Ik vind het heel vakkundig dat de opleiders de hele dag een groep mensen bezig houden . Zo dat het ook nog gezellig was met name Peter en Gerard.
Relaxte sfeer en prima instructeurs
Iedereen aan te raden!!!
Super les gehad zowel de theorie lessen bij riechel als de praktijk bij faried en cees
Prima cursus met een goede instructeur die kennis van zaken heeft.
Ik heb mijn motorrijlessen als erg leuk en leerzaam ervaren. Alle instructeurs zijn gedreven om je de kneepjes van het motorrijden goed aan te leren. Je merkt dat ze er plezier in hebben, wat het leren ten goede komt. Ook wordt er vanuit de planning fijn meegedacht hoe ze je spoedig naar het examen kunnen loodsen. Heel fijn!
Wat me als eerst was opgevallen; Ik was de datum vergeten en werd op tijd gebeld voor een reminders. Ondank dat ik iets te laat was nog gewoon kon deelnemen aan de exame. Voorde rest krijg je voor wat je betaald! Fares
Ik heb een geweldige cursus gehad voor mijn E achter B relaxte instructeur vandaag geslaagd bedankt
Goed geregeld. Voor mij dichtbij. Personeel weet waar ze mee bezig is.
Op een prettige manier een minder prettig onderwerp behandelen.
Nadruj ligt op veilig werken met de heftruck. altijd goed om met je neus op de veiligheids feiten gedrukt te worden. In een eerdere cursus werd het allemaal niet serieus genomen. Alles weer goed verzorgd, tot de volgend keer .
Goede ervaring!
x
Heel geduldig en goede uitleg tijdens mijn opfris cursus bediening van een heftruck
Het was een aangename periode. Veel geleerd, een plezierig team, een mooie locatie, je bent daar een echte klant. Dank daarvoor. Frans Hansort
Goeie les en ik ben geslaagd dus top
Prima EHBO cursus,mede door de inzet van Lotus.Goede samenwerking tussen instructeur en Lotus.
goede lesinhoud, prettige instructeurs
moest erg wennen aan het nieuwe rijden, maar de hulp hierbij was uitstekend.
Duidelijke leerstof, en ruim aandacht voor leerlingen..... vooral het gebruik van een Lotus bij ehbo vind ik een goede aanvulling.
Ik kwam voor de herhalingscursus BHV. Dat liep door de omstandigheden wat anders dan verwacht. Door dat ik een EHBO diploma heb kwam ik voor het brand gedeelte. Doordat de brandoefening niet in praktijk kon worden gebracht werd de ochtend inventief door elkaar gemixt met EHBO en de ontruimingsoefening.
Veel verschillende tijden mogelijk om te rijden wat super is. Helaas is het rooster wel erg vaak veranderd. Verder had de instructeur erg veel ervaring en een super manier van lesgeven.
Ging prima
Top rijschool goede nascholing
de theorie en praktijk werd allemaal duidelijk uitgelegd en het was allemaal goed verzorgd
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!