• Prijs/kwaliteit N.v.t.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring was uitstekend! Voor vragen en advies kon ik altijd bellen en werd het probleem vrijwel altijd direct opgelost. Uit school kon ik gewoon op het station opgehaald worden en samen met de rijinstructeur werd er naar de dagen en lesuren gekeken wanneer het beste uitkwam. Ik ben zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne rijschool,om te lessen ,ook fijn kleine groep,om te oefenen,en daarna af te rijden met scooter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed rijschool en en leuke en aardige instructeurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 2000 rijbewijs B al behaald in G'Berg. Maar inmiddels is deze rijschool uitgegroeid tot een groot bedrijf. Desondanks een fijne rijschool gebleven, no nonsense. Aardige mensen op de planning, de instructeurs die ik heb gehad waren ook allemaal prima. Mark, Martijn en Leo bedankt voor alles!

voldoende, een redelijke ervaring

Goed!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima . Gast vrij

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en mooi bedrijf ,\r\nVeel aan de cursus gehad met als gevolg te zijn geslaagd voor vca.\r\nAlleen de lunch in de kantine kan beter geregeld.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door het project van GJ Personeelsdiensten ben ik bij DON opleidingen gekomen en ben zeer tevreden over jullie, zowel de theorie lessen van Henk als de rijlessen met Cees.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 opleidingen gedaan bij Don. En door goeie deskundigheid voor alles in 1 keer geslaagd :)

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf redelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

rugleuning was niet ideaal in de Yaris

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niels Hagemeijer is een absolute vakman op het gebied van motorinstructie en alles wat daaraan gerelateerd is. Hij heeft veel ervaring omdat hij vrijwel alleen motorinstructie geeft. Die ervaring merk je ook duidelijk in zijn lessen en dat geeft een leerling natuurlijk ook een extra voordeel. Bij hem weet je bovendien altijd waar je aan toe bent. Zowel de goede maar juist ook verbeterpunten licht hij duidelijk toe in een open en relaxte sfeer. Kortom: als je een goede motorrijopleiding wilt, zoek dan niet verder. Gewoon Niels Hagemeijer bellen! Ter onderbouwing van mijn aanbeveling: Theorie in 1x, AVB in 1x, AVD in 1x. Een uitstekende score, al zeg ik het zelf!

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!