Veel dingen waren voor mij niet duidelijk voordat ik bij DON ging rijden door Irene zijn die duidelijk geworden (bijvoorbeeld het gebruik van mijn buitenspiegels bij het parkeren) Later kom ik vast terug voor de schakel rijbewijs
Marc ,ik heb veel van je geleerd. Je was prettig in de omgang.
Informatief
Leerzaam,gezellig,goede ervaring
Goeie ervaring ervaren, top leraren, goeie communicatie.
Ervaren opleiders, gezellige week gehad!
Prima ervaring mede door frank en mark, goed opgeleid voor mijn c rijbewijs bedankt mannen
De opleiding was goed geregeld, je werd optijd op de hoogte gebracht als er dingen veranderde, fijne intructeur, legt alles goed uit, en er is ruimte om fouten te maken, fij matriaal om mee te werken ziet er goed onderhouden uit
Super rijschool met instructeurs die de tijd nemen voor je. Duidelijke uitleg en een fijne sfeer. Dankzij Michael en Frank mijn C rijbewijs binnen. Dankjewel voor de leuke lessen...
voor een mooie rustige en duidelijke opfrissing dag kan je prima bij Don opleidingen zijn.
In één keer geslaagd voor mijn AVB en AVD examen dankzij de goede instructies. Fijne en betrouwbare rijschool!
Dank zij frank zopfi zijn goede lessen kan ik nu genieten van mijn motor rijbewijs
Nadat ik mijn motivatie kwijt was(begonnen bij andere rijschool) hebben ze bij Don mijn weer enthousiast gemaakt, met als resultaat nu mijn busrijbewijs. John en Rolf super bedankt
Zeer goede opleiding
Super goede uitleg, en ruim de tijd genomen
Ben blij dat ik ben geslaagd. En ik heb veel geleerd
Maandag: Digitale Tachograaf veel nuttige informatie gekregen. Dinsdag: HRN D praktijk 18:00 tot 21:00 gereden, was niet veel verkeer. maar toch wel goede adviezen gekregen. Woensdag: Verkeerseducatie Heel veel informatie gekregen, redelijk interessant Donderdag: Sociale Veiligheid en omgaan met agressie De opzet van de cursus viel tegen, kan beter georganiseerd worden misschien een figurant inhuren voor een duidelijke rollenspel. vrijdag: EHBO Onderweg Een hoog en kwalitatief leerzame cursus.
Super goede cursus., met voorbeelden waardoor je het extra goed gaat begrijpen.
Alles was geregeld we konden zo beginnen alles eerst goed uitgelegd
Heb veel van de BHV cursus op gestoken vooral het verbinden van wonden en we hadden inspraak van waar onze voorkeur naar uit ging bij de cursus omdat dan te oefenen, dat vond ik top!!! Weet alleen de voornaam Gerard achternaam helaas niet.
Instructeur Rolf was erg prettig. Hij gaf een rustige duidelijke en geduldige uitleg. Vol vertrouwen had ik een les in tractor rijden. Mijn grote wens! Dank je wel voor deze unieke ervaring!
Goede met rijles bij het motorrijden vooral bij Frank en efrie
Lieve mensen, goed geholpen en goed kunnen leren wat ik zou verwachten. En geslaagd!
Gezellige dag buiten n klein ongelukje
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!