n v t

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

in het lokaal waar zaten scheen de zon prexies binnen waar door we de dia's niet goed konden zien En ik persoonlijk hou van duidelijkheid en bij binnen komst een bordje in de hal waar b.v. op staat in de kantine voor bepaalde cursussen wachten tot u word geroepen voor de cursus. Verders vond ik het een geslaagde dag

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede instructeurs en ze blijven kalm onder alle omstandigheden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met deskundige instructeurs.\r\n

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze geven een goede uitleg over waar je goed op moet letten en zijn fijne mensen om les van te krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wolfert hartelijk dank voor de strakke planning, en Henk ik heb het echt met jou getroffen! Jouw militaire discipline en scherpte heeft ervoor gezorgd dat ik in korte tijd ben geslaagd. Ton jij bedankt voor de praktijk code 95 en die ene les in de spits! Goed bedrijf, door fantastische mensen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede telefonisch kontakt. Leuke en gezellige instructeurs en deskundig. Herexamen wel duur, daar schrokken we wel van maar gelukkig geslaagd in 2 keer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima bedrijf goeie instructeur veel gelachen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben bij Van Vugt gekomen om mijn T - Rijbewijs te halen, de rijlessen waren zeer leerzaam, veel geleerd, twee erg goeie rij-instructeurs met veel humor die mij veel hebben geleerd.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super gezellige instructeurs, goede service als er iets is, er wordt snel naar een oplossing gezocht. Ook vond ik het erg fijn dat ze ook een vervanger proberen te zoeken die bij je past als je eigen instructeur niet kan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn derde opleiding bij van Vugt, E achter B, een aantal jaar geleden, C en nu E achter C. Bijzonder behulpzame en vriendelijke medewerkers op kantoor. Mijn twee instructeurs vriendelijk, zeer vakkundig en ervaren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijlessen gevolg en theorielessen gekregen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dhr. Dennis Boogaard is een buitengewoon goede instructeur. Zijn rustige houding en wijze van les geven maken dat de lessen informatief en gezellig zijn. PS. de vraag m.b.t. telefoongebruik onder de les is niet van toepassing voor Dennis. Hij was zeer professioneel in deze.

N/A

perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaringen met het bedrijf zijn prettig en goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben er wel van overtuigd dat voor een kandidaat met totaal geen ervaring en/of gevoel omtrent de te leren praktijk een kleinere klas beter was geweest! Helaas tot twee keer toe was het verkeerd gegaan met de inschrijving! In het mail-verkeer en de bevestiging was de eerste lesdag op donderdag 1 februari en de tweede op woensdag 7 februari, zowel in de mail bij mij thuis als bij mijn werkgever! Blijkbaar was het hier verkeerd gegaan want op donderdag 25 januari werd er contact opgenomen door U waarom ik niet op de cursus was? De tweede cursusdag, woensdag 7 februari, stonden ik en een andere kandidaat niet op de lijst waardoor de groep groter werd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed! Prijs kwaliteit verhouding prima. Wat opstartproblemen door het gebruik van een nieuw systeem maar verder geen last van ondervonden. Persoonlijke benadering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg fijne rijschool met hele toffe instructeurs.

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!