Hele aardige en relaxte rij instructeur. Zeker een aanrader
Veel geleerd, goede uitleg en het was ook nog gezellig.
Fijne ervaring
We hadden André als instructeur. Door zijn ervaringen leer je echt heel veel dingen ook bij. De manier waarop hij les geeft is heel fijn.
Alles op 1 locatie
Heb een hoop geleerd, jammer dat ik alleen nu nog 4 weken moet wachten tot het examen. Maar het was een leerzame cursus
De uitleg van de verschillende onderwerpen was duidelijk. Er is voldoende ruimte om vragen of opmerkingen te maken. Dit alles gecombineerd met een aantal uur praktijk maakt dit een boeiende cursus.
Goed geholpen
Goede cursus digitale tachograaf, duidelijke uitleg van de toch zeer droge stof. Mooie praktijk voorbeelden. Geen lunch wat te begrijpen is vanwege Corona, maar het Don personeel staat wel uitgebreid een stuk vlaai weg te werken midden in de kantine.
Echt een leuke dag gehad met een super instructeur. Lekker babbelen en intussen flink aan de bak. Fijn dat ik in 1 dag mijn E achter B kon halen
Bijzonder fijne cursus dagen gehad en gelukkig in 1 geslaagd. Top gedaan en instructie gekregen.
Heel erg goed uitgelegd en geleerd
Een goede leerzame dag gehad!
Dit jaar heb ik 5 cursussen gehad bij verschillende docenten: -Communicatieve Vaardigheden voor chauffeurs -Digitale Tachograaf -Levensreddend handelen voor chauffeurs -Het Nieuwe Rijden -Vorkheftruck en Reachtruck Alle docenten hebben cursussen op hoog niveau en met grote professionaliteit gegeven.
Duidelijk uitleg en houden goed aan de covid-19 regels
Een goede dag met veel nuttige informatie en leuke ontmoetingen met andere mensen uit het veld
Super Docente
Goede cursus
Als top ervaren
Via via bij de rijschool v. Vugt gekomen om mijn brommerrijbewijs te halen. Beetje nerveus was ik wel maar werd al snel op mijn gemak gebracht door instructeur Mathieu. Onder goede begeleiding die dag heb ik het gehaald. Heb het ook aan mijn vriendinnen doorgegeven dat lessen bij v.Vugt leuk en gezellig is. Bedankt Mathieu.
Word netjes en duidelijk uitgelegd top
Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald, bij van Vugt omdat ik had gehoord dat zij vakkundig les kunnen geven. Veiligheid vindt ik erg belangrijk. Goed les gehad van leuke instructrice.
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!