Het was een dagje keuvelen en gedachtes uitwissellen. Waardoor je je alleen maar meer realiseerd dat het alleen maar zakken vullen is.
Ze rijden ook in de regen. Dat is een beetje jammer op de motor(-;
Hoi, Ik heb 2 instructeurs gehad wat als ik prettig heb ervaren. Ze leggen het beide op hun eigen manier uit zodat je ook 2 x zoveel tips en trucs krijgt.
Goede instructeur met heldere uitleg en weer veel nieuwe dingen gehoord en geleerd. Omdat het erg druk was en wij wat later waren was er tijdens de aangeboden lunch weinig brood en beleg meer voorradig.
Fijn dat het bij ons op de zaak kon
goede en duidelijke uitleg
'Zie boven
Goede rijschool, vriendelijke en duidelijke instructeurs. Heb alles voor c rijbewijs via hun in een meer gehaald mede door de goede lessen en opbouwende kritiek van de instructeurs
Dat je samen door elkaar aan te vullen een aantal dingen leert
Goede uitleg gehad over nieuwe materialen. Handige tips met deskundige uitleg. Heerlijke lunch gehad. Reanimatie stond voor onze organisatie voorop en daar is goed op geoefend met goed materiaal.
In 2012 hier mijn autorijbewijs behaald en nu voor mijn motorrijbewijs gegaan. Killian heeft me bijzonder goed voorbereid op het examen. Toen ik begon met lessen voor het AVB was ik erg nerveus en angstig; hoewel ik graag motor wilde leren rijden, vond ik zo'n grote zware tweewieler tegelijkertijd best intimiderend. Killian heeft heel veel geduld, stelt je op je gemak, weet hoe hij je 'mind' kan afleiden van angst, gebruikt ook out-of-the-box-methoden om dingen duidelijk te maken en houdt de lessen leuk. Op de weg (AVD) was het al helemaal leuk en daarbij leer je ook ontzettend veel. Op het AVD-examen uiteindelijk geslaagd met maar 1 fout, die ik ook nog goed wist te herstellen (en dat voor een zenuwpees als ik, haha!).
zie boven
Goede communicatie, duidelijke planning, aardige rij instructeur en goede lessen waar je wat aan hebt.
Het eerste deel met Gerard en Barbara heb ik als slecht/niet goed ervaren, vragen konden we niet echt stellen en ze stonden niet open voor discussie of iets in die richting. Verder kreeg ik een aantal keer een grote mond (ben ik niet heel erg van gediend) Deel 2 met Fabiola was werkelijk top, speelde goed op ons in, stond open voor vragen en eventuele discussie. Dit was zoals hierboven genoemd in deel 1 niet mogelijk. Een dikke 10 dus voor Fabiola!
Ik heb een goede tijd gehad bij Verkeersschool Trilling B.V. Duidelijke planning, goede lessen, goed materiaal en goede service hebben er toe geleid dat ik me rijbewijs voor mijn tractor in 1 x heb mogen halen.
iederreen even aardig beleefd koffie goed lucnh heel smakelyk gewoon een topdag en een goede lesinstructeur
Ik heb een mooi en duidelijk opleiding. Dank jullie wel
Zeer goed in een super lokatie, de tweede lesdag bijzonder pretige en vakkundige docent met een heldere uitleg van zaken.
Het is voor mij een opfris cursus die je zeker als BHV nodig heb om het in de praktijk te kunnen uitvoeren al weet ik ook dat iedere situatie weer anders is. gelukkig kom ik in de praktijk weinig ongevallen tegen.
Alles was goed geregeld
Het was allemaal perfect geregeld!
Leerzame dag met voldoende tijd voor specifieke vragen.
veel ervaring van de instructeur om de groep gemotiveerd te houden over de hele dag
Uit alles blijkt dat verkeersschool Don weet waar ze mee bezig zijn. Er heerst een prettige sfeer en de stof wordt serieus en vakkundig behandeld Een fijne bijkomstigheid, heerlijke koffie en een prima verzorgde lunch.
Als je de hele dag altijd in de buitenlucht bent en nu dik 8 uur binnen moet "zitten" is dat een hele lange dag. Daarentegen is de materie wel zo, dat een ieder er weer allerlei dingen van leert en betwijfel ik of in deze tijd van stress, druk enz. enz. iedereen hier wel oog voor blijft houden ! VCA basis zou haast een verplichting moeten gaan worden.
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!