Mijn ervaring was heel erg tof. Ik raad DON Opleidingen zeker aan omdat zij instructeurs/docenten hebben die in de praktijk hebben gewerkt. Zo leer je net even dat extraatje wat je anders niet weet.
Doelgericht en in een prettige omgeving (ondanks Corona maatregelen)
ik heb prijs/kwaliteit niet ingevuld is betaald door de werkgever lesmiddelen ook niet: deze hadden wij niet gekregen van de werkgever nu zijn we dit nog aan het onderzoeken intern
Elk jaar weer een andere benadering. wordt niet het standaard verhaal afgedraaid. dit jaat natuurlijk wel anders i.v.m. corona maatregelen, maar toch weer dingen van opgestoken.
Vandaag me heftruck certificaat gehaald, bij Peter, echt een Top vent!! Heb daar veel gelachen en bij geleerd.
Ik heb cursus kort meegemaakt, maar zat goed in elkaar. Ook jullie docent en examinatrice waren duidelijk en prettig in de omgang
Duidelijke uitleg, prettige leraar
Uitstekende cursus gehad ! En natuurlijk gelijk geslaagd
Zowel Gerard als Richard zijn uitstekende cursusleiders met veel authentieke toelichtingen en humor ; De powerpoints zijn helder en goed aangevuld met treffende praktijkvoorbeelden als filmpje ; Het gebouw, terrein en faciliteiten van Don (o.a. de catering) zijn van uitstekende kwaliteit ; De procedure / huisregels m.b.t. het examen worden kraakhelder uitgelegd en zijn eigentijds met dank aan de virtuele examinering via de i-pads. Cursusleider was bereid langer voor ons door te gaan om zijn verhaal af te maken ; Vriendelijke en belangstellende front-office medewerkers beneden; Uitstekende service : een zoekgeraakt boek werd opnieuw en snel opgestuurd.
Goede dag gehad
Peter sympathiek en deskundig
Veel lesstof met daarbij een portie humor van instructeurs / leraren, vakkundig en goede instructies gaven 25/25 goed en voldoendes op rij-rapport van de heftruck/reachtruck
Fabiola geeft nuttig en leuk les. Zij was geweldig toen ik instortte nadat ik werd herinnerd aan een traumatische gebeurtenis als BHV-er.
Don heeft zijn zaken goed voor elkaar, krijg op tijd een melding inzake herhaal cursus.
Goede cursusleider, die weet waar hij het over heeft. We hebben met z’n allen een nuttige dag gehad.
Originele beoordeling
Top ervaring gehad bij DON Opleidingen. Was een leerzame en gezellige dag. Lunch is ook top geregeld. Tot de volgende keer, Patrick
👌🏾
Een mooie rijschool
herhaling vorkheftruck en cursus ept fijn dat het gecombineerd kan worden met code 95
Mijn ervaring met DON was top, goede communicatie en goede begeleiding.
Prima rijschool. Had een top instructeur Mischa. Leuke dag gehad veel geleerd.
Zeer duidelijke uitleg van de geboden lesstof.
Goede cursussen Leuke docenten Ongedwongen sfeer Leerzaam Dit in het kader van code 95
Elke dag met open armen ontvangen. Vriendelijk en goed personeel!
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!