Ruime locatie en goed bereikbaar
Fijne en goede begeleiding van instructeur Pascal voor mijn C1 rijbewijs.
Mooie goed geregeld de zaak met ervaren mensen Top
Nvt
Verreiker cursus gevolgd in 1 dag, instructeur was Richard en beter konden we volgens mij niet hebben. Rich is een top vent, leert je veel en ken der nog mee lachen ook.
Goede rijschool waar er altijd goed wordt gekeken wanneer je tijd hebt om te kunnen rijden. Met deze lessen ga je zeker het examen halen.
Geweldige week achter de rug. Nascholing Code 95 in één week, met pakketkeuze, Ladingzekering en documenten, Het nieuwe rijden praktijk en E-learning, wet en regelgeving - digitale tachograaf, veiligheid en gezondheid, Het voertuig. Duidelijke uitleg waar nodig, veel gelachen :-), alle dagen prima lunch en koffie ! Erg handig dat de mogelijkheid wordt geboden binnen 5 dagen alle onderdelen te doorlopen, zodat je geen weken bezig bent op telkens een zaterdag.
#
Goede leerkrachten voor de klas met ruime ervaring met goede informatie. Ik heb er veel aangehad. Lunch was ook goed geregeld en lekker.
Originele beoordeling
Goed geregeld
Goed en vriendelijk
Ik had mijn BHV herhaling bij Fabiola. Een zeer lieve vrouw, die met haar eigen ervaring echt een extra dimensie geeft aan het vak BHV. Alles is weer goed opgefrist. Ook was de verzorging die dag prima. Misschien voor de volgende keer wel leuk, dat de keuken rond 3 uur iets van een snack heeft voor de cursisten. Dit is best een inkak moment.
Vriendelijk en goed opgeleid personeel.
Het was oké maar ik heb gehoor problemen en het was zeer veel geluid van het lokaal naast ons.dat had ik de laatste 2jaar geen last van maar het was zeer extreem dit jaar.het was zwaar.
Prettige omgang met instructeur die je op een plezierige wijze op je onvolkomenheden wijst en je een positieve feedback geeft waardoor je grote stappen maakt bij het komen tot de goede rijstijl in combinatie met rijstijl en alle andere factoren die bij het rijden ter sprake komen.
Prima opleidingsinstituut!
Goed. Mensen uit het bedrijfsleven.
Leuke en gezellige team. klaslessen waren goed verzorgd. uitleg altijd helder en duidelijk. sowel de rijles en klas! heb al me groot rijbewijzen in 8 maanden gehaald
Instructeurs zijn vriendelijk en ervaren. Goede professionele uitleg over verkeerssituaties en manier van rijden.
Dit bericht is speciaal voor mijn Rij instructeur Serkan. Voordat ik bij Don heb gereden was ik ook bij een andere rijschool geweest. Daar kreeg ik een benauwd en eng gevoel over rijden. Voelde mij totaal niet zeker. En het ging maar niet goed omdat het enige wat er met mij gedeeld werd was dat ik het fout had gedaan. Totdat ik in November begon bij Don opleidingen. En ging rijden bij Serkan. Manman wat was dat een verschil. De eerste les stelde hij mij gelijk op mijn gemak. Dat ik niet bang hoefde te zijn. En dat was ik zo niet gewend. Hij gaf me het gevoel dat ik het wel kon. En de dingen waar ik niet zo goed in was heeft hij me verteld hoe ik het beter kon doen. Ook gaf hij aan wanneer ik iets goed deed. En dat vind ik erg fijn. Vandaag (03-03-2020) heb ik afgereden. Hij heeft mij goed voorbereid. En het belangrijkste. Ik voelde me veilig. Het examen ging snel voorbij. Was echt bizar. Door Serkan zijn vertrouwen in mij gaf het mij ook een gevoel dat het goed ging lukken deze dag. Serkan, heel erg bedankt dat je me door de ups en downs hebt heengesleept. En mij het gevoel gegeven dat het ook anders kan. Dankjewel Liefs Raq.
Kon alles volgen. Heel duidelijk. Gewoon top
Geslaagd
Leuk
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!