N/A

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed heb 2 jaar geleden ook les gehad vca aed/reanimatie was zeer goed de Fabiola was super vakkundig en een vlotte manier van lesgeven waar je iets van opsteekt !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede en duidelijke docenten. Wellicht dat ik in de toekomst ook de volledige ehbo cursus wil volgen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke opleiding VCA Vol gedaan

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aflaten gaan zonder dat je het eigenlijk goed begrijpt vind ik niet heel goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top vca curcus gehad met onze leraar richard \r\nAardige vent grappig en ging vlot door de stof heen ik ben geslaagd dus ik ben tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en vriendelijk personeel.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top uitstekend. Goede rijschool. Erg klantvriendelijk

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eigenlijk alleen maar positieve ervaringen zal Don zeker aanbevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klant vriendelijk, bedrijf heeft een mooie verzorgde uitstraling.\r\nJe merkt dat de instructeurs er met plezier werken, af en toe een dolletje onderling.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs heb ik een reanimatiecursus gevolgd, ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de cursus en de cursusleider.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer prettig ervaring met dit bedrijf. Ik heb in januari 2014 opnieuw mijn taxi papieren moeten halen. Ik had ze al in 1997. Maar door de nieuwe regelgeving moest ik helemaal opnieuw examen doen. Zowel de theorie als de praktijk. Gerard van der Pol was toen mijn docent, bij Don opleidingen. Zeer prettige docent met veel ervaring. Nu heb ik bij jullie ook de cursus reanimatie gedaan. En geslaagd. Mijn docente was Fabiola Gans. Ook zeer goed en veel ervaring.\r\nGa zeer zeker vervolgcursussen volgen bij jullie. En de locatie van het bedrijf ervaar ik als zeer prettig. Het straalt professionaliteit uit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een leuke gezellige en heel leerzame middag.\r\nFabiola leerde mij erg veel en ze was op een leuke manier toch streng toen het op het reanimeren aan kwam op de pop. Deed je het niet goed moest je het net zolang met de goede begeleiding van haar doorgaan tot je het wel doorhad. nu weet ik zeker dat in geval van ik de goede technieken en hoe te handelen van haar heb geleerd.\r\nZo een vrouw weet echt heeel goed waar ze het overhad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst en goede service. Goede opleidster

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Don opleidingen heeft mij een jaar geleden erg goed geholpen met het aanvragen van een scholingsvoucher, maar helaas was het budget al snel op. Besloten om toch het C rijbewijs te gaan behalen en na de intake kreeg ik een goed advies om het traject te starten. Helaas bij de eerste keer gezakt, maar kon daarna toch snel weer opnieuw afrijden. Ik kreeg sterk het gevoel dat DON het best voor mij voorhad zeker gezien de offerte voor de herkansing waarbij IK in de lead was. Medewerkers zijn goed bereikbaar en groeten ook altijd! Mijn instructeur was Dennie en kan deze bij iedereen aanbevelen. Dennie is deskundig, streng, geeft advies waar nodig en maakt een dolletje als het kan. Dennie wist ook precies aan te geven waardoor ik gezakt was en had bruikbare tips ter verbetering. Dennie wist precies nog de gereden route. Wat misschien nog wel het meest heeft geholpen bij de herkansing is dat Dennie mij tot rust heeft kunnen brengen en dat de examenstress veel minder werd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is en heel goed leer bedrijf hoe ik het wou pasten jullie zich er op aan en super klantgericht bij binnen komts aan de balie als je iemand tegen komt exht en top bedrijf ga zo door

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede berijkbaarheid rustige ervaren instructeur na een ernistig ongeluk waar ik bij betrokken ben geweest hebben we een gesprek gehad hoewel slachtofferhulp het afrade toch mijn verhaal bij marc gedaan en het heeft geholpen door met hem samen toch te gaan rijden gewoon top 👍🏻

4 sterren: goede service, goed behandeld

duidelijke uitleg en goed tempo

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!