Top les gehad van Corinne en met het afrijden daar veel aan gehad helemaal top
Door omstandigheden heb ik meerdere instructeurs gehad en deze waren allemaal kundig en professioneel. Problemen worden goed opgelost en er wordt met je meegedacht. Ik heb veel gehad aan de lessen die ik hier heb gevolgd.
Leerzaam je vergeet altijd wel eens wat na een jaar.alles goed uitgelegd prima.
Instructeur maakt hinderlijke en onnodige seksistische opmerkingen.
Beste Afau, We betreuren het om te horen dat je de cursus als onprettig hebt ervaren. Graag zouden we met je in contact komen hierover. Zou je ons willen mailen op [email protected] of willen bellen op 088 - 770 4200? Met veilige groet, DON Opleidingen
Ik ben tevreden met de opleiding en het daaruit gekomen resultaat.
Mij ervaringen met de rijlessen zijn super leren en lachen tegelijk. Ben in 1x geslaagd en super tevreden
Je ben noot uitgeleend
Ik ben geen theorieman. Maar toch door heldere uilreg en de nodige extra informatie, geslaagd
Top ervaring
In 1 keer praktijk geslaagd. Zeker een aanrader.
Erg goed. Goede communicatie met het verplaatsen, afzeggen en niet doorgaan van lessen. Aardige en gezellige instructeurs.
geen stres , stres en blij
Legt het goed uit met ezelsbruggetjes
betere instructeur
Werd duidelijk uitgelegd
Heel duidelijk en met een beetje humor erin uitgelegd
interessante en vlotte cursus zeker weer wat wijzer geworden.
I am so happy that i had my lessons in DON because all of them are so accommodating and the patience of my instructor is outstanding! Corinne helped me mentally in every lessons we had and I like it when she uses her small toy car and her pad to explain some driving techniques to me. Thank you so much Corinne and DON! I will definitely recommend you!
Nette rijschool Relaxte en ervaren instructeurs Goed onderhouden materieel Maar geef de instructeur in het vervolg ook gewoon een lunch
Ik ben zeer tevreden over mijn rijinstructeur en de manier waarop de lessen zijn gegeven. De instructies waren duidelijk, geduldig en professioneel, waardoor ik veel zelfvertrouwen heb gekregen tijdens het rijden.
Goede instructeur, brengt het leuk echt top
Bij Don les gekregen van kundige instructeurs, die met aandacht en zorg alles uitleggen.
Leerzaam kort maar duidelijk
Het was een goede cursus en alles was duidelijk ,en heb ook veel geleerd aan de reanimatie
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!