perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is erg positief. \r\nIk heb eerst van Jelle les gehad daarna van Mariska en 2 top instructeurs veel van geleerd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring top bedrijf \r\nWerknemers zeer betrokken

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top het gebouw is netjes en ze zijn er erg vriendelijk

• Service N.v.t.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, duidelijke cursus en een goed resultaat

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief. Verhelderend andere benadering dan gewend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geregeld en alles goed uitgelegd
  • Lesmiddelen

Duidelijke en zeer goed gerichte uitleg over de taxi branche

De rijles op de zaterdagmorgen was zeer leerzaam en verhelderend voor wat er allemaal in de taxi wereld om gaat en de rij instructeur (Frank) vuurde talloze vragen op me af waar ik nooit geen weet van had gehad. Super veel aan gehad met het praktijk examen de donderdag daarop, waarvoor ik nog een uurtje praktijkles kreeg met ook nog een paar vragen die tijdens het examen terug kwamen. Dus al met al heel leerzaam geweest. Met vriendelijke groet, Gijs de Geus O ja, was geslaagd de 1e keer.

Goede rijschool

Een goede rijschool met vriendelijke instructeurs

Gezellig

Vind het jammer dat je tijdens lessen kan ziener merken wie er ervaring op de weg heeft , en wie totaal niet .

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, netjes, Verzorgd
  • Lesmiddelen

fijne docent die de groep duidelijk leert wat ze nodig hebben om het certificaat te kunnen halen

fijne lessen, goede rustige locatie en prima lunch

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed begeleid, vriendelijke praktijk gerichte mensen, top\r\n\r\n

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Opleiding code 95 gedaan een pakket van 5 dagen via Post-Kogeko gedaan.Bij aankomst Opleidingen Don had ik er een goed gevoel bij alleen al de uitstraling buiten o.a de auto\'s en het binnenkomen. De koffie staat klaar en de docenten zijn vriendelijk en er hangt een goede sfeer. De lokalen zijn prettig om les in te krijgen en er werd ook ruim voldoende les gegeven waar je wat mee kan, de docenten deden het helemaal goed en niet te vergeten de lunch, ook deze dames deden goed hun best, het was goed en smakelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na lang nadenken toch een (klein) minpuntje:\r\nDe houten lepels (en zogenaamde messen) zijn onprettig om te gebruiken. Minder belastend voor het milieu, dat wel, maar zoek svp een beter alternatief?\r\nEn ik ben echt niet de enige die dit zo ervaart.\r\nVerder niets dan lof.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een geweldig bedrijf met geweldige medewerkers, behalve Ene Hans die mij 3 uur rijoptimalisatie heeft gegeven op de bus. \r\nTijdens de rit ging het wel!, maar de dagen erna kon er geen groetje meer vanaf en voelde ik mij enigszins ongemakkelijk tijdens zijn aanwezigheid!\r\n Mocht er iemand zijn die niet binnen deze prachtige onderneming past is hij het!\r\nAls er iemand is die ik een hart onder de riem wil steken en perfect past binnen de Don familie is Richard van de Berg een aanwinst en iemand die je door de vijf dagenlange droge stof mee weet te nemen!\r\nChapeau Richard!

voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bedrijf met mensen die weten waarover ze praten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! Zowel mijn autorijbewijs als mijn motorrijbewijs hier behaald. Leuke instructeuren met passie voor het werk.

N/A

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibel en denkt graag met je mee.
  • Lesmiddelen

Niet alleen opgeleid om het examen te halen, maar ook om veilig en vlot te rijden.

Voor motor AVB erg handig dat ze een groot terrein hebben waar alle oefeningen klaarstaan. Voor motor AVD wordt goed gelet op veilig en vlot rijgedrag.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb er goede lessen gehad en ook duidelijk. Ben zeer tevreden hoe het allemaal gegaan is. Duidelijke uitleg en punten waar je op moet letten.

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!