In één keer geskaagd voor mijn C rijbewijs, super fijne lessen gehad. Ook de administratie/planning was top, alle communicatie liep vlot en beter had ik het kunnen wensen. Ook de theorielessen waren perfect, het was keuk en binnen 2 weken was ik voor alle drie theorievakken geslaagd. Allen op de sfeer in de kantine heb ik wat aan te merken, daar zit in de pauze vaak een medewerker met een blauw oetje en onverzogt uiterlijk die de sfeer verpest, wat een misselijke man is dat. Hij maakt nare opmerkingen over zijn collega's, baas en cursisten die er misschien een beetje exentriek uitzien. Verkeersschool Trillin en met name Guido, Peter, Kenneth en Kim bedankt! Top!
het was een lange maar zeer gezellige dag. ik heb goede uitleg gehad en ik vond de overige mensen die ook bij Don werken zeer vriendelijk en gastvrij.
Kan je nog wat van opsteken!
goede instructeurs nemen alle tijd voor je.
Ik heb al rijdende veel geleerd en ben ook heel tof begeleid,ik had wat zenuwen,aardige opleider en die goed uitleg gaf en het gerust nogmaals deed.
Aardige en goeie instructeur
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!