Contact vooraf en tijdens opleiding naar tevredenheid. Fijne instructeur
Net als bij mijn vorige cursus viel mij weer op dat het begin 's ochtends altijd vrij negatief is, dat de chauffeurs daar allemaal tegen hun zin zitten, dat de instructeur eigenlijk ook wel wat beters te doen heeft... Da's jammer. In tegenstelling tot veel andere chauffeurs, zijn er ook bij die graag wat willen leren, én het zélf moeten betalen. Dus graag wat waar voor hun geld willen...
Super goeie begeleiding bij het klaarstomen van de categorie waarvoor je je hebt aangemeld
De kennis weer bijgespijkerd
Instructeurs zijn goed, daar valt niks over te zeggen. Contact met de planning verliep moeizaam, in een vroeg stadium gemaakte afspraken worden niet na gekomen.
Fabiola was duidelijk over alles even opfrissen van stof
Goed gecominiceerd met klant en vakkundige mensen top!
De bijscholing voor code95 gevolgd en dat is prima bevallen. Leraar die goed op de klas inspeelde en waar nodig extra uitleg gaf, niet de stof achter elkaar opdreunen.
De cursus wordt gebracht met veel echt gebeurde voorbeelden. Zo maakt het de stof tastbaar. Achtergrond informatie is super! Volgend jaar weer....
Zeer goede instructeur, duidelijke uitleg in 1 woord top! Kreeg ook nog een gratis lunch dat is nog eens service, daarbij is de prijs van de cursus een koopje!
Was een leuke en leerzame dag.
Goede invulling en indeling praktijk en theorie
Door de goede opleiding en cursus Ben ik best wel meer geïnspireerd En eerlijk heb ik meer respect voor vrachtwagens gekregen en geef ze ook nu de ruimte (Respect voor de vrachtwagen Chauffeurs) En heb ook weer een opfris cursus gekregen in het verkeer zelf Dus bedankt aan alle medewerkers Van verkeersschool Trilling
leuke dag gehad samen met collega's en we zijn weer even op alle gevaren gewezen door onze leraar. vooral het praktijk gedeelte was deze keer erg leuk.
De dag was goed verzorgd
Leraar heeft duidelijk alles uitgelegd. Wel had ik persoonlijk liever het boekje eerder ontvangen om deze even thuis door te lezen.
Ik heb een enerverende training gehad van Richard.
Als enige van mijn klas was ik degene die veel meer gebruik maakt van de tacho, dus heb totaal niets nieuws gehoord en wist alles wel, maar even opfrissen is altijd goed.
was erg gezellig en zeer educatief
goede rijinstructeurs gehad en alles was duidelijk.
Alles is goed geregeld en verzorgt en er is een duidelijke uit leg van het les materiaal.
De instructeurs zijn duidelijk, aardig, deskundig en geven op juiste momenten feedback.
Juiste info, Goede instructeur. Kortom prettig pm een herhaling/cursue bij te volgen.
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!