Duidelijke informatie, goed geregeld, duidelijk lesmateriaal. Goed systeem via e-learning
Ik had een goede istructor. Hij had duidelijk verstand van zaken en er was ook ruimte voor een grapje op zijn tijd.
Leerzame theoriecursus.
Beste DON. Ik ben je familie en team dankbaar. Het leerproces was erg duidelijk en leuk. Sinds ik binnenkwam, was ik begroet en vriendelijk bediend. Mijn grootste voorliefde was taal. Ik woon vijf jaar in Nederland en het leren van verkeersregels kan een hel zijn in je moedertaal. Dankzij Joachim Franssen en mijn klasgenoten was het mogelijk om de CBR-examens met eerste aandacht te halen. Autorijden was geen stress. Samen met intructor Ruud de Visser was rijden leuk, leuk, leuk. Zijn grenzen van passie zijn ongelooflijk. Probeer de volgende keer het gevaar te vermijden en denk vooruit ... Bedankt aan jullie allemaal in DON. Je doet het geweldig. Gefeliciteerd met je verjaardag, ik wens je nog vele jaren succes toe.
instructeur was ervaren en inhoudelijk sterk.
Ik heb enorm veel geleerd van de instructeur. Was al 2 keer gezakt voor ik bij Don ging lessen. Een investering die het meer dan waard was. Dank aan de instructeur voor zijn enorme geduld.
Dik tevreden over het geheel!!
Zowel in de theorie als praktijk word je goed begeleid. Ik zou deze opleider aanraden en als ik in de toekomst nog een vervolg opleiding/rijbewijs nodig heb zou ik wederom voor verboon kiezen.
Ten behoeve van het praktijkexamen taxi heb ik op 17 oktober 2019 een 4 uur durende training gehad bij Verboon. De ontvangst was prima op een mooie locatie en een modern gebouw. De instructeur (Rene) deed het heel goed. Alles kwam aan bod. Goede casuistiek. Tijd voor een grapje. Zeer professioneel. Dank voor alles.
Ik heb fijne lessen gehad bij don! Met name heel blij geweest met mijn laatste rijinstructeur Rene
prettige en goede ervaring met de instructeurs hebben echt het beste met je voor. een top verkeersschool
Fijne dag
Heel goed
Breedvoerige uitleg t.a.v. alles wat met veiligheid te maken heeft.
Had korter en bondiger gekund. Spits de training toe op waar hij voor bedoelt is.
Weer ervaren dat BHV in een jaar aardig weg zakt, het komt wel weer boven als je er mee aan de slag gaat. Hopelijk is dat ook het geval in de praktijk.
Uitnodiging mag eerder ontvangen worden, ook vanuit eigen bedrijf
Qua kennis liep ik achter, er is veel veranderd op het gebied van verkeersregels. Tevens gelijktijdig aangemeld voor de code 95 ,de dag vloog voorbij
Ik heb het erg naar mn zin gehad en ik heb 10 leerzame rijdagen mogen mee maken. Over het algemeen super duidelijk, leuk personeel en een leuke opleiding! Groeten Remo Boers.
De cursussen zijn goed
dikke prima
Theorie en praktijk apart behandelen is een goed idee. Zo krijg je de aandacht die je nodig hebt
De instructeur geeft moeilijk les gaat te snel en de lessen zijn aan de lange kant
Doordat het theoretische gedeelte vaak ondersteund werd door praktijk voorbeelden (cq gevaren) sprak dit elke cursist op een snelle manier aan. We hebben veel baat bij de manier waarop deze gehele dag is gepresenteerd door een zeer kundige man.
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!