4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer te vreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief

2 sterren: slechter dan verwacht

Een LZV instructeur die zelf ervaring heeft op de weg.gaf heel warrig uitleg en vaak de verkeerde aanwijzingen.Haalde nogal eens links en rechts door elkaar met de uitleg tijdens het achteruit rijden.niemand is te oud om te leren maar in zijn geval zou hij zich eens moeten verdiepen in het werk van een beroepschauffeur.ook lijkt het me een pre als je les geeft op lzv dat je er zelf ook mee uit de voeten kan.Dus mijn ervaring is helaas slecht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig personeel, mooi nieuw materiaal, prima faciliteiten, alles onder 1 dak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf met kwaliteit spullen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Opleiding voor heftruckcertificaat gevolgd, de instructeur had er een leuke dag vullende cursus van gemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer gerenomeerd bedrijf, met enthousiaste ondernemers, en personeelsleden. Een schitterend strak en modern wagenpark, waar je met plezier in gaat lessen. Ik heb drie instructeurs mogen meemaken, en beseft dan dat er onderling een mooie teambuilding is. Ook de administratie komt zeer plezierig over. Ze doen hun best je tevreden te houden, en staan open voor iedere vraag. Ik mocht de meeste lessen ontvangen van Dick P. Zeer sympathieke man, die DON opleidingen op handen draagt. Ik zou 1 tip ter verbetering kunnen verzinnen. iets meer duidelijkheid scheppen naar nieuwe leerlingen over de inhoud van het theorie gedeelte. Het zou prettig zijn als je les volgt van het gedeelte waar je dan als eerste examen in gaat doen. daarna de vervolg les, en dan examen twee, en dan een vervolg les en aansluitend examen drie. Ik snap ook dat dit misschien niet mogelijk is. Maar theorie is voor vele cursisten best wel een pittige stof. Ik heb zelf gevraagd of mijn examens die op 1 dag stonden verspreid konden worden. dat was geen probleem. Toe andere cursisten dat van mij hoorde, wilde ze dat eigenlijk allemaal wel graag. Dus geen kritiek, maar een verbeter tip :-) Vandaag geslaagd voor de C, nu omweg naar de E en de D. Toe ik was geslaagd vanmorgen, kreeg ik een zeer leuke attentie. Ook dat zeer gewaardeerd. DUS: Ga zo door !!!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super Goed, zou ik aan iedereen aanraden. \r\nGoede begeleiding en heel duidelijk met praktijk oefeningen.\r\n Hij gaf mij heel veel kansen om te oefenen en te leren, dat vond ik zo fijn van deze rijschool en de instructeurs waren super goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het volledige pakket van code 95 gevolgd. dit is ingevuld voor de vrijdag 4 mei maar geld voor het hele pakket wat ik gevolgd heb. Ik heb er erg tegenop gezien maar elke instructeur en de hele omgeving hebben er voor gezorgd dat de week omgevlogen is! Waarvoor dank

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed hoor

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring met dit bedrijf is goed. Vriendelijk personeel en een prachtige vestiging. Instructeurs (motor) zijn kundig en weten de combinatie serieus leren met humor goed te combineren. Als iets onveilig of niet naar behoren gaat hoor je dit ook duidelijk, wat ik persoonlijk als zeer positief ervaar. Deze mensen willen niet anders dat je voor de eerste keer slaagt, maar bovenal dat jouw veiligheid nooit in het gedrang komt. Ik wil hier nogmaals mijn complimenten over geven. Mustapha, Killian en Tjeerd zijn instructeurs die hun vak verstaan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dinsdag praktijkrijden \"Het nieuwe rijden\".

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!