medewerkers.

voldoende, een redelijke ervaring

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!