Door elle lange persoonlijke ervaringen van de instructeur dwaalde de beste man continue een overkill aan non-informatie. Had in een halve dag gekund.
Voor mijn zoon scooterrijbewijs net als voor mijn dochter ,Bianca als instructrice zeer kundig en vriendelijk echt geweldig !
Hele duidelijke les gekregen waarbij ik veel heb geleerd.
Leuke cursus
Een goede instructeur gehad
Het stof is af en toe wat saai geweest, maar de opleiders weten er wel wat leuks van te maken. Tot over 5 jaar.
instrukteur prima kerel kon goed vertellen, wat jammer is dat er dan een grote groep van 1 bedrijf is wat de boventoon voert.
Of het nu contact met kantoor, rijinstructeur of de telefoniste is, Iedereen is behulpzaam. Goede kennis van zaken. Top bedrijf met Top mensen.
Toppie
Een goed en ontspannen sfeer
Een opleidingscentrum die de tijd voor je neemt, ook als het even wat moeilijker gaat.
Ik heb de cursus zeer interessant en uitgebreid gevonden. Heb er veel aangehad.
Het is een hele goede en vriendelijke rijschool. Het enige wat me wel is dwars zat is dat er vaak werd gerommeld met de planning, soms ook zonder te overleggen.
grotendeels prima cursus. door de Coronatijd is er naar mijn inzien teveel onnodige info in de tijd die er voor de cursus staat cursus was van 8 tot 16, maar had prima van 8 tot 14:30 kunnen zijn met hetzelfde resultaat Dit gevoel was bij ieder aanwezig
Ik vind DON Opleidingen een prima bedrijf met goede opleidingen en ze gaan professioneel met klanten om. Ze hebben goede instructeurs die goed en duidelijk les geven. Marco van Wensen
mijn instructeur legde alles zodanig makkelijk uit dat ik het allemaal al eigenlijk bij me 2de les begreep alleen dan nog in de praktijk en ook daarbij ging alles op ze gemak maar toch vlot zeker een aanrader
gewoon super
Goede opleiding en uitleg van het personeel
Vanaf het eerste contact tot dat ik mijn cursus afgerond had was alles tot in de puntjes netjes verzorgd. Contact(info) vooraf duidelijk en correct. Tijdens de cursus een goede duidelijke instructeur en ondanks de corona beperkingen was alles netjes verzorgd. Ook de prijs was netjes, dus de prijs/kwaliteit v verhouding was top. Kan geen dingetje bedenken waar verbetering zou kunnen dus kan deze mensen/rijschool alleen maar aanbevelen Gr Marco
De praktijkdag vond ik erg fijn en vooral erg leerzaam en ook zeker nodig voordat ik mijn examen ging afnemen! Super fijn dat het zo lang rijden was en ook dat je stukjes van het examen ging rijden. De theorie dag vond ik persoonlijk niet perse nodig. Het had geen toegevoegde waarde waardoor ik mijn theorie ging halen.
Ik ben vooral zeer positief over de instructeur Tjeerd Hoekema
Een beetje saai maar zaten toch interessante onderwerpen bij
ik hen gisteren bij Don geweest en het was leuk.jajaja
leuke instructeur met humor,voor de rest gewoon goed geregeld
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!