Zie mijn opmerking in de tips
Accommodatie en organisatie uitstekend.
was weer een gezellige en nuttige opfrisser
Mijn ervaring was dat het heel goed was uitstekende docenten goed les gegeven met een vrolijke rand eraan alles goed verzorgd en zeer duidelijke communicatie wat mij betreft een zeer goede aanrader om daar je code 95 te doen
Ondanks de corona epidemie toch een leerzame cursus gehad.
goede ondersteuning Goed leerprogramma theorie Gezellige boel Rolf en man van de bus theorie topmensen!!!
Moet er nog meer volgen dus we gaan het zien
Een goede ervaringen met don goed geregeld van theorie tot lessen en examens toe top
Ik heb Verkeersschool Trilling als zeer prettig ervaren. Het wagenpark is erg mooi, de instructeur vakbekwaam en vriendelijk. Ook de medewerking en flexibiliteit vanuit de planning was zeer prettig
Kennis opgefrist en dag is voorbij gevlogen
Had voor het eerst Fabiola voor de BHV hh en heb veel opgestoken van de hh cursus. Duidelijke vragen, goed tempo en veel stof behandeld.
13 en 14 juli 2020 BHV cursus gevolgd bij Fabiola en Gerard, professionele aanpak in een ontspannen sfeer, uitstekende eenvoudige lunch, prima koffie. Goede omgang met Covid-19 maatregelen. Punt van aandacht zijn de stoelen in de leslokalen, deze zijn niet comfortabel genoeg om een dag op te zitten. Complimenten voor Fabiola en Gerard, brengen de stof op een ontspannen en leerzame manier.
Docente Fabiola maakte er een hele leuke dag van waarbij alles weer even opgefrist werd en nieuwe inzichten gedeeld werden. De vele voorbeelden uit de praktijk maakte de dag zéér waardevol. Ook Lotus Barbera deed het super, doordat zij meerdere casus in één behandelde (wond aan vinger, maar ook beroerte). Doel voor mezelf was het meer inzicht krijgen in het vaststellen van ziektebeelden en dat is zeker gelukt.
Ik voon zes jaar in Nederland en ik kan opleiding volgen. VCA basis en CBR toets heb ik met eerste keer geslaagd. Ook communicatie met personeel is snel, vriendelijk en personeel. Ik heb beste ervaring met DON. Dankjewel!
In het begin aftasten met Fred maar door de manier van les geven wist je wel waar het over ging en was dit zeer prettig om zo te leren. De hele dag met examen eraan vast was wel echt een lange dag en we kakten op het einde ook allemaal is, dit lag niet aan Fred.
vier dagen theorie voor code 95,lange dagen en soms langdradige en saaie stof,maar dankzij de prima docenten,die er alles aan deden ons bij de les te houden,toch als zeer leerzaam en leuk gevonden
Uitstekend vakkundig personeel met een relaxte atmosfeer.
Goed personeel, perfecte lunch. Van de heftruck en VCA heb ik wat opgestoken en de rest was zitten voor code 95.
Ondanks het aangepaste format qua lesgeven i.v.m. de corona wat het een dag waarin we weer veel hebben opgestoken.
Super rijschool! Hele goede communicatie en super leuke maar vooral leerzame rijlessen!
Locatie was te ver Bodegraven naar Naaldwijk
Erg positief. Blijf leren elk jaar en valt weinig in herhaling. Duidelijke uitleg en leuke instructeur. Fijne ervaring aan over gehouden
Goede rijschool Goede rijinstructeurs En een mooi/goed wagenpark
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!